Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Parsleyek wrote:A ja dziewczyny wczoraj... tylko nie smiejcie się ze mnie... założyłam bloga. Dotyczącego przede wszystkim starań... Wymaga jeszcze dopieszczenia więc adresem witryny podzielę się na dniach.
Mam nadzieję że zajrzycie czasemnie chcę spamować więc piszę o tym jedynie na wątku który traktuje jak swój
Miłego dnia!
no coś Ty nie ma się tu z czego śmiać.
Z miła chęcią poczytam09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Komu kawki i torcika czekoladowego?
-
LILITH.P wrote:zawsze coś się może zmienić
chociażby na jeden cykl
śluz to ja w tym cyklu miałam przecudowny
dziwnie ostatnio sypiam, budzę się o 4 i jak wstaję o 7 na mierzenie, to mam za sobą 1h snu, bo z reguły ponownie zasypiam ok.6... a o 4 nie mierzę temp., bo to bez sensu...jest z reguły niższa, no i nie mam podświetlanego termometru, musiałabym zapalić światło, a Mąż śpi... heh...
to jeszcze obok łóżka trzymaj np. telefon w razie co podświetlisz nim sobie09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Parsleyek wrote:A ja dziewczyny wczoraj... tylko nie smiejcie się ze mnie... założyłam bloga. Dotyczącego przede wszystkim starań... Wymaga jeszcze dopieszczenia więc adresem witryny podzielę się na dniach.
Mam nadzieję że zajrzycie czasemnie chcę spamować więc piszę o tym jedynie na wątku który traktuje jak swój
Miłego dnia!
Na pewno tam będę zaglądać -
szatynka wrote:ja poproszę kawunię, za torcika dziękuje choć kusi. Ograniczam słodycze
Z mleczkiem? -
-
Bella_Bella wrote:Kawkę już mam, poproszę torcik
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
U was tez taka paskudna pogoda?