Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
wvmvw wrote:Jak to powiedzcie mi zmierzylam wlasnie temperature i mam 37.3. Nie mierze temperatury, mialam zaczac od kolejnego cyklu ale teraz tak mnie tknelo. Czy ten wynik cos oznacza? Czy mierzenie ma jakis sens? 19 dzien 28dniowego cyklu, owulacja jakies 6 dni temu mniej wiecej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 20:32
wvmvw wrote:Jak to powiedzcie mi zmierzylam wlasnie temperature i mam 37.3. Nie mierze temperatury, mialam zaczac od kolejnego cyklu ale teraz tak mnie tknelo. Czy ten wynik cos oznacza? Czy mierzenie ma jakis sens? 19 dzien 28dniowego cyklu, owulacja jakies 6 dni temu mniej wiecej.
Mierzenie temperatury wyrywkowo i wieczorkiem nie ma sensu -
Bella_Bella wrote:Może owulka się przesunela?
mam 26dniwoe cykle... juz po śluzie płodnym, już po bólu owulacyjnym, jak dla mnie była 13-14 dc, biorę lek na tarczycę i nie wiem, czy coś mi się tam nie poprzestawiało
zobacze, jak będzie w następnym cyklu bo nigdy tak nie miałam
---
prawda też taka, że nieregularnie śpię, budzę się o 4, idąc spac o 21 i do 5-6 walczę, zasypiam o 6 i budzę się o 7... albo jak dzisiaj poszliśmy spać o 3 w nocy i pobudka 9:30
dzisiaj się nieco przemęczę do 22 i zobaczę... ehh..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 20:49
-
Jutro mój wielki dzień testowanie
bbee, Dzezabella, 19Biedroneczka91, Zołza:), Kim87, Katie31 lubią tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Ja już dzisiaj odpuscilam, nic na siłę bo wtedy wszystkiego może się odechciec. Jak tylko jutro ginek stwierdzi kiedy była owu, a of potwierdzi, to odkładam termometr do następnego cyklu. Bo inaczej każdy spadek tempki stresuje w II fazie cyklu.
-
Bella_Bella wrote:Ja już dzisiaj odpuscilam, nic na siłę bo wtedy wszystkiego może się odechciec. Jak tylko jutro ginek stwierdzi kiedy była owu, a of potwierdzi, to odkładam termometr do następnego cyklu. Bo inaczej każdy spadek tempki stresuje w II fazie cyklu.