Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szatynka wrote:ok
ja bym obstawiała 16dc że była owulka -
Justyś91 wrote:Bardziej obstawiałam na 12 13 dc bo mam 27 dniowe cykle
ja tak patrzę i myślę o 15... od 16 temp.już lekko w górę idzie, max. 14 dc...
ja na początku starań miałam owulację 12 dc, potem gin potwierdził 14dc, a cykle mam 26-27 dni... grunt, że faza lutealna ma 11 dni min. niektó©zy dopuszczają nawet 9-10Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 10:49
-
Dziewczyny gratuluję każdej zafasolkowanej!
Ja jestem z boku, pierwsze zderzenie z ziemią, musiałam się odciąć, bo przecież ja się niepotrzebnie nakręcam.
Nie gniewajcie się na mnie.
Wrócę z pozytywnym testem.
Dziękuję Bella za pamięć jeszcze raz:*Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:ja tak patrzę i myślę o 15... od 16 temp.już lekko w górę idzie, max. 14 dc...
ja na początku starań miałam owulację 12 dc, potem gin potwierdził 14dc, a cykle mam 26-27 dni... grunt, że faza lutealna ma 11 dni min. niektó©zy dopuszczają nawet 9-10 -
Justyś91 wrote:Bardziej obstawiałam na 12 13 dc bo mam 27 dniowe cykle
mnie się zdarzają cykle 25dni 26dni 27dni (najczęściej 26dni) ostatni trwał 25dni a owulka tak u mnie między 10-12dc
No nic kochana pozostało nam tylko czekać09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:oj nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała
-
szatynka wrote:mnie się zdarzają cykle 25dni 26dni 27dni (najczęściej 26dni) ostatni trwał 25dni a owulka tak u mnie między 10-12dc
No nic kochana pozostało nam tylko czekać
-
szatynka wrote:mnie się zdarzają cykle 25dni 26dni 27dni (najczęściej 26dni) ostatni trwał 25dni a owulka tak u mnie między 10-12dc
-
-
Justyś91 wrote:Kurczę to pewnie znów się nie wstrzelilam w odpowiedni moment
tak na bazie tempki to też trudno jednoznacznie powiedzieć, kiedy była owulacja... może być 2 dni przed skokiem, dzień przed, dzień po skoku... najlepiej robić testy, lub w takim czasie płodnym od 10-16 dc współżyć co 2 dni... wtedy ma się większe prawdopodobieństwo, że jakiś żołnierzyk dopadnie jajo
możesz też robić testy owulacyjne, lepiej określają czas owu -
worldbyme wrote:Dwie kreski
To teraz jak już złe czary minęły, to tak do końca sierpnia, a potem przez cały wrzesieńTego sobie i Wam życzę
worldbyme gratki, gratki!!!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobuska wrote:Dziewczyny gratuluję każdej zafasolkowanej!
Ja jestem z boku, pierwsze zderzenie z ziemią, musiałam się odciąć, bo przecież ja się niepotrzebnie nakręcam.
Nie gniewajcie się na mnie.
Wrócę z pozytywnym testem.
Dziękuję Bella za pamięć jeszcze raz:*
ja się nie gniewam, rozumiem Cię, bo sama ostatnio zniknęłam na parę dni. A tempki mierzone zapisywałam na kartce, dopiero jak usłyszałam od gina że mogę wznowić starania, wróciłam i wszystkie tempki z kartki zaznaczyłam na wykresie OF. I powiem szczerze że taka przerwa od forum dobrze mi zrobiła.
Także czekamy tu na Ciebie, obyś jak najszybciej wróciła z dobrymi wieściami.
Trzymaj się.dobuska lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