Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:o kurczę,a kawusia była??
ja jeszcze chwile i obiadek gotowymniam mniam
Bella_Bella lubi tę wiadomość
a ja padłam i dopadła mnie drzemka... godzina snu za mną
nie wiem, o co kaman, bo pogoda super, mało zamulająca
pewnie to moje nocne niedosypianie, budzenie się... dzisiaj popołudniu na spacer, nad morze, dotlenić się trzeba19Biedroneczka91, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:a ja padłam i dopadła mnie drzemka... godzina snu za mną
nie wiem, o co kaman, bo pogoda super, mało zamulająca
pewnie to moje nocne niedosypianie, budzenie się... dzisiaj popołudniu na spacer, nad morze, dotlenić się trzeba
może to zmęczenie to tak pozytywnie na fasolcię?
a mnie dziś okropnie bolą piersi, i czasem jakby mdliło nie wiem czemu owu niby nie było , bo testowałam dziś 12 dc, może te piersi to na owulację mnie tak bolą jak myślicie,? ciąża na pewno wykluczona bo miałam obfity okres.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:może to zmęczenie to tak pozytywnie na fasolcię?
raczej brak snu w takim ciągłym czasie... zasypiam ok.23, budzę się o 4 i walczę do 5:30, czasami 6, po czym zasypiam i budzi mnie wstający do pracy mąża wczoraj zasnęłam po 22, obudziłam się ok.północy, a potem standard o 4
-
czarnulka24 wrote:
a mnie dziś okropnie bolą piersi, i czasem jakby mdliło nie wiem czemu owu niby nie było , bo testowałam dziś 12 dc, może te piersi to na owulację mnie tak bolą jak myślicie,? ciąża na pewno wykluczona bo miałam obfity okres.
mnie często w czasie owulacyjnym bierze na lekkie mdłości, z piersiami to nic nie poradzę, bo mnie zazwyczaj bolą przed @czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:a mnie dziś okropnie bolą piersi, i czasem jakby mdliło nie wiem czemu owu niby nie było , bo testowałam dziś 12 dc, może te piersi to na owulację mnie tak bolą jak myślicie,? ciąża na pewno wykluczona bo miałam obfity okres.
czarnulka24 lubi tę wiadomość
LILITH.P wrote:mnie często w czasie owulacyjnym bierze na lekkie mdłości, z piersiami to nic nie poradzę, bo mnie zazwyczaj bolą przed @27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
19Biedroneczka91 wrote:Ja tez tak mam. Lekarz kazal zbadac prolaktyne. Jak wyszla w normie to stwierdzil ze widac taki moj urok;)
dawniej tak nie miałam piersi prawie wcale nie bolały ale wiadomo teraz może całkiem inaczej wszystko wyglądać;/ jak w tym cyklu się nie uda to pójdę prolaktynę zbadać27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
LILITH.P wrote:raczej brak snu w takim ciągłym czasie... zasypiam ok.23, budzę się o 4 i walczę do 5:30, czasami 6, po czym zasypiam i budzi mnie wstający do pracy mąż
a wczoraj zasnęłam po 22, obudziłam się ok.północy, a potem standard o 4
a czemu tak się budzisz nie masz dobrego spania ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:a czemu tak się budzisz nie masz dobrego spania ?
