Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
z tym tsh to na dwoje babka wróżyła...
najlepiej mieć ok. 2... a jak się starasz to ok. 1... tylko, co jak masz właśnie 2,7, to już bliżej 3, czy jeszcze ok?cholerka wie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 18:37
-
Kim jak tam u Ciebie? Udalo się?
Wczoraj byłam u ginekologa. Powiedziala ze wszystko ladnie wyglada i mozemy sie starac.Pecherzyk czeka. Przypomne ze zabieg lyzeczkowania mialam 29 czerwca a okres po 32 dniach. Dzis 13 dzien cyklu i probowac bedziemy codziennie.Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
LILITH.P wrote:z tym tsh to na dwoje babka wróżyła...
najlepiej mieć ok. 2... a jak się starasz to ok. 1... tylko, co jak masz właśnie 2,7, to już bliżej 3, czy jeszcze ok?cholerka wie
Ja usłyszałam ze w normie i prosze powtórzyć za pol roku
No mija zaraz pol roku wiec pójdę i zobacze co i jak
A tak z innej beczki
Poszłam dzis pobiegać i założyłam dość miękki biustonosz - tylko lekkie usztywnienie i nic więcej....pobiegalam....super extra....wracam do domu....stoję przy pasach zeby przejść przez ulice i czuje ze ktos sie na mnie gapi....ewidentnie czuje czyjś wzrok na sobie....rozglądam sie....i co...i co....jakis koleś całkiem przystojny....wpatrzony w moje cycki....no patrze na niego...ten sie speszył i przebiegł przez pasy....mysle sobie no zbok jak nic....ja patrze w dol....a mi sutki tak stały jak jakies bablei tak bez bluzkę przebijały ze mowie o losie...no nie dziwie mu sie
A teraz czuje....wlasnie....no głupie uczucie....takiego hmmm jak by rozpierania....w dolnej części brzucha.... @ nadchodzi jak nicWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 19:05
-
MMadziula wrote:Co o tym myślicie ?
Robione dziś 25 dc
różowy - allegro
drugi wiadomo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7824cedb9b53.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 19:13
35 lat, 2 ciąża -
MMadziula wrote:Co o tym myślicie ?
Robione dziś 25 dc
różowy - allegro
drugi wiadomo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7824cedb9b53.jpg
To testy owulacyjne??
Czy jeden owu a drugi ciążowy??
Edit: widzę na wykresie, że owulacyjne... Albo to znak na fasolkę, albo mocno spóźniona owulacja. I jakiś skok jest... Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 20:03
-
magnolia82222 wrote:hej kobietki, jak Wam mija popołudnie?
marciaa jak się czujesz? ja dziś nie mam już bóli tak mocnych jak wczoraj, za to czuje jakby brzuch ciążył mi na pęcherz. Zakupiłam termometr owulacyjny i od przyszłego cyklu będę mierzyła sobie tempke. Dziś 19dc, jejku chyba zwariuje do tego 21 sierpnia
bo chciałabym wiedziec czy się udało czy nie i ewentualnie zacząć od nowa. Nie lubie takiej niepewności.
Ja doz czasem czuje pobolewanie ale nie jakies mocne no I Piersi zaczynam czuć -
marciaa wrote:Ja doz czasem czuje pobolewanie ale nie jakies mocne no I Piersi zaczynam czuć
czuje takie pulsowanie w podbrzuszu, za tydzień w piątek spróbuje sobie zrobić betkę przy okazji mam inne badania do zrobienia, wiec poczekam jeszcze tydzień i sprawdze35 lat, 2 ciąża -
magnolia82222 wrote:Ja myślę że mamy kolejną fasolkę wśród nas ☺ trzymam kciuki. Lec jutro na betę.
-
MMadziula wrote:Owulacyjne kochane
Właśnie albo coś mi się spieprzyło z hormonami totalnie albo tak mi się owulka opóźnia ;-(najlepiej sprawdzić na pobraniu krwi
35 lat, 2 ciąża -
Bardziej mnie to martwi ponieważ cykle mam 27-28 dni , wydaje mi się , że coś się rozregulowało
Wykres mam zły , badania w 20 dc były słabe ... -
magnolia82222 wrote:ale przeciez owulacyjne tez wykazują ciąże, więc po co ten smutek od razu
najlepiej sprawdzić na pobraniu krwi
ale jej nie oznaczająmoże wyjść Ci pozytywny owulacyjny przed terminem @, ale nie świadczy to, o tym, iż jest groszek. Może sygnalizować problemy z hormonami.
-
LILITH.P wrote:To testy owulacyjne??
Czy jeden owu a drugi ciążowy??
Edit: widzę na wykresie, że owulacyjne... Albo to znak na fasolkę, albo mocno spóźniona owulacja. I jakiś skok jest... Trzymam kciuki! -
MMadziula wrote:Bardziej mnie to martwi ponieważ cykle mam 27-28 dni , wydaje mi się , że coś się rozregulowało
Wykres mam zły , badania w 20 dc były słabe ...
wykres to wykres...
faktycznie Twój progesteron był niski, o ile dobrze pamiętam, ale nie należy się łamać. Poczekaj cierpliwie do terminu @ i wszystko się wyjaśni
Cykle bez owulacji się zdarzają, są normalną sprawą, może akurat Ci się taki trafił. Choinka wie... Może stres. Trzeba się niestety nauczyc cierpliwości i czekania.
Może warto siknąć na ciażowy test dzień przed @??? -
LILITH.P wrote:wykres to wykres...
faktycznie Twój progesteron był niski, o ile dobrze pamiętam, ale nie należy się łamać. Poczekaj cierpliwie do terminu @ i wszystko się wyjaśni
Cykle bez owulacji się zdarzają, są normalną sprawą, może akurat Ci się taki trafił. Choinka wie... Może stres. Trzeba się niestety nauczyc cierpliwości i czekania.
Może warto siknąć na ciażowy test dzień przed @???