Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
cookiemonsterka wrote:Witam, jestem tu nowa
Starania o maleństwo zaczęłam od tego cyklu, ale się nie udało.
Pozdrawiam wszystkie starające się dziewczyny i oby jak najszybciej się udało
Witaj
Kim, miłego urlopu.
Strasznie mnie dziś mdli, pewnie działanie estrogenu, ale aż tak?w zeszłym miesiącu miałam to samo w dni płodne. Oprócz tego mi strasznie zimno i nie mam siły na nic.
Kim87 lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:Kim, udanego urlopu.
Mnie coś gardło boli i kocham na potęgęmarciaa lubi tę wiadomość
marciaa wrote:Haha tak , kicham tylko te słowniki
Miło ze tym błędem poprawiłam ci humor hihi
bbee wrote:Witaj
Kim, miłego urlopu.
Strasznie mnie dziś mdli, pewnie działanie estrogenu, ale aż tak?w zeszłym miesiącu miałam to samo w dni płodne. Oprócz tego mi strasznie zimno i nie mam siły na nic.
hej dziewczyny mam pytanie , przyjeżdżają do mnie dziś znajomi i coś wspominali że może byśmy po lampce wina się napili i się zastanawiam czy taka lampka wina mogłaby zaszkodzić ewentualnej ciąży?? wydaje mi się że w tym cyklu raczej na 99% przyjdzie @ że raczej nic z ciąży ale wiadomo różnie może być27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
19Biedroneczka91 wrote:A mowia ze przed owulacja kobieta kwitnie, jest pelna energii itd... Ja najwiecej checi do pracy mam w pierwsze dwa dni miesiaczki.... Sprzatam jak glupia wtedy a potem umieram tak mnie brzuch boli:)
niestety mnie się chyba to nie tyczy...a pogoda potęguje niestety moją śpiączkę. A muszę się coś ruszyć, bo szkoda dnia.
-
czarnulka24 wrote:hej dziewczyny mam pytanie , przyjeżdżają do mnie dziś znajomi i coś wspominali że może byśmy po lampce wina się napili i się zastanawiam czy taka lampka wina mogłaby zaszkodzić ewentualnej ciąży?? wydaje mi się że w tym cyklu raczej na 99% przyjdzie @ że raczej nic z ciąży ale wiadomo różnie może być
Nie zaszkodzi
Nie popadajmy w paranojęczarnulka24, Pączek, Bella_Bella, Kim87 lubią tę wiadomość
-
marciaa wrote:Nie zaszkodzi
Nie popadajmy w paranoję
oki , dziękimarciaa lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
marciaa wrote:ehh zwariuje jeszcze tydzień
niby człowiek się nie nastawia,
nie nakręca tym bardziej
ale nie da się totalnie nie myślećWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 17:15
19Biedroneczka91 wrote:To nie tak powinno byc.... Tyle dzkewczyn codziennie placze z powodu nieplanowanej ciazy... A kobiety ktore chca pragna.... Nie moga zajsc
dokładnie tak
życie jest bardzo niesprawiedliwe
i to wcale nie jest tak, że jak będzie się kobieta dłużej starać to bardziej to doceni
bo jeśli tylko pragnie dzieciątka to zawsze będzie je kochała i dbała o nie tak samo.
bbee, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
marciaa wrote:dokładnie tak
życie jest bardzo niesprawiedliwe
i to wcale nie jest tak, że jak będzie się kobieta dłużej starać to bardziej to doceni
bo jeśli tylko pragnie dzieciątka to zawsze będzie je kochała i dbała o nie tak samo.
też tak uważam.
Zbyt długie starania chyba na psychikę też za dobrze nie wpływają
Ja się tego strasznie boję.
marciaa, a jak długie masz cykle? Czekasz aż @ nie przyjdzie? -
Niestety dziewczyny czym dalej w las tym gorzej, przynajmniej u mnie... pierwsze miesiące porażki znosiłam i nawet jakoś o tym nie myślałam. A teraz czym dłużej to trwa tym bardziej się nakręcam i szukam przyczyn, a to równa się z myśleniem o ciąży a raczej jej braku...29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Niestety dziewczyny czym dalej w las tym gorzej, przynajmniej u mnie... pierwsze miesiące porażki znosiłam i nawet jakoś o tym nie myślałam. A teraz czym dłużej to trwa tym bardziej się nakręcam i szukam przyczyn, a to równa się z myśleniem o ciąży a raczej jej braku...
póki jest nadzieja...
zobaczysz ułoży się -
Dziewczyny musi być dobrze
We wtorek siedziałam jak na szpilkach czekając na wynik bety i niestety się nie udało,na dokładkę zgubili drugą próbkę na podstawowe badania z morfologii. Wczoraj powtórka z rozrywki, oczywiście anemia jak się patrzy ;/
Za tydzień idę do ogólnej i zapisuję się do dietetyczkimoże coś pomoże
W niedzielę powinna nadejść...Pozytywne nastawienie