Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka24 wrote:Hej dziewczyny we wtorek zrobiłam test i wyszedł negatywny to był 29dc. Dzisiaj okresu nadal nie ma zero dolegliwosci okresowych jedynie piersi zrobily sie pełniejsze. A szyjka wysoko ledwo ja siegam i taki bialy sluz.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dzieki napewno powtórze jesli nie przyjdzie okres. Chciała bym zeby ten cykl był szczesliwy za pare dni mam urodziny. A dodam ze wczoraj strasznie chodzila za mna nutella i zrobilam sobie bulke ale do tego jadlam taka paste z tunczyka bo taka mialam ochote.Malutka24
-
malutka24 wrote:Hej dziewczyny we wtorek zrobiłam test i wyszedł negatywny to był 29dc. Dzisiaj okresu nadal nie ma zero dolegliwosci okresowych jedynie piersi zrobily sie pełniejsze. A szyjka wysoko ledwo ja siegam i taki bialy sluz.
A jak temperatura, utrzymuje się wysoko?
Też myślę że warto powtórzyć testJak długie miewasz cykle?
-
Kim87 wrote:Witam deszczowo. Jutro uderzam na urlop więc będzie mnie tu mniej. Będę wrzucać listę raz na jakiś czas. Jakby były jakieś prośby co do dat piszcie na priv proszę. Nie będę Was w stanie nadrabiać.
U mnie faza urojeń w pełni
Macica cmibuziaki dla.was
miłego wypoczynkuKim87 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
magnolia82222 wrote:hej dziewczynki, własnie nadrobiłam te Wasze wpisy od południa
sporo tego tutaj
Kim87, czarnula24 widze że razem testujemysuper
marciaa - mam dziś 18dc, biały śluz gęsty i od rana ból jajników i jakby puchnięcie macicy, wczoraj wieczorkiem leżałam na łóżku i czułam pulsowanie w pochwie, nie było
kim87, czarnula24 mamy te same dni cyklu też tak macie po owulacji?
hej magnolia82222
Ja ostatnio też miałam takie skurcze we wewnątrz jakby pulsowanie , i kilka dni mnie brzuszek bolał jak na @ teraz chwile spokój tylko jajniki bolą i trochę piersi zaczęły ,, ale ja nie nakręcam się bardzo bo temperatura na bardzo niziutkim poziomie ! szczerze to nie pamiętam kiedy w 2 fazie cyklu była tak niziutko !!! chyba z 3 dni pod rząd dokładnie po tyle samo 36,4 ...
hmm... zastanawiam się czy termometr mi coś nie zaczął szwankować , bo dziś już się wkurzyłam i mówię do męża bo wstawał ze mną żeby zmierzył temp i nie mogłam uwierzyć ! miał taką jak ja 36,4Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 09:39
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:hej magnolia82222
Ja ostatnio też miałam takie skurcze we wewnątrz jakby pulsowanie , i kilka dni mnie brzuszek bolał jak na @ teraz chwile spokój tylko jajniki bolą i trochę piersi zaczęły ,, ale ja nie nakręcam się bardzo bo temperatura na bardzo niziutkim poziomie ! szczerze to nie pamiętam kiedy w 2 fazie cyklu była tak niziutko !!! chyba z 3 dni pod rząd dokładnie po tyle samo 36,4 ...
hmm... zastanawiam się czy termometr mi coś nie zaczął szwankować , bo dziś już się wkurzyłam i mówię do męża bo wstawał ze mną żeby zmierzył temp i nie mogłam uwierzyć ! miał taką jak ja 36,4Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 09:42
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
malutka24 wrote:Bella no wlasnie nie mierze temperatury i zaluje teraz. A ostatnio mialam cykl 29 dodam ze pije ten inofolik. Ale miewalam tez dluzsze cykle. Jakos na razie mysle ze okres jednak przyjdzie.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Witam się dziewczynki
ja tylko na chwilkę bo mam straszny nawał w pracy całymi dniami siedzę w papierach od poniedziałku i nie mogę się odrobić.
skróci któraś chociaż po troszku co tutaj się dzieje bo nie jestem w stanie was nadrobić. Mamy jakieś nowe dobre wieści o zafasolkowanych???
Buziam :* -
Kim kochana możesz mnie wpisać na listę na testowanie na 30,08
oby było zielonoKim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny
Czy mogłybyście spojrzeć na moje testy owulacyjne i powiedzieć czy była owu i kiedy prawdopodobnie. DOdaje dwa zdjęcia oba tych samych testów jest to dzień cyklu 11, 12 godzinia 13, 12 godz 18, 13 godz 13 i 13 godz ok 19.
Ból czułam 12 dc. Będę wdzięczna
https://zapodaj.net/781ab572e90ee.jpg.html
https://zapodaj.net/36a0c6b95940d.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 10:03
-
Kim87 wrote:Kochana zobacz jakie nie zaskoczy w przyszłym cyklu. Wiesz poronienie i te sprawy. Nie koniecznie to wina termometru może cykl ci się reguluje
aa możliwe.. a czy mierzenie temperatur w nocy wpływa na to czy one są niskie czy wysokie? bo ja pracuje na nocne zmiany np w tym tygodniu wstaje do pracy o 00.15 oczywiście śpię przed praca ale chyba w nocy ma się niższe temperatury?ponoć najniższą temperaturę notuje się między 23 a 3 ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 10:17
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
misia1989 wrote:hej dziewczyny
Czy mogłybyście spojrzeć na moje testy owulacyjne i powiedzieć czy była owu i kiedy prawdopodobnie. DOdaje dwa zdjęcia oba tych samych testów jest to dzień cyklu 11, 12 godzinia 13, 12 godz 18, 13 godz 13 i 13 godz ok 19.
Ból czułam 12 dc. Będę wdzięczna
https://zapodaj.net/781ab572e90ee.jpg.html
https://zapodaj.net/36a0c6b95940d.jpg.htmlMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat