Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Łapię
i pupa rośnie...
Dzezabella, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
A u mnie szaro buro i deszczowo brr zimno
-
Byl już wynik testu czy przegapiłam?????
-
Dzezabella wrote:Justyś, jeszcze czekamy
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
No i gdzie te wieści????
-
Dwie kreski
Justyś91, szatynka, LILITH.P, Dzezabella, Bella_Bella, bbee, Parsleyek, 19Biedroneczka91, magnolia82222, smerfetkaaa, Katie31, poziomka12, Kim87, Pączek lubią tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
worldbyme wrote:Dwie kreski
Gratki -
Justyś91 wrote:U was tez taka paskudna pogoda?
u mnie lało całą noc aż po dachu dudniło, teraz też pada. Miałam iść do rossmana po testy owu ale tak zimnica na dworze, że nie chce mi się z domu nosa wychylać. No nic poczekam i o 13ej wykorzystam ostatni test owu jaki mi został jak wyjdzie dalej intensywna druga kreska to zbiorę się i parasol i pójdę po testy aby móc jeszcze wieczorem testa zrobić. A jak o 13ej wyjdzie słabsza kreska niż ta nocna to nie idę i nie testuję dalej.09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
worldbyme wrote:Dwie kreski
-
szatynka wrote:u mnie lało całą noc aż po dachu dudniło, teraz też pada. Miałam iść do rossmana po testy owu ale tak zimnica na dworze, że nie chce mi się z domu nosa wychylać. No nic poczekam i o 13ej wykorzystam ostatni test owu jaki mi został jak wyjdzie dalej intensywna druga kreska to zbiorę się i parasol i pójdę po testy aby móc jeszcze wieczorem testa zrobić. A jak o 13ej wyjdzie słabsza kreska niż ta nocna to nie idę i nie testuję dalej.
-
worldbyme wrote:Tylko że ta jedna taka leciutka