X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • MMadziula Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kochane :*
    Nie wiem dlaczego ostatnio stale mamy pod górkę,własnie się dowiedziałam, że dziś brat męża wylądował znowu w szpitalu... nie wiem kiedy to się skończy

3BDap2.png
    04.01 - serduszko <3
    Synek Bartuś <3
    oar8dqk3g1y2zosd.png
    19 tc - 260 g
    20 tc - 346 g
    27 tc - 1045 g
    31 tc - 1758 g
    34 tc - 2508 g
    37 tc - 2850 g
    39 tc - 3650 g
  • stokrotka666 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim;) u was tez taka pogoda?:) wczoraj jeszcze widzialam z balkonu gory, ktore mam praktycznie pod nosem a dzisiaj leje:/ ani tu gdzies pojsc ani zostac sie pobzykac:( a mamy takie zajebiaszcze wygodne lozko w pokoju:) siedzimy pijemy pifko i ogladamy filmy:)

Kim87 lubi tę wiadomość

0d1yqqmzw64bbzm4.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wvmvw wrote:
    Uwielbiam Was :-) nie ma mnie chwile a Wy tyle naskrobalyscie i czytam az gubie watek :>
    Kochana u nas tak zawsze;)

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • wvmvw Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki a co Wy takie pod pogode dopasowane dzis? Smutne i marudne? Dajcie spokoj los nas doswiadcza zebysmy potem mogly sie cieszyc bardziej niz tym, ktorym wszystko przychodzi od tak! Wszystko ma swoj sens, karma jest sprawiedliwa. Cierpienie i lzy pozniej zwieczone jest pieknym sukcesem :-). Na poprawe humoru proponuje ciacho, goraca kapiel, ksiazke albo czerwone paznokcie :-).

ex2bi09kelfb8snq.png
  • bbee Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wvmvw wrote:
    Uwielbiam Was :-) nie ma mnie chwile a Wy tyle naskrobalyscie i czytam az gubie watek :>
    ja tak mam ciągle, wchodzę, a temat już popłynął :P a nie zawsze mam czas by i nadrobić i coś skrobnąć :P

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • bbee Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMadziula wrote:
    Dzięki kochane :*
    Nie wiem dlaczego ostatnio stale mamy pod górkę,własnie się dowiedziałam, że dziś brat męża wylądował znowu w szpitalu... nie wiem kiedy to się skończy

U nas pasmo klęsk trwa od zeszłego roku i zawsze jak się wydaje, że już gorzej być nie może, tak życie wyprowadza nas z błędu. Ale ale trzeba się skupiać na pozytywach, najważniejsze, że się kochamy i pokonujemy trudności razem, mamy wspierającą rodzinę i co by się nie stało to jakoś to przetrwamy. Także zawsze trzeba wierzyć, że będzie dobrze :*

wvmvw lubi tę wiadomość

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • MMadziula Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wvmvw wrote:
    Kobitki a co Wy takie pod pogode dopasowane dzis? Smutne i marudne? Dajcie spokoj los nas doswiadcza zebysmy potem mogly sie cieszyc bardziej niz tym, ktorym wszystko przychodzi od tak! Wszystko ma swoj sens, karma jest sprawiedliwa. Cierpienie i lzy pozniej zwieczone jest pieknym sukcesem :-). Na poprawe humoru proponuje ciacho, goraca kapiel, ksiazke albo czerwone paznokcie :-).
    Biorę ciacho... i czerwone paznokcie

3BDap2.png
    04.01 - serduszko <3
    Synek Bartuś <3
    oar8dqk3g1y2zosd.png
    19 tc - 260 g
    20 tc - 346 g
    27 tc - 1045 g
    31 tc - 1758 g
    34 tc - 2508 g
    37 tc - 2850 g
    39 tc - 3650 g
  • bbee Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wvmvw wrote:
    u nas dziś słoneczko :P deszcz jeszcze nie dotarł, grozi, grozi i nic więcej :)

wvmvw lubi tę wiadomość

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • MMadziula Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbee wrote:
    U nas pasmo klęsk trwa od zeszłego roku i zawsze jak się wydaje, że już gorzej być nie może, tak życie wyprowadza nas z błędu. Ale ale trzeba się skupiać na pozytywach, najważniejsze, że się kochamy i pokonujemy trudności razem, mamy wspierającą rodzinę i co by się nie stało to jakoś to przetrwamy. Także zawsze trzeba wierzyć, że będzie dobrze :*

