Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:A ja dzis dostałam @
Cykle zazwyczaj miałam 26-27 dni a od jakiegos czasu 25 dni - możliwe ze przez stres mi sie skróciły cykle ?czarnulka24 wrote:Ja dostałam @ wczoraj w 23 dni cyklu normalnie mam cykle 25-27 dni , też nie mam pojęcia co tak szybko przyszła @Judi22 wrote:Niestety dziewczyny kolejny okres przyszedł już na dobre.Kim87 wrote:Witam Kochane wrzucam listę. Mnie męda nawiedzila ale nie poddaje się
Kurcze dziewczyny co tu się dzieje?!
Wspieram, tulę i przesyłam motto do dalszej walki "nowy cykl, nowe szanse!"Kim87, czarnulka24 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
U mnie choróbsko się rozkręciło, temperatura niewiarygodna (bo ciągle podwyższona), testy owulacyjne z dwóch ostatnich dni ujemne.. i prawdę powiedziawszy też żadnych pozytywnych wieści
Jutro mam monitoring to przynajmniej dowiem się co z tym moim jajem, bo zaczęłam się denerwować. Dziś testu nie zrobiłam, bo już nie chce się dodatkowo stresować, jutro rano będzie wiadomo czy pęcherzyk jest, a zapewne jeszcze jest (choć wolałabym żeby testy mnie oszukały!)
Wczorajszy i dzisiejszy dzień w łóżku, z gorączką, katarem i bolącym gardłem... ehhh. Nie sprzyja to okresowiokołoowulacyjnemu.
Mam nadzieję, że u Was mimo tych wszystkich @@@ weekend trochę lepszy :*
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Kurcze dziewczyny co tu się dzieje?!
Wspieram, tulę i przesyłam motto do dalszej walki "nowy cykl, nowe szanse!"
ale dziewczynki trzeba być twardym a nie "miętkim" i wziąć się w garść by działać w nowym cyklu :)bo jak nie my to ktoKim87, Bella_Bella, Dzezabella lubią tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża -
powiem Wam, że ja za bardzo chłopa wymordowałam w tym cyklu, za bardzo chciałam i zaniemógł w końcu. Zrobilismy sobie przerwe i stwierdzilismy że to tak być nie może że trzeba tu i teraz, bo to na psychike zle wpływa i ma odwrotne skutki. Poza tym to takie sztuczne...
W nowym cyklu na pewno będę miała inne podejście, oczywiście będę testowała i tempke mierzyła, ale daje bardziej na luuuuzBella_Bella lubi tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża -
magnolia82222 wrote:powiem Wam, że ja za bardzo chłopa wymordowałam w tym cyklu, za bardzo chciałam i zaniemógł w końcu. Zrobilismy sobie przerwe i stwierdzilismy że to tak być nie może że trzeba tu i teraz, bo to na psychike zle wpływa i ma odwrotne skutki. Poza tym to takie sztuczne...
W nowym cyklu na pewno będę miała inne podejście, oczywiście będę testowała i tempke mierzyła, ale daje bardziej na luuuuz
Też zawsze tak sobie mówię
Zazdroszczę ludziom którzy zaliczają wpadkę -
Ja coś czuję że albo jajo mnie wykiwało albo przez ibuprom który brałam. Ja zaszłam pierwszym cyklu bez ibupromu ale teraz brałam na przeziębienie a tu bach okres przyszedł i chyba dlatego nie pykneło.
Zobaczymy co dalej będzieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Ja coś czuję że albo jajo mnie wykiwało albo przez ibuprom który brałam. Ja zaszłam pierwszym cyklu bez ibupromu ale teraz brałam na przeziębienie a tu bach okres przyszedł i chyba dlatego nie pykneło.
Zobaczymy co dalej będzie35 lat, 2 ciąża -
Oczekiwanie wrote:Też zawsze tak sobie mówię
Zazdroszczę ludziom którzy zaliczają wpadkę
U mnie w rodzinie powiem Wam jest dziewczyna która miała 28 lat i długo chodziła ze swoim chłopakiem, zaliczyli wpadke przed ślubem, przecież w tym wieku nie powinno być jakiegoś lamentu to wyobraźcie sobie że babcia i jej mama płakały jak nie wiem bo jak to mówiły "spaskudziuł dziewuche " hehe
taki chory łeb, zamiast sie cieszyć że mogą mieć dzieci to one płakały jakby nie wiadomo co się stało, ale jak ktoś jest 100 lat za murzynami to tak jeste-milka lubi tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża -
e-milka wrote:Ja miałam tak w czwartek upław czy też śluz podbarwiony krwią. Dziś mam 29 dc, okresu jeszcze nie mam i trzymam się teorii, że póki nie ma okresu jest nadzieja
e-milka lubi tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża -
Uszy do gory kobietki!!! My dzis poserduszkowalismy, conceive wywarl na nas bardzo pozytywne wrazenie rzeczywiscie odczucia jak przy naturalnym sluzie. Zrobilam salatke i idziemy celebrowac wieczor. Wam Wszystkim sle pozytywne fluidki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2016, 19:59
e-milka, Oczekiwanie, magnolia82222, Bella_Bella, Kim87 lubią tę wiadomość
-
e-milka wrote:Ja miałam tak w czwartek upław czy też śluz podbarwiony krwią. Dziś mam 29 dc, okresu jeszcze nie mam i trzymam się teorii, że póki nie ma okresu jest nadzieja
Tak jak u mnie Ale ja jeszcze 7 dni do okresu07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
magnolia82222 wrote:płakały jak nie wiem bo jak to mówiły "spaskudziuł dziewuche " hehe
taki chory łeb, zamiast sie cieszyć że mogą mieć dzieci to one płakały jakby nie wiadomo co się stało, ale jak ktoś jest 100 lat za murzynami to tak jest
Jeszcze parę lat i wszyscy docenia cud poczęcia
No i czego tu płakać?
Jest dużo dziecko trzeba kochaćmagnolia82222 lubi tę wiadomość
-
Pewnie kobietki trzeba zacząć myśleć pozytywnie, mam tylko nerwa bo wizyta u nowego gin na 18.08 i jak dostane @ to boje się , że badań mi nie zrobi , trzeba będzie znowu przekładać ...ehhh życie
-
magnolia82222 wrote:Kim87 ale Ty chyba za tydzień powinnaś dostać @ z tego co pamiętam? masz takie wahania cyklów, raz krótszy raz dłuższy?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO