Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Powiem.wqm kochane że ten fertilmen to straszne zdzierstwo jeżeli chodzi o cenę. Masakra.
czarnulka24 lubi tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża -
magnolia82222 wrote:tak, na pewno poprosze fertilman plus bo czytałam ze lepszy. Ja biorę Femibion Natal 1
ja też mam femibion 1, prenatal uno i mam też witaminer prenatal różowe opakowanie w tym jest trochę więcej witaminek jak toś potrzebuje :
skład :
Beta-karoten, Witamina D3,Witamina E,Tiamina,Ryboflawina,Witamina B6,Witamina B12,Witamina C,Kwas foliowy,Kwas pantotenow,Niacyna,Biotyna,Wapń,Magnez,Cynk,Selen,Jod,Żelazo,Mangan,Miedź27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
AniaŁ123 wrote:Witam Moje Kochane
Stęskniłam się za Wami!
Co u Was dobrego słychać?
Witam wszystkie nowe staraczki na forum i życzę każdej po szybkim groszku
czeeeeeeeeść Aniu!!! :*:*:*:*:*
Jak dobrze, że się na chwilkę odezwałaś :*
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:...znowu moja cudowna prolaktyna wyskoczyła w kosmos, mimo że niecałe dwa tygodnie temu skończyłam bromka
Mam wynik 50,02ng/ml [4,79-23,30]. Przed braniem miałam wynik w górnej granicy, tylko po obciążeniu wzrosła o kilkanaście razy, a teraz nawet na czczo. Idę dzisiaj do endo, zobaczymy co mi powie.
a castagnusa wciągasz? -
MMadziula wrote:Cześć Aniu :* co u Ciebie ?
MMadziula wyżej napisałam odnośnie starań
A tak poza tym, mam nareszcie kuchnię w moim mieszkaniuBo wcześniej mieliśmy zbiór różnych mebli i sprzętów niepasujących do siebie, a teraz ład i harmonia
Ostatnio bardzo dużo poświęcam czasu na muzykę, nawet przymierzam się żeby coś sobie nagraćBardzo dobrze to na mnie działa, bo odciąga myśli od przykrych rzeczy
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:MMadziula wyżej napisałam odnośnie starań
A tak poza tym, mam nareszcie kuchnię w moim mieszkaniuBo wcześniej mieliśmy zbiór różnych mebli i sprzętów niepasujących do siebie, a teraz ład i harmonia
Ostatnio bardzo dużo poświęcam czasu na muzykę, nawet przymierzam się żeby coś sobie nagraćBardzo dobrze to na mnie działa, bo odciąga myśli od przykrych rzeczy
jak będziesz mieć jakieś wersje demo, podrzućz chęcią posłucham!! relaksuj się, ile można!!! czasami trzeba odpocząć od forum
-
magnolia82222 wrote:tak, masz racje, bardzo drogie te witaminy. Jednak powiem Ci że dużo osób ma problemy jeśli chodzi o płodność i własnie to wykorzystują farmacje. Ludzie chcąc mieć dziecko są skłonni wydać wszystkie pieniądze.. Taka prawda
ale poszperam może coś wymyślę aby obciąć ta cene
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:Pączuś ja tylko tak na chwilkę. Potrzebuję jeszcze trochę oddechu, tak żeby nie myśleć 24h/dobę o staraniach, bo stało się to moim jedynym celem w życiu, jakąś obsesją i strasznie się przez to dołowałam. Na razie nie czuję spiny, że musi to być już teraz, tylko tak na spokojnie
I nie chcę powrotu do tego stanu
Jasne
Ja Cię doskonale rozumiem tez miałam jakąś obsesje i się odcięłam. Podyktowane to było tez troche przez prace ale taki oddech każdemu jest potrzebny żeby nie wpaść w jakąś paranoje i obłęd.
Ja trzymam za Ciebie mocno kciuki
PS - biegasz ?!
-
LILITH.P wrote:a castagnusa wciągasz?