U mnie również można powiedzieć,że od roku. Fakt faktem dostajemy kopa ale się podnosimy i tak stale. W zeszłym roku w kwietniu mama mi powiedziała, że ma nowotwór... potem siostra zaliczyła załamanie nerwowe a tata na to wszystko zaczął popijać. A od początku tego roku jak nie w szpitalu ktoś to coś się we firmie sypie. Czasami powiem Wam szczerze, że już nie mam sił.

3BDap2.png
    04.01 - serduszko <3
    Synek Bartuś <3
    oar8dqk3g1y2zosd.png
    19 tc - 260 g
    20 tc - 346 g
    27 tc - 1045 g
    31 tc - 1758 g
    34 tc - 2508 g
    37 tc - 2850 g
    39 tc - 3650 g
  • wvmvw Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbee wrote:

Dokładnie tak!!! Mimo burz zawsze razem, pod rękę z miłością! Wszyscy mamy ciężko człowiek nie wie jak czasem bywa źle dopóki nic złego go nie spotka... Ja tak bardzo chciałam żeby moje dzieci poznały mojego tatę, wspaniałego, cudownego, cierpliwego człowieka, który wiele mnie nauczył. Jednak pojawiła się choroba, krótka, gwałtowna, która mi go zabrała, niedługo minie pięć miesięcy od jego śmierci. Jednak wiem, że tata jest obok, mocno mi kibicuje, często do niego mówię, uśmiecha się do mnie ze zdjęcia. Tak miało być, szanujmy to co mamy, bierzmy pełnymi garściami to co jest nam dane i walczmy o swoje.

ex2bi09kelfb8snq.png
  • MMadziula Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wvmvw wrote:
    Dokładnie tak!!! Mimo burz zawsze razem, pod rękę z miłością! Wszyscy mamy ciężko człowiek nie wie jak czasem bywa źle dopóki nic złego go nie spotka... Ja tak bardzo chciałam żeby moje dzieci poznały mojego tatę, wspaniałego, cudownego, cierpliwego człowieka, który wiele mnie nauczył. Jednak pojawiła się choroba, krótka, gwałtowna, która mi go zabrała, niedługo minie pięć miesięcy od jego śmierci. Jednak wiem, że tata jest obok, mocno mi kibicuje, często do niego mówię, uśmiecha się do mnie ze zdjęcia. Tak miało być, szanujmy to co mamy, bierzmy pełnymi garściami to co jest nam dane i walczmy o swoje.
    Bardzo mi przykro z powodu taty, nawet nie umiem sobie wyobrazić co się czuje po tak wielkiej stracie. Za swoich bliskich oddałabym wszystko, niestety w pewnych przypadkach nie da się i los działa tak jak chce.

3BDap2.png
    04.01 - serduszko <3
    Synek Bartuś <3
    oar8dqk3g1y2zosd.png
    19 tc - 260 g
    20 tc - 346 g
    27 tc - 1045 g
    31 tc - 1758 g
    34 tc - 2508 g
    37 tc - 2850 g
    39 tc - 3650 g
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMadziula wrote:
    U mnie również można powiedzieć,że od roku. Fakt faktem dostajemy kopa ale się podnosimy i tak stale. W zeszłym roku w kwietniu mama mi powiedziała, że ma nowotwór...

Madziula, moja Mama zachorowała na raka 4,5 roku temu. Miała żyć pół roku. Świat nam runął na głowę z dnia na dzień. Jeden brat się wypiął z pomocą, drugi mieszka w UK... Przez 9 m-cy mieszkałam z rodzicami na 1 pokoju, w 44 m mieszkaniu. Jak Mamę wypisali ze szpitala, mój cudowny brat, mieszkający w Polsce, od razu zadzwonił, że mamy wziąć psa rodzicow do siebie. Brat z UK był z narzeczoną u nas. Także na 20 m. pokoju (bo to kawalerka spora była) spaliśmy w 6 osób, z psem i kotem :D Z tego Mama na dużym łóżku, bo po operacji. Reszta na materacach :D

dlaczego tak?
    Mama na chemię musiałaby dojeżdżać, a nie miałaby z kim. Mój Tato nie ma nogi - stracił w wypadku w pracy. A że mu mieliśmy świeżą umowę najmu,to głupio było wypowiadać i kombinować. Mieszkanie rodziców później sprzedałam, kupiliśmy na kredyt w B. 4pokojowe, 75m.

