Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Jasne ja mówię o tym że samemu jak dobrze sie skomponuje sklad witamin może wyjść taniej kochana. Mocna multiwitamina dla.faceta plis to czego nie ma i można zaoszczędzić. Będzie lykal 3 tabsy a nie jeden. Jak będę miała czas to poczytam i spróbuję coś wykombinować bo sorry ale ta cena witamin na jeden miesiąc dla faceta mnie przeraża. Do tego kup testy i wit dla.siebie. Nie mówię alby noe stosować bo nie wątpię w ich skuteczność
ale poszperam może coś wymyślę aby obciąć ta cene
no wiadomo jest dużo zamienników , czy multiwitamin o podobnym składzie . zależy tylko od tego czy są na to pieniadze czy nie, tych witamin jest 90 w opakowaniu także na 3 miesiące bo patrząc na skład to wydaje mi się że wystarczyła by 1 , ja daję jak narazie tylko 1 tab. mojemu .. ale chyba będę dawac mu dwie..
kiedyś dawałam mu witaminki wigor up , one są troszkę tańsze coś około 30 zł27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
AniaŁ123 wrote:Do biegania może też wrócę na poważnie, nie ma takich upałów więc jest łatwiej.
I jakie masz rekordy? Pochwal się10 km to ja chyba 1-2 razy w życiu przebiegłam i tylko dlatego że pobłądziłam
mój rekord to 27km ciągiem, ale najczęściej do półmaratonów
bieganie to moja miłość, nigdy nie myślałam, że się tak zakocham
także fajnie, że biegacie
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Do biegania może też wrócę na poważnie, nie ma takich upałów więc jest łatwiej.
I jakie masz rekordy? Pochwal się10 km to ja chyba 1-2 razy w życiu przebiegłam i tylko dlatego że pobłądziłam
pierwsza 10 przebiegłam w 1h:03min, później biegałam 5-6km czasami 7 ale jakoś tak ostatnio stwierdziłam że czemu by nie zacząć wolniejszym tempem 10km - a nie ja te 5-6 to się żyłuje na maksa i wczoraj wyszło 57minAle szykuje się żeby zejść do 50min
daga_00, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
magnolia82222 wrote:ja dziś będę w aptece to też popytam co najbardziej zbliżonego mozna kupic za rozsądną ceneMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
daga_00 wrote:Bieganie jest super
-
daga_00 super że też biegasz
I super super dystans - ja chce półmaraton !!
To moj cel na wiosnę !
PS - skąd jesteś ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 09:54
-
Pączek wrote:daga_00 super że też biegasz
I super super dystans - ja chce półmaraton !!
To moj cel na wiosnę !
Bo półmaraton se z głowy wybije ...z moim zaangażowaniem ja się cieszyłam ze 7 km przebiegłam -
Kim87 wrote:Bądź pre seed. Na jednych działają na innych nie. Jeden zachodzą inne nie. Ja mam zwykły żel z apteki który nie wpływa na jakość plemników. Na bazie wody i z nim zaszlam
no ja tez taki kupiłam na bazie wody i też przy takim zaszłam , ale obecnie nie mogę go nigdzie dostać ..widziałam same te szkodliwe. ja nigdy wcześniej nie brałam żadnych witamin nawet w ciąży, ale teraz po 2 stratach postanowiłam że muszę coś spróbować i tak więc zaczęłam się suplementować,, mi wyszedł niedobór wit D327.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Co do tych witamin, to też uważam, że to zdzierstwo. Za taką cenę to powinny jeszcze strzelać fajerwerki podczas serduszkowania
he he. Moja siostra farmaceutka zawsze mi mówi, że suplementy diety mają na celu wydarcia kasy z klienta, bo nic się tak nie przyswaja jak naturalne witaminy. A przyswajalnosc tych drogich nie jest, aż o tyle większa niż tych tanich, więc największa różnica jest działanie placebo na psyche
mój mąż już od wielu miesięcy bierze najzwyczajniejsze multiwitaminki i magnez z potasem.
