Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie brak apetytu jak nigdy . Zawsze przed @ jadłam co popadnie, ale słyszałam , że sporo osób teraz troszkę choruje .
Znowu mam kremowy sluz i czasami rozciągliwy. ..martwię się tym widocznie hormony szaleją , mam nadzieję że nowy lekarz mi pomoże -
marciaa wrote:chciałabym żebyś miała zdolności jasnowidzenia ; p
-
e-milka wrote:U mnie 27 dc wczoraj miałam jakiś dziwny różowy upław, już myślałam, że okres się zbliża z 3 dniowym wyprzedzeniem, nawet załapałam lekkiego doła, ale nic jeszcze nie ma... miałyście kiedyś taki upław????
-
hej kobietki, ja dzisiaj taka byłam senna że 2 godzinki pospałam po południu, a od rana ochota na słodycze. @ się pewnie zbliża bo zawsze tak mam przed nią że zajadam się słodyczami. Strasznie dzisiaj mam bóle krzyża i od czasu do czasu jajnik mnie zakłuje.35 lat, 2 ciąża
-
magnolia82222 wrote:hej kobietki, ja dzisiaj taka byłam senna że 2 godzinki pospałam po południu, a od rana ochota na słodycze. @ się pewnie zbliża bo zawsze tak mam przed nią że zajadam się słodyczami. Strasznie dzisiaj mam bóle krzyża i od czasu do czasu jajnik mnie zakłuje.
:-*
magnolia82222 lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Ośmielę się przypomnieć o Naszym motto : dopóki nie ma @ jest nadzieja!
:-*
ale pożyjemy zobaczymy
e-milka lubi tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża -
A do mnie dotarł żel Conceive Plus, w tym cyklu będziemy próbować
marciaa, MMadziula, Bella_Bella, e-milka, czarnulka24 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:A do mnie dotarł żel Conceive Plus, w tym cyklu będziemy próbować
Parsleyek, magnolia82222 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny wyleczylam troche dolka serduszkiem z mężem. Teraz jakos mi tak gorąco wiec chyba jednak temperaturka rosnie:*do tego biust mnie boli a tak mam zawsze wraz ze wzrostem progesteronu:) dziewczyny i nie krakac prosze. Dodalabym Wam fajne zdjecie ma ten temat. Ale nie umiem tu dodawac zdjec:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 21:24
Bella_Bella lubi tę wiadomość
magnolia82222 wrote:mój wczoraj chciał
ale mnie wszystko bolało, dzisiaj moze coś będzie
A mój włączył grę na kompie i twierdzi że rozpoczął długi weekendDzezabella lubi tę wiadomość
A ja jeszcze w pracy
Ale jutro nad jezioro!!
W związku z tym, że po powrocie z pracy będę miała mało czasu bo muszę się spakować to odforumowuje się do poniedziałku
Całuję Was Kochane
Bawcie się dobrze i dużo
.
A ja będę jeść karkówke, pić wino,i relaksowac
Szkoda, że to nie płodne
Buziakimagnolia82222, 19Biedroneczka91, wvmvw lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:A ja jeszcze w pracy
Ale jutro nad jezioro!!
W związku z tym, że po powrocie z pracy będę miała mało czasu bo muszę się spakować to odforumowuje się do poniedziałku
Całuję Was Kochane
Bawcie się dobrze i dużo
.
A ja będę jeść karkówke, pić wino,i relaksowac
Szkoda, że to nie płodne
Buziaki
Brzmi fantastycznie! Udanego odpoczynku i pięknej pogodyBella_Bella lubi tę wiadomość
ja mam bóle w podbrzuszu i bóle krzyża, boje sie że to jakies zrosty czy cos takiego, bo sie głupot naczytałam. W sumie była u ginka 20czerwca i miałam badanie usg i nic nie było i cytologie miałam robioną która wyszła prawidłowo.35 lat, 2 ciąża
-
magnolia82222 wrote:ja mam bóle w podbrzuszu i bóle krzyża, boje sie że to jakies zrosty czy cos takiego, bo sie głupot naczytałam. W sumie była u ginka 20czerwca i miałam badanie usg i nic nie było i cytologie miałam robioną która wyszła prawidłowo.
magnolia82222 lubi tę wiadomość