Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Kurde trzeba kombinować bo z czego potem.wyprawke kupimy jak cała.kasa pójdzie na starania
no wiadomo , masz tiu rację .. ale wiem jak niektórzy mają ciężko i rozumiem to całkowicie , ja akurat mam pieniążki więc dla mnie to nie był aż tak okropny koszt za te witaminki ,, mój okropnie nie lubi brać witamin , gdybym miała mu zaserwować z 5 tabsów dziennie to by pewnie nie wziął a tak jedna witaminkę to mu tam gdzieś wcisnę hehe a co do witamin to się pomyliłam bo w opakowaniu jest 120 tabletek za cenę 160 zł a skład zawiera dokładnie 21 witamin ..
tak czy inaczej na pewno masz rację z tym27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
magnolia82222 wrote:kurka, Kim87 ale jesteś obcykana
Ty to jesteś tutaj widzę ekspert od wszystkiego
magnolia82222, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Widzę że dwa równoległe wątki lecą
Ja biorę Ovarin, rutinoscorbin, magnez, niepokalanek i wieśka do ovu. Poza tym staram się zdrowo odżywiać, owoce, warzywa i te sprawy
Myślę że nie ma co przesadzać z mega drogimi lekami, bo tak jak Kimi pisze, duża część tych właściwości w ogóle się nie wchłania.
Kim87 lubi tę wiadomość
-
magnolia82222 wrote:kurka, Kim87 ale jesteś obcykana
Ty to jesteś tutaj widzę ekspert od wszystkiego
Kim to specjalistka nad specjalistkamiNie zagniesz jej
Kim87, magnolia82222 lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Vit d jest baaaardzo ważna w ciąży tak samo jak żelazo. One odpowiadają za poronienia. Zapytaj w aptece o taki co nie szkodzi plemnikom. Chyba że chcesz ten pre seed bądź consive plus
zapytam, może już przyszły te co kupowałam ,, wiesz ja obecnie nie przebywam w polsce więc tam gdzie jestem trudno co kolwiek dostać27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:no wiadomo , masz tiu rację .. ale wiem jak niektórzy mają ciężko i rozumiem to całkowicie , ja akurat mam pieniążki więc dla mnie to nie był aż tak okropny koszt za te witaminki ,, mój okropnie nie lubi brać witamin , gdybym miała mu zaserwować z 5 tabsów dziennie to by pewnie nie wziął a tak jedna witaminkę to mu tam gdzieś wcisnę hehe a co do witamin to się pomyliłam bo w opakowaniu jest 120 tabletek za cenę 160 zł a skład zawiera dokładnie 21 witamin ..
tak czy inaczej na pewno masz rację z tym
Mnie też stać ale moj wewnętrzny zydek skacze że złości jak widzi ta ceneAniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
czarnulka24 wrote:zapytam, może już przyszły te co kupowałam ,, wiesz ja obecnie nie przebywam w polsce więc tam gdzie jestem trudno co kolwiek dostaćMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Pączek wrote:Jak tylko na rowerze do wawa dojedziesz to ja mogę z Tobą biegać
Ja biegam a Ty jedziesz i woda...banan...woda...banan...i zrobimy półmaraton
Będę musiała się pilnować zeby dwa razy pod rząd nie zaserwować banan - banan albo woda-wodaPączek lubi tę wiadomość
-
Ja się żegnam Kochane
Bardzo mi było miło :* Wpadnę za jakiś czas
Kim87, Pączek, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:A gdzie jesteś o ile mogę zapytać?
pada 2 miesiące !!! może były 3 dni ładne ,, wiem że możecie nie wierzyć ale naprawdę pada !!!!!27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
AniaŁ123 wrote:Ja się żegnam Kochane
Bardzo mi było miło :* Wpadnę za jakiś czas
Trzymaj się Anka -
kim87
co do lekarzy to totalna katastrofa będąc w 10 tyg u lekarza oczywiście rodzinnego bo on całą ciąże prowadzi zostałam odesłana do domu ,,, miałam wrócić dopiero w 12 tyg bo dopiero o tym czasie traktują dziecko jako dziecko ,, wcześniej mówią że jest zarodek i jak ma obumrzeć to niech umiera jak na tyle jest słaby,, pierwsze usg jest w 18 tyg .. chyba że jakimś cudem wybłagaszWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 10:17
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:co do lekarzy to totalna katastrofa będąc w 10 tyg u lekarza oczywiście rodzinnego bo on całą ciąże prowadzi zostałam odesłana do domu ,,, miałam wrócić dopiero w 12 tyg bo dopiero o tym czasie traktują dziecko jako dziecko ,, wcześniej mówią że jest zarodek i jak ma obumrzeć to niech umiera jak na tyle jest słaby,, pierwsze usg jest w 18 tyg ..
Smutne to ... zarodek zarodkiem ale bez przesadyDla matki to dziecko a nie zarodek
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:niestety w norwegii, zgnitym kraju!!!
pada 2 miesiące !!! może były 3 dni ładne ,, wiem że możecie nie wierzyć ale naprawdę pada !!!!!
Tyle że kasa lepsza niż w Pl;) to przekichane. A nie masz w Danii jakiegoś sklepu internetowego który by ewentualnie miał to co cię interesujeMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
czarnulka24 wrote:kim87
co do lekarzy to totalna katastrofa będąc w 10 tyg u lekarza oczywiście rodzinnego bo on całą ciąże prowadzi zostałam odesłana do domu ,,, miałam wrócić dopiero w 12 tyg bo dopiero o tym czasie traktują dziecko jako dziecko ,, wcześniej mówią że jest zarodek i jak ma obumrzeć to niech umiera jak na tyle jest słaby,, pierwsze usg jest w 18 tyg .. chyba że jakimś cudem wybłagaszMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Ja pierdole zazdroszczę. U mnie jak w Pl raczej. Skaczą nad tobą.
w 13 tyg jadąc do szpitala bo dostałam plamień czerwoną krwią dostałam zjebę po co przyjechałam na szpital że pierwsze ma się iść do rodzinnego a on jak skieruje na szpital to wtedy a ja mówię co on by zobaczył jak on nawet usg nie ma ,, powiedzieli że mnie przyjmą ale ostatni raz na doktor ginekolog czekałam 3 godziny bo nie miała czasu 5 min żeby zrobić usg ..pielęgniarka jak się pytała jak krwawię i mówi do mnie ile podpasek zużyłam to ja mówię że trochę mam na wkładce to ta mnie wyśmiałaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 10:27
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Cześć Piękne!
Tak jak radziłyście, zrobiłam wczoraj jeszcze raz test owu. I negatyw. Niby OF wyznaczył mi owulkę na 07.08. Już się pogubiłam, nie znam się, nie orientuję się. Pokopane mam to wszystko. Idę 23.08 do gina, to może mnie jakoś oświeci.
Wiem, że to nie klub wróżek, ale może któraś z mądrzejszych ode mnie pomoże zinterpretować wykres? Bo OF to jednak komputer
Buziam! :* -
Kim87 wrote:Ja nie mówię że nie można zajść przy wyższym. Mówię jaki wynik jest ok dla ciązy
Tak masz rację do cdo wyniku TSH. Ja jeszcze w kwietniu mialam 3.3. Ale dostałam letrox 50. trochę tsh opdało. z 3,3 na 2,7 nie jest zle.Kim87 lubi tę wiadomość