Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:Dzien dobry
Pewnie duzo z was mnie nie zna
Bbee u mnie serduszkowanie w szczęśliwym cyklu bylo prawie codziennie ,a lekarz mojemu mowil zeby nie za czesto bo nic z tego nie bedzie a tu proszę udalo sie ,Życzę kaŻdej z was szczesliwego miesiąca oby w tym sierpniu udalo sie kaŻdej z wasMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim8 wrote:No bez jaj, tak patrzę na ten test i patrzę i nie wiem, czy to ja mam zwidy, czy to rzeczywiście się dzieje, ale widzę kreskę na polu testowym. Coś mi nie pasi z tą moją owulacją, a słyszałam, że t.owu mogą wychodzić pozytywne przy wczesnej ciąży.
Tzn. słyszałam... Naczytałam się i sobie wkręcam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce84b2bc25fa.jpgKim8 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim8 wrote:No bez jaj, tak patrzę na ten test i patrzę i nie wiem, czy to ja mam zwidy, czy to rzeczywiście się dzieje, ale widzę kreskę na polu testowym. Coś mi nie pasi z tą moją owulacją, a słyszałam, że t.owu mogą wychodzić pozytywne przy wczesnej ciąży.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce84b2bc25fa.jpgMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
wvmvw wrote:Tez czytalam o tym fenomenie
. Mnie jak na razie nie bylo dane sprobowac :>. Lep mi peka od rana obolala jakas jestem kiepski dzien ja dzis mam...
No a ile ja się nawkurzalam że mi testy owu w dwudziestymktoryms dniu wychodzą poz. To.tylko kobitki tu wiedzą jak klełam. A tu taki suprise;)Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce84b2bc25fa.jpgBeta prawdę powie ...
czekam na dobre wieści
-
No właśnie podobno tak jest z tymi testami owu, bo lh strukturą przypomina hcg i test je myli. Być może faktycznie testy owulacyjne są wrażliwsze niż hcg. Chociaż ja robiłam PINK 10, który podobno wykrywa nawet wczesną ciążę. No, ale po kiego robiłam to przed spodziewaną @ to nie wiem.
No nic, za dużo drążę..Nic nie zrobię teraz, więc chyba biorę psa i zasuwamy na spacer.
Miłego dnia wszystkim.Kim87, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
bbee wrote:uff, teściowa inspekcję zrobiła i poszła
U mnie dopiero 8dc a zaczyna mnie w jajnikach ćmić i śluz się robić wodnisty, czy to możliwe by tak wcześni dni płodne się zaczynały? Chyba, że nadinterpretowałam, bo nie mam zbyt dużej wprawy. Ale cykle generalnie mam krótkie 24-26 dni, więc istnieje możliwość na owulację 11-12dc.
Ja mam cykle 25dniowe i dni płodne od 9dc się zdarzają. Ginekolog zaleciłod 9 do 14 dnia co dzień
bbee lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Ja mam cykle 25dniowe i dni płodne od 9dc się zdarzają. Ginekolog zalecił
od 9 do 14 dnia co dzień
z mężem już czekamy jak dziecko zaśnie, by działać, a do wieczora jeszcze kupa czasu ;P
melduję, że grochówka była dobra
Kim8, trzymam kciuki by to była fasolkaKim8, MMadziula, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:hej przy takich cyklach można przyjąć że owu może wcześnie wystąpić nawet w 10dc ..
mi teraz wyszło że owu wystąpiła w 11 dc, tez mam krótkie cykle w zakresie 25-27 dni ,, co najlepsze owu przeważnie była u mnie w 13 dniu , a tu zaskoczenie w tym cyklu , tego się nie spodziewałam hehe
Ja mam podobnie więc testy owu robię już od 9dc.czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce84b2bc25fa.jpg
Jest cieńrób betę i pisz jaki wynik