Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,hej.
U mnie chyba już po owulce, bo po wczorajszym spadku jest wzrost. Więc wnioskuję, że owulka była wczoraj, pewnie dobrze by było jeszcze dziś poprawić
U nas wczoraj była rocznica ślubu, więc dziecko poszło do dziadków i mogliśmy działaćdaga_00 lubi tę wiadomość
-
worldbyme wrote:Laski już nie wytrzymuje z tym bólem a krwi już Nie ma ani kropli brzuch Mam napompany twardy... Nie wiem czy na pogotowie jechać czy co albo poczekać do jutra
Aż takiego bólu w ciąży nie ma. Coś jest nie tak szczególnie że masz twardy brzuch.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Hej laski wrzucam listę. U mnie okres w pełni ;/ dzisiaj zostaje w obrębie Zakopca bo zawsze drugi dzień mam najgorszy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1961a8b8321e.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
6.07 - Madera2000 - pozytywny
12.07 - Cherry_Blossom - pozytywny
12.07 - Kingulla - pozytywny
14.07 - Nutka88 - pozytywny
16.07 - Evelin - pozytywny
27.07 - Magdama - pozytywny
29.07 - KingaJulia91 - pozytywny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b16f1eb471c.jpg
TESTUJĄ
17.08 - Caro
18.08 - Daga_00
19.08 - Marciaa
21.08 - Magnolia82222
25.08 - Czikosz
26.08 - Dzezabella,19Biedroneczka91
31.08 - Wvmvw
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce3ce1601ce9.jpg
TESTUJĄ
1.09 - Parsleyek
2.09 - Bella_Bella
14.09 - Kim87
Im się udało
Uda się i nam! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99c5e3cf19f3.jpg
Sylwia91 - TP -> 30.10.2016
Duśka:) - TP -> 27.11.2016
WaldhauzerM - TP -> 22.12.2016
eveli_na - TP -> 26.12.2016
Anula1986 - TP -> 28.12.2016
szuflada - TP -> 29.12.2016
Allmita - TP > 09.01.2017
Sandrula - TP -> 03.02.2017
Nats - TP -> 05.02.2017
KlaudyŚ - TP -> 13.02.2017
Tuliska - TP -> 06.03.2017
Kingulla - TP -> 21.03.2017
Elunia
Cherry_Blossom -TP -> 21.03.2017
Evelin - TP -> 23.03.2017
ZAFASOLKOWANE ZAPRASZAMY NA NASZ FIOLETOWY WĄTEK NA BELLY
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,123.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 08:12
-
hej dziewczyny, czy te torbiele to mogą się zrobić w ciągu jednego cyklu czy raczej potrzeba im większego czasu? ja 4-5 dni po owulacji miałam takie bóle rozpierające w macicy i one po 2 dniach ustały. Dziś obudziałam sie o 4 nad ranem i miałam bóle w jajnikach. Usnęłam póżniej i niedawno wstała i lekko podbrzusze mnie boli. Chyba @ sie zbliza35 lat, 2 ciąża
-
magnolia82222 wrote:hej dziewczyny, czy te torbiele to mogą się zrobić w ciągu jednego cyklu czy raczej potrzeba im większego czasu? ja 4-5 dni po owulacji miałam takie bóle rozpierające w macicy i one po 2 dniach ustały. Dziś obudziałam sie o 4 nad ranem i miałam bóle w jajnikach. Usnęłam póżniej i niedawno wstała i lekko podbrzusze mnie boli. Chyba @ sie zblizaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
magnolia82222 wrote:hej dziewczyny, czy te torbiele to mogą się zrobić w ciągu jednego cyklu czy raczej potrzeba im większego czasu? ja 4-5 dni po owulacji miałam takie bóle rozpierające w macicy i one po 2 dniach ustały. Dziś obudziałam sie o 4 nad ranem i miałam bóle w jajnikach. Usnęłam póżniej i niedawno wstała i lekko podbrzusze mnie boli. Chyba @ sie zbliza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 09:01
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Hej laski wrzucam listę. U mnie okres w pełni ;/ dzisiaj zostaje w obrębie Zakopca bo zawsze drugi dzień mam najgorszy.
Mam to samo.... 2 dzień najgorszy..
Właśnie ucze się jak zacytować tylko fragment czyjejś wypowiedzi
-
U mnie dziś termin @ wyznaczony przez ovu... ja bardziej obstawiam dzień jutrzejszy...
narazie tylko cycki bolą (jak co miesiąc) i tyle. Jak już mam dostać to oby po powrocie
jesteśmy tu do 18.08. Bo na drogę powrotną to będzie masakra.
-
daga_00 wrote:Trobiel a torbiel to jest różnica... Są tzw. torbiele proste, na obrazie USG są czarne... i te przważnie uważa się za niegroźne... zlecona jest obserwacja.. są torbiele pecherzykowe... też z płynem prostym, uważane jako czynnościowe - powstają gdy nie pęknie pęcherzyk grafa i nie uwolni komórki jajowej, przeważnie w ciągu 3 cykli się wchłaniają... są jeszcze torbiele takie lite, na obrazie usg są zbite.. nie czarne tylko takie szare... te wymagają obserwacji i czasem leczenia hormonalnego... ja taką miałam... rosła i leki nie podzialały, dlatego mi ją wycięli... Torbiele czasem nie dają żadnych dolegliwości, dlatego najlepsza jest kontrola u gina i usg co pół rokuMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
daga_00 wrote:Mam to samo.... 2 dzień najgorszy..
Właśnie ucze się jak zacytować tylko fragment czyjejś wypowiedzidaga_00 lubi tę wiadomość
-
daga_00 wrote:U mnie dziś termin @ wyznaczony przez ovu... ja bardziej obstawiam dzień jutrzejszy...
narazie tylko cycki bolą (jak co miesiąc) i tyle. Jak już mam dostać to oby po powrocie
jesteśmy tu do 18.08. Bo na drogę powrotną to będzie masakra.
daga_00 lubi tę wiadomość
-
daga_00 wrote:Trobiel a torbiel to jest różnica... Są tzw. torbiele proste, na obrazie USG są czarne... i te przważnie uważa się za niegroźne... zlecona jest obserwacja.. są torbiele pecherzykowe... też z płynem prostym, uważane jako czynnościowe - powstają gdy nie pęknie pęcherzyk grafa i nie uwolni komórki jajowej, przeważnie w ciągu 3 cykli się wchłaniają... są jeszcze torbiele takie lite, na obrazie usg są zbite.. nie czarne tylko takie szare... te wymagają obserwacji i czasem leczenia hormonalnego... ja taką miałam... rosła i leki nie podzialały, dlatego mi ją wycięli... Torbiele czasem nie dają żadnych dolegliwości, dlatego najlepsza jest kontrola u gina i usg co pół roku35 lat, 2 ciąża
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Haj Haj
Odbilam od Ovu bo się wkurzylam na @ która miała nie przyjść
Wróciłam tylko żeby wiedzieć co u Was
Miałam iść na monitoring od dziś ale mam gdzieś... olewam... odpuszczam... w dupie to już mam!
Dobrze im bardziej olewasz tył łatwiej zajdziesz
-
nick nieaktualny