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Pogoda sprzyja bieganiu
pierwsza 10 przebiegłam w 1h:03min, później biegałam 5-6km czasami 7 ale jakoś tak ostatnio stwierdziłam że czemu by nie zacząć wolniejszym tempem 10km - a nie ja te 5-6 to się żyłuje na maksa i wczoraj wyszło 57minAle szykuje się żeby zejść do 50min
Super! SzacunDla mnie to jakiś kosmos takie dystanse i taki czas! Ja ostatnio biegałam HITy Więc mniej kilometrów, ale wracałam zmęczona jak dziki pies, a właśnie to lubię, aby się tak zmęczyć na maksa
misia1989, Pączek lubią tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:no wiadomo jest dużo zamienników , czy multiwitamin o podobnym składzie . zależy tylko od tego czy są na to pieniadze czy nie, tych witamin jest 90 w opakowaniu także na 3 miesiące bo patrząc na skład to wydaje mi się że wystarczyła by 1 , ja daję jak narazie tylko 1 tab. mojemu .. ale chyba będę dawac mu dwie..
kiedyś dawałam mu witaminki wigor up , one są troszkę tańsze coś około 30 złbbee lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
No, no...Pięknie. Kiedyś miałam taki cel, żeby dobić do półmaratonu, ale jakoś tak pomysł umarł śmiercią naturalną -
Hej dziewczynki. Okresu dalej nie ma i nawet po cichu sie ciesze oby tak dalej. Dzisiaj sprawdzałam szyjke jest wysoko nie moglam jej znalesc i wydaje mi sie ze jest bardziej zamknieta niz wczoraj. Brak objswow okresowych jedynie piersi takie cieple i lekie mrowienie w nich. Na chwile obecna nie mysle czy to dzidzia nie chce sie rozczarowac wrazie czego.
bbee lubi tę wiadomość
Malutka24 -
czarnulka24 wrote:no ja tez taki kupiłam na bazie wody i też przy takim zaszłam , ale obecnie nie mogę go nigdzie dostać ..widziałam same te szkodliwe. ja nigdy wcześniej nie brałam żadnych witamin nawet w ciąży, ale teraz po 2 stratach postanowiłam że muszę coś spróbować i tak więc zaczęłam się suplementować,, mi wyszedł niedobór wit D3Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
MMadziula wrote:Ej w sumie mogę Wam wodę wozić na rowerze
Bo półmaraton se z głowy wybije ...z moim zaangażowaniem ja się cieszyłam ze 7 km przebiegłam
Jak tylko na rowerze do wawa dojedziesz to ja mogę z Tobą biegać
Ja biegam a Ty jedziesz i woda...banan...woda...banan...i zrobimy półmaratonAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
malutka24 wrote:Hej dziewczynki. Okresu dalej nie ma i nawet po cichu sie ciesze oby tak dalej. Dzisiaj sprawdzałam szyjke jest wysoko nie moglam jej znalesc i wydaje mi sie ze jest bardziej zamknieta niz wczoraj. Brak objswow okresowych jedynie piersi takie cieple i lekie mrowienie w nich. Na chwile obecna nie mysle czy to dzidzia nie chce sie rozczarowac wrazie czego.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
AniaŁ123 wrote:Super! Szacun
Dla mnie to jakiś kosmos takie dystanse i taki czas! Ja ostatnio biegałam HITy Więc mniej kilometrów, ale wracałam zmęczona jak dziki pies, a właśnie to lubię, aby się tak zmęczyć na maksa
Takie zmęczenie jest fajne -
Kim87 wrote:Kochana najdroższy z tego może być koenzym reszta nie ma prawa aż tyle kosztować na prawdę. L karnityna też nie jest super droga wit c na allegro lepsza bo lewoskretna też kosztuje kilkanaście złotych za duże opakowanie. Selen ja daje orzechy brazylijskie jako najlepsze źródło selenu systarczy jeden dziennie na pokrycie zapotrzebowania
Ty to jesteś tutaj widzę ekspert od wszystkiego
35 lat, 2 ciąża -
bbee wrote:Co do tych witamin, to też uważam, że to zdzierstwo. Za taką cenę to powinny jeszcze strzelać fajerwerki podczas serduszkowania
he he. Moja siostra farmaceutka zawsze mi mówi, że suplementy diety mają na celu wydarcia kasy z klienta, bo nic się tak nie przyswaja jak naturalne witaminy. A przyswajalnosc tych drogich nie jest, aż o tyle większa niż tych tanich, więc największa różnica jest działanie placebo na psyche
mój mąż już od wielu miesięcy bierze najzwyczajniejsze multiwitaminki i magnez z potasem.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat