Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
wvmvw wrote:Mogę być następna!!! Na ochotnika
u nas dziś był indyk pieczony bo małżon cholesterol za wysoki ma to mu pichce jakieś lżejsze rzeczy ale może by tak serio jakieś odstępstwo jutro ?
ja indyka będę mieć jutro
marynuje się w sosie sojowym i innych dobrodziejstwach, jutro do rękawa i pieczemy. Spory kawałek, bo prawie 1 kg. Będzie na chlebek. Nie kupuję wędlin, tylko zawsze cos swojego robięPączek, wvmvw, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
magnolia82222 wrote:Chyba wezmę jednak nospe
No spa na pewno nie zaszkodzi a może pomóc
Lilith a możesz zdradzić dokładniej przepis? Może i ja spróbuję zrobić coś takiegolubie taką "swoją" wędlinkę przynajmniej wiem co jem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 19:58
magnolia82222 lubi tę wiadomość
-
wvmvw wrote:No spa na pewno nie zaszkodzi a może pomóc
Lilith a możesz zdradzić dokładniej przepis? Może i ja spróbuję zrobić coś takiegolubie taką "swoją" wędlinkę przynajmniej wiem co jem
35 lat, 2 ciąża -
wvmvw wrote:No spa na pewno nie zaszkodzi a może pomóc
http://sziszimora.pl/?p=23#more-23
coś w tym stylu
warto dodać jeszcze bazylię, tymianek i wystarczy
ja uwielbiam takie indyka na chlebek
mam też fajny przepis na karkówkę... marynata taka sama, tylko jedna kwestia... pieczesz 4h w temp. 70-90 stopni. Jakie cuda pyszne!!! Aż się w ustach rozpływa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 20:09
-
LILITH.P wrote:http://sziszimora.pl/?p=23#more-23
coś w tym stylu
mam też fajny przepis na karkówkę... marynata taka sama, tylko jedna kwestia... pieczesz 4h w temp. 70-90 stopni. Jakie cuda pyszne!!! Aż się w ustach rozpływa35 lat, 2 ciąża -
marciaa wrote:Ja wczoraj robiłam spaghetti bo musiało być coś na szybko
Ja w końcu po pracy.
Kim, ile bym dała żeby to był objaw że pykło.
Jednak podchodzę chłodno bo o Ile wcześniej miałam zawsze te same objawy, tak od kilku miesięcy różne, więc już nie doszukuje sięspokojnie doczekamy sie
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
LILITH.P wrote:http://sziszimora.pl/?p=23#more-23
coś w tym stylu
mam też fajny przepis na karkówkę... marynata taka sama, tylko jedna kwestia... pieczesz 4h w temp. 70-90 stopni. Jakie cuda pyszne!!! Aż się w ustach rozpływa
Spróbuję jutro, mam wolne kupie świeże mięsko i zobaczymy co mi z tego wyjdziePokuszę się o indyka na razie
-
wvmvw wrote:Spróbuję jutro, mam wolne kupie świeże mięsko i zobaczymy co mi z tego wyjdzie
Pokuszę się o indyka na razie
polecam szynkowartaki indyk jest jednak nieco suchy. Najlepiej szybko zjeść
ja często mielę w domy filet z indyka i np. golonkę. Dodaję warzywka, mieszam, pekluję. Wrzucam na noc do szynkowara do lodówki. Potem się to gotuje kilka h w wodzie w 80 stopniach. Wyciągasz, jak ostygnie to na noc do lodówki i rano masz super mieloneczkę
i ta galareta przy mielonce... mmmmmmmmmm
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:polecam szynkowar
taki indyk jest jednak nieco suchy. Najlepiej szybko zjeść
ja często mielę w domy filet z indyka i np. golonkę. Dodaję warzywka, mieszam, pekluję. Wrzucam na noc do szynkowara do lodówki. Potem się to gotuje kilka h w wodzie w 80 stopniach. Wyciągasz, jak ostygnie to na noc do lodówki i rano masz super mieloneczkę
i ta galareta przy mielonce... mmmmmmmmmm
Pierwszy raz słyszę o czymś takim, muszę się zorientować w tym temacie bo brzmi sensownie. Z pewnością by nam smakowało a najważniejszy argument jest za tym, że człowiek wie co jest w środku
. Zero chemii
.