Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
magnolia82222 wrote:jak wstawia się taki suwaczek ?
tam sobie tworzysz takie cudo i generujesz link na forum, który wklejasz sobie w podpis na ovu -
LILITH.P wrote:u mnie dzisiaj bolognese (na wołowinie) i w domowym sosie pomidorowym
-
wvmvw wrote:No i już wiem co będzie jutro na obiad
jak żyć, no jak?
wvmvw lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj robiłam spaghetti bo musiało być coś na szybko
Ja w końcu po pracy.
Kim, ile bym dała żeby to był objaw że pykło.
Jednak podchodzę chłodno bo o Ile wcześniej miałam zawsze te same objawy, tak od kilku miesięcy różne, więc już nie doszukuje się -
wvmvw wrote:Jak szybko to już wychodzę po mięso i obiad jutrzejszy przesunę na dzisiejszą kolację
ja dziś na obiad zrobiłam pesto z kurakiem w sosie curryzjadliwe nawet było
-
marciaa wrote:Ja wczoraj robiłam spaghetti bo musiało być coś na szybko
Ja w końcu po pracy.
Kim, ile bym dała żeby to był objaw że pykło.
Jednak podchodzę chłodno bo o Ile wcześniej miałam zawsze te same objawy, tak od kilku miesięcy różne, więc już nie doszukuje sięLiczę na Was dziewczyny !
-
Pączek wrote:Ja dziś gołąbki miałam
A ja krokiety mięsne tj. Mieliśmy ma weselu
Moja mama podała, bo ciocia od rodziców wracała do Wawy więc przywiozła nam nasz ekspress bo stał u rodziców.
Do tego teściowa dała warzywa z ogródka i też gołąbkiPączek lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:To mogę ustawić się w kolejce haha
masz śliczny wykres i liczę, że błyśniesz mi po oczach zielonkością
Niestety ja w tej turze wypadłam z gry...moja temperatura była brzydka więc postanowiłam zrobić sobie badanko- progesteron leży i kwiczy- myślę sobie może jestem przed owu- ale tempka nadal leży i kwiczy razem z progesteronem. Ostaecznie by się dobić skrupulatnie wykonałam test ciążowy i jak było do przewidzenia kolejny raz przerąbałam 9 zł- nie mam szczęścia do dobrych inwestycji... czy to już objawy autoagresji ?
wvmvw lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:
masz śliczny wykres i liczę, że błyśniesz mi po oczach zielonkością
Niestety ja w tej turze wypadłam z gry...moja temperatura była brzydka więc postanowiłam zrobić sobie badanko- progesteron leży i kwiczy- myślę sobie może jestem przed owu- ale tempka nadal leży i kwiczy razem z progesteronem. Ostaecznie by się dobić skrupulatnie wykonałam test ciążowy i jak było do przewidzenia kolejny raz przerąbałam 9 zł- nie mam szczęścia do dobrych inwestycji... czy to już objawy autoagresji ?
Zazwyczaj niestety te piękne wykresy nie są szcZĘŚliwe a te pokręcone -
Marciaa czy te bóle o których pisałaś to masz cały czas? Bo ja właśnie musislam się położyć tak mi bol rozpierajacy dokucza w macicy i jakby naciskał na pęcherz. Nie wiem czy coś zdzialalismy i macica się przygotowuje czy to zaburzenia hormonalne po wyjeciu wklaski. Ale to trochę dziwnie bo to mój 2 cykl po wyjeciu i nie miałam takich boli. Co o tym sądzicie. Czytałam gdzieś w necie ze przy drugiej ciazy brzuch szybko rośnie i objawy wcześniej są.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 19:38
35 lat, 2 ciąża -
marciaa wrote:Zazwyczaj niestety te piękne wykresy nie są szcZĘŚliwe a te pokręcone
Pogadamy jak zatestujesz