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • wvmvw Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie umiem, nie potrafię a nawet nie chcę myśleć z jakimi problemami zmaga się każda z Was. Wiem jedno po każdej burzy wschodzi słońce.

ex2bi09kelfb8snq.png
  • bbee Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wvmvw wrote:
    tak właściwie to nawet nie ma wyjścia ;) bo jak się załamiesz, to potem z tego wyjść jeszcze ciężej. A jak idziesz dalej, to w końcu wszystko powoli zaczyna się układać, nie zawsze idealnie po naszej myśli, ale jednak :)

wvmvw lubi tę wiadomość

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • wvmvw Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMadziula wrote:
    Bardzo mi przykro z powodu taty, nawet nie umiem sobie wyobrazić co się czuje po tak wielkiej stracie. Za swoich bliskich oddałabym wszystko, niestety w pewnych przypadkach nie da się i los działa tak jak chce.

Niestety tak, człowiek musi nauczyć się z pokorą przyjmować to co zesłał mu los.

ex2bi09kelfb8snq.png
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Mnie buleczka ;)
    Poddałam sie....zjadlam kanapkę...no nie wytrzymałam... B-)
    Przyszedł chłop z pracy głodny - zrobiłam jemu no i sobie :)
    Ah ta moja silna wola na nie podjadanie :)

wvmvw, Kim87 lubią tę wiadomość

• wvmvw Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Poddałam sie....zjadlam kanapkę...no nie wytrzymałam... B-)
    Przyszedł chłop z pracy głodny - zrobiłam jemu no i sobie :)
    Ah ta moja silna wola na nie podjadanie :)
    Tak doskonale znam z autopsji :-D

Pączek lubi tę wiadomość

ex2bi09kelfb8snq.png
  • MMadziula Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    Madziula, moja Mama zachorowała na raka 4,5 roku temu. Miała żyć pół roku. Świat nam runął na głowę z dnia na dzień. Jeden brat się wypiął z pomocą, drugi mieszka w UK... Przez 9 m-cy mieszkałam z rodzicami na 1 pokoju, w 44 m mieszkaniu. Jak Mamę wypisali ze szpitala, mój cudowny brat, mieszkający w Polsce, od razu zadzwonił, że mamy wziąć psa rodzicow do siebie. Brat z UK był z narzeczoną u nas. Także na 20 m. pokoju (bo to kawalerka spora była) spaliśmy w 6 osób, z psem i kotem :D Z tego Mama na dużym łóżku, bo po operacji. Reszta na materacach :D

dlaczego tak?
    Mama na chemię musiałaby dojeżdżać, a nie miałaby z kim. Mój Tato nie ma nogi - stracił w wypadku w pracy. A że mu mieliśmy świeżą umowę najmu,to głupio było wypowiadać i kombinować. Mieszkanie rodziców później sprzedałam, kupiliśmy na kredyt w B. 4pokojowe, 75m.
    Jesteś prawdziwy twardziel LILITH.P , tak samo jak wvmvw , muszę spiąć dupsko i tyle. To tylko gorszy dzień

3BDap2.png
    04.01 - serduszko <3
    Synek Bartuś <3
    oar8dqk3g1y2zosd.png
    19 tc - 260 g
    20 tc - 346 g
    27 tc - 1045 g
    31 tc - 1758 g
    34 tc - 2508 g
    37 tc - 2850 g
    39 tc - 3650 g
  • bbee Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo mi przykro, nawet nie mogę sobie wyobrazić co to znaczy choroba lub strata rodzica :( U nas głównie problemy finansowe...

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMadziula wrote:
    Jesteś prawdziwy twardziel LILITH.P , tak samo jak wvmvw , muszę spiąć dupsko i tyle. To tylko gorszy dzień

dla Mamci wszystko :D

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
‹‹ 2817 2818 2819 2820 2821 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