Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
kroczek wrote:niestety nie ma go wyjechał na urlopMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
uff, teściowa inspekcję zrobiła i poszła
U mnie dopiero 8dc a zaczyna mnie w jajnikach ćmić i śluz się robić wodnisty, czy to możliwe by tak wcześni dni płodne się zaczynały? Chyba, że nadinterpretowałam, bo nie mam zbyt dużej wprawy. Ale cykle generalnie mam krótkie 24-26 dni, więc istnieje możliwość na owulację 11-12dc. -
Witajcie,
jestem tutaj nowa i miło mi dołączyć do Waszego grona. Po testowaniu w tym miesiącu trochę zgłupiałam, patrząc na wyniki i chciałabym się z Wami nimi podzielić. Może któraś wie o co chodzi.
Cykle mam średnio 29 dniowe. Zgodnie z aplikacją, którą mam w telefonie i używam od 6 miesięcy, dni planowanych miesiączek pojawiają się tak, jak powinny. Maksymalnie jeden dzień różnicy plus-minus.Testy owulacyjne robiłam w czerwcu i owulacja wypadła mi na 17 dzień cyklu czyli tak, jak podpowiedziała moja aplikacja. W lipcu nie robiłam testów owu, natomiast w sierpniu zaczęłam dopiero po planowanej owulacji, która powinna wypaść w 16dc, czyli 5.08. Robiłam je od 7.08 i załączam Wam to na zdjęciu. Dziwi mnie to, że miesiączki mam zgodnie z kalendarzem, jedną testowaną owulację również, a w tym miesiącu szaleję. Przytulałam się w 7, 9, 15 i 18 dc. Jak sądzicie, czy to możliwe, że owulacja przesunęła mi się na 21 dc?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51ad87b6cf0c.jpg
Zrobiłam także test ciążowy, choć wiedziałam, że nawet w wypadku ciąży ma prawo być negatywnyPo prostu zrobiłam, nie pytajcie dlaczego, bo sama nie znam logicznej odpowiedzi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b17d948f678.jpg
Któraś z Was miała podobnie?Od 19 dc odczuwałam rwące kłucie po lewej stronie podbrzusza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 11:48
-
bbee wrote:uff, teściowa inspekcję zrobiła i poszła
U mnie dopiero 8dc a zaczyna mnie w jajnikach ćmić i śluz się robić wodnisty, czy to możliwe by tak wcześni dni płodne się zaczynały? Chyba, że nadinterpretowałam, bo nie mam zbyt dużej wprawy. Ale cykle generalnie mam krótkie 24-26 dni, więc istnieje możliwość na owulację 11-12dc.
hej przy takich cyklach można przyjąć że owu może wcześnie wystąpić nawet w 10dc ..
mi teraz wyszło że owu wystąpiła w 11 dc, tez mam krótkie cykle w zakresie 25-27 dni ,, co najlepsze owu przeważnie była u mnie w 13 dniu , a tu zaskoczenie w tym cyklu , tego się nie spodziewałam hehebbee lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kim8 wrote:Witajcie,
jestem tutaj nowa i miło mi dołączyć do Waszego grona. Po testowaniu w tym miesiącu trochę zgłupiałam, patrząc na wyniki i chciałabym się z Wami nimi podzielić. Może któraś wie o co chodzi.
Cykle mam średnio 29 dniowe. Zgodnie z aplikacją, którą mam w telefonie i używam od 6 miesięcy, dni planowanych miesiączek pojawiają się tak, jak powinny. Maksymalnie jeden dzień różnicy plus-minus.Testy owulacyjne robiłam w czerwcu i owulacja wypadła mi na 17 dzień cyklu czyli tak, jak podpowiedziała moja aplikacja. W lipcu nie robiłam testów owu, natomiast w sierpniu zaczęłam dopiero po planowanej owulacji, która powinna wypaść w 16dc, czyli 5.08. Robiłam je od 7.08 i załączam Wam to na zdjęciu. Dziwi mnie to, że miesiączki mam zgodnie z kalendarzem, jedną testowaną owulację również, a w tym miesiącu szaleję. Przytulałam się w 7, 9, 15 i 18 dc. Jak sądzicie, czy to możliwe, że owulacja przesunęła mi się na 21 dc?
https://zapodaj.net/images/3c2d4a3346ab7.jpg
Zrobiłam także test ciążowy, choć wiedziałam, że nawet w wypadku ciąży ma prawo być negatywnyPo prostu zrobiłam, nie pytajcie dlaczego, bo sama nie znam logicznej odpowiedzi
https://zapodaj.net/images/a02358ff67824.jpg
Któraś z Was miała podobnie?Od 19 dc odczuwałam rwące kłucie po lewej stronie podbrzusza.
Proszę nie wrzucaj linków tylko zdjęcia wrzuca na zapodaj wejdź w zakładkę na forum zaladuj zdjęcie skopiuj ostatni link.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
czarnulka24 wrote:hej przy takich cyklach można przyjąć że owu może wcześnie wystąpić nawet w 10dc ..
mi teraz wyszło że owu wystąpiła w 11 dc, tez mam krótkie cykle w zakresie 25-27 dni ,, co najlepsze owu przeważnie była u mnie w 13 dniu , a tu zaskoczenie w tym cyklu , tego się nie spodziewałam heheczarnulka24, bbee lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Hej masz taki nick jak ja;) owulacja zawsze może.sie przesunąć ale tym.samym przesuwa ci się okres na późniejszy termin bo faza Lutealna może trwać min 10 dni. Jak.jest krócej to należy iść do lekarza.
Proszę nie wrzucaj linków tylko zdjęcia wrzuca na zapodaj wejdź w zakładkę na forum zaladuj zdjęcie skopiuj ostatni link.
O faktycznie, podobny nickHah
Dziękuję za odpowiedź, wkleiłam drugi link z zapodaj jak pisałaś, ale dalej coś mi te zdjęcia nie wchodzą. -
Kim87 wrote:Teraz jak będą dwie Kim to kochane będziecie się mylić
kochana może musisz wymyślić jakąś dodatkową ksywkę .... ??? heh
z czytaniem postów nie będzie problemów bo masz siuper avatarkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 11:51
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kim87 wrote:To jeszcze raz wchodzisz na zapodaj.net wybierasz z lewej na forum. Ładujesz zdjęcie wybierasz rozmiar i jak ci linki wyrzuci to ten ostatni skopiuj tutaj
Kurdę, udało się. Dzięki za nauczenie mnie wrzucania zdjęć na forumKim87 lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:Witam.
Jakiees ciążę już są ?
U mnie tepka dalej wyżejmagnolia82222 lubi tę wiadomość