Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:może to plamienie implantacyjne dziewczyny?
mnie coś piersi spuchły i tak bolą, tylko dziwnie że zaczęły boleć 9 dni przed @.
Pewnie nieźle tam hormony wariują po antykoncepcji35 lat, 2 ciąża -
Oczekiwanie wrote:Też zawsze tak sobie mówię
Zazdroszczę ludziom którzy zaliczają wpadkę
Ja zaliczyłam za pierwszym razem teraz nie jest tak łatwo;/
magnolia82222 wrote:ja w czwartek buszowałam w Jankach
Ja byłam pierwszy raz i takich pierdół chciałam nakupić ale głowinie musiałam się skupić na listach które dało rodzeństwo męża powiedziałąm że ooo takie duże zakupy ostatni raz komuś robię, passat combi pod sufitWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2016, 20:39
marciaa lubi tę wiadomość
-
magnolia82222 wrote:ojej ja współczuje, w Wawce chyba bym nie wyrobiła. Ja jestem z okolic Żyrardowa
do wszystkiego idzie się przyzwyczaić
jednak fakt.. myślimy kiedyś sprzedać mieszkanie albo wynająć a budować się w naszej okolicy (chociaż też nie tak do końca) -
marciaa wrote:no a mi przyszło w tym mieście żyć haha ;p
Gdybym ja musiała być gdzieś indziej niż jestem na pewno nie wyjechałabym do Warszawy. Zawsze Kraków ten ukochany był nawet na studia miałam iśćewentualnie Gdańsk bo mimo wszystko lubię polskie morze -
ριик ѕку wrote:Gdybym ja musiała być gdzieś indziej niż jestem na pewno nie wyjechałabym do Warszawy. Zawsze Kraków ten ukochany był nawet na studia miałam iśćewentualnie Gdańsk bo mimo wszystko lubię polskie morze
a ja za to nie lubię krakowa ;/ -
Laski już nie wytrzymuje z tym bólem a krwi już Nie ma ani kropli brzuch Mam napompany twardy... Nie wiem czy na pogotowie jechać czy co albo poczekać do jutra07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Bella_Bella wrote:Jak Cię tak bardzo boli to jedź. A bralas coś przeciwbólowego?07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
worldbyme wrote:Laski już nie wytrzymuje z tym bólem a krwi już Nie ma ani kropli brzuch Mam napompany twardy... Nie wiem czy na pogotowie jechać czy co albo poczekać do jutra
-
Cześć dziewczyny, po dlugim weekendzie wracamy do rzeczywistości... Życzę tym ktore testuja w tym tygodniu obowiazkowych dwoch kreseczek. Oprocz tego wszystkim udanego tygodnia:*
magnolia82222, Bella_Bella lubią tę wiadomość
worldbyme wrote:Laski już nie wytrzymuje z tym bólem a krwi już Nie ma ani kropli brzuch Mam napompany twardy... Nie wiem czy na pogotowie jechać czy co albo poczekać do jutra
Kim87 lubi tę wiadomość