Łóżko ok, Mąż w łóżku jest. Nie jest duszno, a ja śpię, jak śpię... Gdyby zbliżała się pełnia, to jeszcze bym rozumiała, ale pełnia była 18 bm. Nie mam jakichś stresów, nerwowych sytuacji,ale budzę się i budzę. Może mi przejdzie w weekend. Jakoś wyrównam ten rytm zasypiania, bo powoli to już się robi męczące -
LILITH.P wrote:Łóżko ok, Mąż w łóżku jest. Nie jest duszno, a ja śpię, jak śpię... Gdyby zbliżała się pełnia, to jeszcze bym rozumiała, ale pełnia była 18 bm. Nie mam jakichś stresów, nerwowych sytuacji,ale budzę się i budzę. Może mi przejdzie w weekend. Jakoś wyrównam ten rytm zasypiania, bo powoli to już się robi męczące
ze spaniem jest przerąbane jak nie można zasnąć ja podczas dwóch moich ciąż miałam całkowita bezsenność, praktycznie kładłam się do łóżka około 22 wierciłam się do 3-4 nad ranem po czym zasypiałam ale o 7 wstawałam żeby znów wieczorem móc zasnąć mimo to nie skutkowało, próbowałam różne sposoby ale nic nie pomagało, o dziwo kobieta w ciąży powinna mieć spanie a u mnie na odwrót, tylko na samym początku byłam senna ,
teraz czasem też mam problemy ze spaniem ale ja chodzę na nocki więc jak mam się kłaść czasem o 17 do łóżka to ciężko zasnąć jak jasno mimo rolet w sypialni, ale jak mam weekend to o dziwo śpi mi się dobrze , no i jak mam miesiączkę to też
ja już nawet próbowałam ziołowych tabletek ale nie pomagały ;/27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:ze spaniem jest przerąbane jak nie można zasnąć ja podczas dwóch moich ciąż miałam całkowita bezsenność, praktycznie kładłam się do łóżka około 22 wierciłam się do 3-4 nad ranem po czym zasypiałam ale o 7 wstawałam żeby znów wieczorem móc zasnąć mimo to nie skutkowało, próbowałam różne sposoby ale nic nie pomagało, o dziwo kobieta w ciąży powinna mieć spanie a u mnie na odwrót, tylko na samym początku byłam senna ,
ja już nawet próbowałam ziołowych tabletek ale nie pomagały ;/
mnie ratuje chyba drzemka... wczoraj 2h, dzisiaj 1h
zazwyczaj rzadko sypiam w ciągu dnia, nawet jak mam cięższy czas, ale widocznie organizm potrzebuje tego snuJuż dzisiaj żaliłam się mężowi, że marzy mi się tak zasnąć o 23 i obudzić o 6-7, a tu ciężko...
-
LILITH.P wrote:mnie ratuje chyba drzemka... wczoraj 2h, dzisiaj 1h
zazwyczaj rzadko sypiam w ciągu dnia, nawet jak mam cięższy czas, ale widocznie organizm potrzebuje tego snuJuż dzisiaj żaliłam się mężowi, że marzy mi się tak zasnąć o 23 i obudzić o 6-7, a tu ciężko...
to choć dobrze że drzemkę strzelić ponoć sen jest bardzo ważnya może myślisz o czymś dużo i nie możesz spuniać ;/
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:to choć dobrze że drzemkę strzelić ponoć sen jest bardzo ważny
a może myślisz o czymś dużo i nie możesz spuniać ;/
No właśnie nie. Mam dobry, spokojny czas, a sen kiepski. Też nie piję kawy, co by mnie jakoś pobudzała, a jak piłam to tylko rano. -
czarnulka24 wrote:może to zmęczenie to tak pozytywnie na fasolcię?
a mnie dziś okropnie bolą piersi, i czasem jakby mdliło nie wiem czemu owu niby nie było , bo testowałam dziś 12 dc, może te piersi to na owulację mnie tak bolą jak myślicie,? ciąża na pewno wykluczona bo miałam obfity okres.
wyrzut estrogenu przed owulką moim zdaniemteż tak mam
-
U nas dzisiaj gorąco. Wymęczyło mnie to strasznie, zaczęło mi się w głowie kręcić, ogólnie coś słabo robić na tym słońcu... Jeszcze mnie co jakoś czas tak ćmi w jajnikach (?) chyba, lekko pobolewa co jakiś czas, albo ciągnie. Z dnia na dzień się czuję coraz gorzej
Biedroneczko, przykro mi, że jacyś wandale się tak zachowaliniektórzy ludzie to zwierzęta po prostu i tyle, bez odrobiny sumienia i taktu.
-
Violet146 wrote:Dziewczynki mam pytanie jutro powinnam dostać @, ale miałam późno owulacje -14 sierpnia myślicie, że jutro będzie już wiarygodny wynik o ile nie przyjdzie @ (chociaż moja siostra miala @ do 3 miesiąca)?
odnalazłam!!
test powinien być pozytywny, ale nie musiznam dziewczyny, którym wychodził negatyw do 10 dni po terminie @
owulacja wcale nie tak późno, dobra długość fazy lutealnej
mała uwaga, jak gdzieś nam ginie Twój post, co się zdarza, to się po prostu przypomnijtrzeba się niestety przebić przez nasz gwar
bbee, Violet146, Bella_Bella lubią tę wiadomość