Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:Dziewczynki mam pytanie jutro powinnam dostać @, ale miałam późno owulacje -14 sierpnia myślicie, że jutro będzie już wiarygodny wynik o ile nie przyjdzie @ (chociaż moja siostra miala @ do 3 miesiąca)?
Zazwyczaj mówią, że w dniu spodziewanej @ powinien już być wynik wiarygodny, moim zdaniem powinien być chociaż cień cienia.
Violet, nie obrażaj sięczasami się przeoczy jakiś post jak jakaś dyskusja się toczy na bieżąco i szybko się tworzą następne strony
Na pocieszenie Ci napiszę, że nie raz sama do siebie piszę
a sama też nie zawsze to każdego postu się odnoszę, nie złośliwie czy ignorując, ale często np. z braku wiedzy na dany temat
Violet146 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:odnalazłam!!
test powinien być pozytywny, ale nie musiznam dziewczyny, którym wychodził negatyw do 10 dni po terminie @
owulacja wcale nie tak późno, dobra długość fazy lutealnej
mała uwaga, jak gdzieś nam ginie Twój post, co się zdarza, to się po prostu przypomnijtrzeba się niestety przebić przez nasz gwar
LILITH.P i bbee
Dziękuję Wam bardzo i przepraszam- chyba hormony mi za bardzo buzująWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 19:14
-
Mam pytanie - nie wiem co jest - nie biore wiesiolkow itp
Dzis mam 11 dzien cyklu - poszłam pobiegać - wrocilam do domu - a tu normalnie tona sluzu - jak by mi ktos wiaderko wylał - dodam ze nigdy tak nie miałam
Czy to możliwe ze w jakis szczytowy punkt owulacji leje sie z człowieka jak z wodospadu ?
Sorry - moze to i głupie pytanie ale zdziwiona jestem strasznie skad tego tyle sie wzięło -
Violet146 wrote:LILITH.P i bbee
Dziękuję Wam bardzo i przepraszam- chyba hormony mi za bardzo buzują
Violet, czy to oznacza że jutro testujesz? jak się miewasz?
Tak jak dziewczyny pisały, trzeba się czasem przypomnieć, bo jak kilka wątków się toczy na raz to czasem można się pogubić. Mam nadzieję, że już nie poczujesz się tutaj samotna :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 19:26
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Pączek wrote:Mam pytanie - nie wiem co jest - nie biore wiesiolkow itp
Dzis mam 11 dzien cyklu - poszłam pobiegać - wrocilam do domu - a tu normalnie tona sluzu - jak by mi ktos wiaderko wylał - dodam ze nigdy tak nie miałam
Czy to możliwe ze w jakis szczytowy punkt owulacji leje sie z człowieka jak z wodospadu ?
Sorry - moze to i głupie pytanie ale zdziwiona jestem strasznie skad tego tyle sie wzięło
to prawdopodobnie szczyt śluzu płodnego -
Sorry - moze to i głupie pytanie ale zdziwiona jestem strasznie skad tego tyle sie wzięło
Stawiałabym na okres płodny, okołoowulacyjny29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Violet, czy to oznacza że jutro testujesz? jak się miewasz?
Tak jak dziewczyny pisały, trzeba się tu czasem przypomnieć, bo jak kilka wątków się toczy tu na raz to czasem można się pogubić. Mam nadzieję, że już nie poczujesz się tu samotna :*
Dzięki, - od razu lepiej, tak jutro testuje- może dlatego mam dziwne samopoczucie..LILITH.P, 19Biedroneczka91 lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Dzięki, - od razu lepiej, tak jutro testuje- może dlatego mam dziwne samopoczucie..
W takim razie trzymam kciuki Kochana!!Violet146 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
O ile nie pachnie inaczej, nie swędzi lub nie piecze w miejscu intymnym, to też stawiam na owulacje - a więc do dzieła!
I powodzenia -
Violet146 wrote:O ile nie pachnie inaczej, nie swędzi lub nie piecze w miejscu intymnym, to też stawiam na owulacje - a więc do dzieła!
I powodzenia
Ale hmm tez mnie zastanawia to ze ovu było koło 13 dnia a tu 11 by było no cos sie chyba przestawiło -
Violet146 wrote:Dzięki, - od razu lepiej, tak jutro testuje- może dlatego mam dziwne samopoczucie..
nie przejmuj się, ja się zaczynam też tak źle czuć, coraz bliżej do @ albo do testowania. Stres robi swoje.
Pączek, życzę owocnego rzucania się na męża