Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Dzwoniłam I pytałam. Matka I ojciec na miejscu do wglądu. Tylko bez rodowodu A cena taka nie najmniejsza. Ale targowac się będe jakby co
Wygląda jak maltańczyk. Moja bardzo podobnie wyglądała jak była mała. Rozumiem, ze dadzą Ci jakiś dokument potwierdzający zakup pieska? Jeżeli zdecydujecie się na jej zakup jedźcie z nim do weta na badanie. Piesek miał już pierwsze szczepienie? Był odrobaczany?
-
kozamonia wrote:Jeżeli zdrowo się odżywiacie to potasu mu nie będzie brakować
Gizmo "Ja bym,nie faszerowala go dodatkowo. Co innego witaminy. Ale to tylko moje zdanie "
Dzięki laseczki za odp.
Myślę, że futruję go dobrze
Ostatnio miał polew w pracy, że kobieta do kanapek roboczych daje mu kiełki brokuła i lucerny Trza dbać o chłopa, a cokozamonia lubi tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Wygląda jak maltańczyk. Moja bardzo podobnie wyglądała jak była mała. Rozumiem, ze dadzą Ci jakiś dokument potwierdzający zakup pieska? Jeżeli zdecydujecie się na jej zakup jedźcie z nim do weta na badanie. Piesek miał już pierwsze szczepienie? Był odrobaczany?
-
ana1122 wrote:Tak szczepienie I odrobaczany był. Dzięki za info. muszę to dobrze przemyśleć
Powiem tylko tyle Stawiam na to, że jeżeli go zakupicie to będziesz w siódmym niebie Te psy są urocze, posłuszne, grzeczne (czasami mają jazdy, ale to jak każdy), bardzo szybko się uczą. Jak kochają to całym serduszkiem Na bank na swój sposób odwdzięczy Wam się za to, że go do siebie wzięliście
Ja nigdy w życiu nie oddałabym mojej Chanelki, wręcz ratowałam ją w klinice... prawie mi na ręce umierała. Jest moim oczkiem w głowie
Jeżeli się zdecydujecie na zakup, to śmiało do mnie pisz z jakimkolwiek pytaniem. PomogęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 10:42
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Jak przyjedziesz po piesa to zapraszam na soczek
Tissaia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. U mnie temp. 36.74. Mialyscie rację ze odbić może po tym spadku.
Waldek, super ze nie boli. Obyś miała jus święty spokój z tym zębem.
Dziewczyny, pisalyscie o kolanach i kregoslupach...
5 lat temu okazało się że moje biodro jest do wymiany ( martwica kości i praktycznie cały staw się rozpadal) . Zrobili mi operację i wystawili tu w UK sztuczny cały staw biodrowy. Jak się później okazało operowal i zajmował się mną jeden z najlepszych chirurgów ortopedow. Miałam wtedy 27 lat i ten mój ortopeda strasznie się mną przejął, taka młoda i już sztuczny staw biodrowy więc stanął na wysokości zadania.
Tak czy inaczej zadowolona jestem nieziemnsko z nowego stawu. Jak ludzie widzą mnie, jak chodzę czy ogólnie się poruszam to nikt mi nie wierzy ze zamiast kości mam platynowe implanty. Rok po operacji jeździłam już normalnie na nartach we Wloszech
Jedyny minus jest taki że nie jest to na zawsze i co jakieś 15 lat trzeba staw wymieniać.
Tak czy inaczej ten lekarz mój polecił brać glukozamine, wzmacnia kości, stawy, pomaga w regeneracji. Można to dostać w tabletkach lub proszku do picia. Tak ze polecam wszystkim którzy mają problemy ze swim szkieletem.
WaldhauzerM, Anula1986, Caro, Gaduaaa lubią tę wiadomość