Biorę cały czas takiego niepokalanka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/395426dee634.jpg -
magnolia82222 wrote:tak, masz racje, bardzo drogie te witaminy. Jednak powiem Ci że dużo osób ma problemy jeśli chodzi o płodność i własnie to wykorzystują farmacje. Ludzie chcąc mieć dziecko są skłonni wydać wszystkie pieniądze.. Taka prawda
no dokładnie , wiem że są jeszcze specjalne żele wspomagające , tzw że mają takie właściwości podobne do śluzu szyjkowego i ułatwiają plemnikom przemieszczanie, zwłaszcza te żele są dobre u kobiet z problemem gdy nie ma zbyt dużo śluzu , jak nie zajdę w tym cyklu to chyba sobie kupie .. ten żel ma nazwę conceive plus,27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
AniaŁ123 wrote:MMadziula wyżej napisałam odnośnie starań
Bardzo się cieszę, że zajęłaś się przyjemniejszymi rzeczami niż zamartwianiem się, trzeba brać z Ciebie przykład:)
Jak coś nagrasz daj znać, bo jeszcze nie miałam okazji Ciebie posłuchać a bardzo bym chciała
AAA i pozazdraszczam nowej kuchniAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Jasne
Ja Cię doskonale rozumiem tez miałam jakąś obsesje i się odcięłam. Podyktowane to było tez troche przez prace ale taki oddech każdemu jest potrzebny żeby nie wpaść w jakąś paranoje i obłęd.
Ja trzymam za Ciebie mocno kciuki
PS - biegasz ?!
Bardzo mało, ostatnio dawno nie byłam, ale jeżdżę na rowerzeJuż się w tym zakochałam. Śmigam sobie codziennie do pracy i wszędzie gdzie mam jakieś załatwienia, czasami uzbiera się tych kilometrów. Czuję dobre efekty, bo mam bardzo dużo energii i endorfinki też działają
-
AniaŁ123 wrote:Biorę cały czas takiego niepokalanka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/395426dee634.jpg
ja mam od nich lukrecję i wiesiołkaod tego miesiąca
może ta prolaktyna od stresu taka wystrzelona??? -
czarnulka24 wrote:no dokładnie , wiem że są jeszcze specjalne żele wspomagające , tzw że mają takie właściwości podobne do śluzu szyjkowego i ułatwiają plemnikom przemieszczanie, zwłaszcza te żele są dobre u kobiet z problemem gdy nie ma zbyt dużo śluzu , jak nie zajdę w tym cyklu to chyba sobie kupie .. ten żel ma nazwę conceive plus,
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Jasne ja mówię o tym że samemu jak dobrze sie skomponuje sklad witamin może wyjść taniej kochana. Mocna multiwitamina dla.faceta plis to czego nie ma i można zaoszczędzić. Będzie lykal 3 tabsy a nie jeden. Jak będę miała czas to poczytam i spróbuję coś wykombinować bo sorry ale ta cena witamin na jeden miesiąc dla faceta mnie przeraża. Do tego kup testy i wit dla.siebie. Nie mówię alby noe stosować bo nie wątpię w ich skuteczność
ale poszperam może coś wymyślę aby obciąć ta cene
35 lat, 2 ciąża -
LILITH.P wrote:ja mam od nich lukrecję i wiesiołka
od tego miesiąca
może ta prolaktyna od stresu taka wystrzelona???
Właśnie całkiem możliwe, bo przez kilka dni żyłam w świadomości, że mam coć nie tak z glukozą i insuliną. Już sobie wyobrażałam, że nigdy więcej nie będę mogła jeść słodyczy! Ale żeby aż tak skoczyła 2x?
Ile dałaś za tego Wieśka? A lukrecję na co bierzesz? -
AniaŁ123 wrote:Bardzo mało, ostatnio dawno nie byłam, ale jeżdżę na rowerze
Już się w tym zakochałam. Śmigam sobie codziennie do pracy i wszędzie gdzie mam jakieś załatwienia, czasami uzbiera się tych kilometrów. Czuję dobre efekty, bo mam bardzo dużo energii i endorfinki też działają
Super super zz rowerem
Ja jednak przy bieganku zostanę
Bije swoje rekordy na 10km i wkrecam sie coraz bardziej -
Ja się właśnie dowiedziałam że mój gin odchodzi z przychodni
dziś mam monitoring u niego na szpitalu to mam nadzieję że dowiem się czegoś więcej ale zmartwiła mnie ta wiadomość... nie chce szukać nowego lekarza!
Teraz w podwójnym stresie czekam do popołudniowej wizyty29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Pączek wrote:Super super zz rowerem
Ja jednak przy bieganku zostanę
Bije swoje rekordy na 10km i wkrecam sie coraz bardziej
Do biegania może też wrócę na poważnie, nie ma takich upałów więc jest łatwiej.
I jakie masz rekordy? Pochwal się10 km to ja chyba 1-2 razy w życiu przebiegłam i tylko dlatego że pobłądziłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 09:44
-
AniaŁ123 wrote:Do biegania może też wrócę na poważnie, nie ma takich upałów więc jest łatwiej.
I jakie masz rekordy? Pochwal się10 km to ja chyba 1-2 razy w życiu przebiegłam i tylko dlatego że pobłądziłam