Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Lokokoko Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wszystko dobrze :*
    Czuje sie raz lepiej, raz gorzej. Dzis ciagle kreci mi sie w glowie:)
    A Wy jak tam?:* jak starania_?

Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r

tb73upjyq2xrr14e.png

[l22ngu1r4hvijs5d.png
  • ewa231 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co... tak się zastanawiam of wyliczyło dni przewidywanej owulacji na początek przyszłego tygodnia i tak się zastanawiam bo na 31/08 jestem do gina umówiona może wspomnieć mu o tym. Ja to jestem strasznie ciemna jeżeli chodzi o to co może gin powiedzieć i co zbadać ale chodzi mi że czy może sprawdzić że ta owulacja faktycznie będzie akurat tak mi się terminy zbiegły. Zastanawiam się bo nie chcę z siebie kretynki w gabinecie zrobić :P

3jgxskjos321v3oy.png
  • ewa231 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperaturę mierzę w sobotę chyba zrobię sobie pierwszy test owu, ciekawi mnie co wyjdzie... Szkoda że Was wcześniej dziewczyny nie znalazłam, jakoś z Wami wszystko bardzie pozytywnie widzę niż może być mniej się stresuję :)

3jgxskjos321v3oy.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lokokoko wrote:

ja czekam na efekty, za tydzień albo będzie @, albo czekanie... no i powili myślę o urlopie, bo w sobotę już w Sz.P. wita. Także jak przyjdzie @ to na podróż, ale i tak człowiek nie będzie myślał o porażce, tylko pełen relaks

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa231 wrote:
    wiecie co... tak się zastanawiam of wyliczyło dni przewidywanej owulacji na początek przyszłego tygodnia i tak się zastanawiam bo na 31/08 jestem do gina umówiona może wspomnieć mu o tym. Ja to jestem strasznie ciemna jeżeli chodzi o to co może gin powiedzieć i co zbadać ale chodzi mi że czy może sprawdzić że ta owulacja faktycznie będzie akurat tak mi się terminy zbiegły. Zastanawiam się bo nie chcę z siebie kretynki w gabinecie zrobić :P

zapytaj gina, czy może sprawdzić, czy Ci jajo pękło :) albo czy widzi dominujący pęcherzyk, zależy kiedy dokładnie wypadnie Ci owulacja

0b52cec6da.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa231 wrote:
    Temperaturę mierzę w sobotę chyba zrobię sobie pierwszy test owu, ciekawi mnie co wyjdzie... Szkoda że Was wcześniej dziewczyny nie znalazłam, jakoś z Wami wszystko bardzie pozytywnie widzę niż może być mniej się stresuję :)

:)

a mogłabyś ustawić sobie jakiś awatarek,żeby tak ładniej było i łatwiej było się rozpoznać :)

0b52cec6da.png
  • ewa231 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    :)

a mogłabyś ustawić sobie jakiś awatarek,żeby tak ładniej było i łatwiej było się rozpoznać :)
    Oczywiście, że mogę ustawić ale w domu na kompie bo chwilowo jestem w pracy ale że nikogo dziś nie ma to sobie przerwę zrobiłam :P
    Na tel pokazuje mi że powinnam mieć 1/09 a tu po prostu że w tych konkretnych dniach powinna być ale ja nie jestem oczywiście niczego pewna :/ no nic jakoś będzie.

3jgxskjos321v3oy.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę błonnik witalny- jest konsystencji siemienia lnianego.
    Orparol (chociaż nie działal nie wiadomo jak na mnie) i piję wodę.
    Dziś mam 7dc a już mam wodnisty śluz

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa231 wrote:
    Oczywiście, że mogę ustawić ale w domu na kompie bo chwilowo jestem w pracy ale że nikogo dziś nie ma to sobie przerwę zrobiłam :P
    Na tel pokazuje mi że powinnam mieć 1/09 a tu po prostu że w tych konkretnych dniach powinna być ale ja nie jestem oczywiście niczego pewna :/ no nic jakoś będzie.

dobrze będzie :)

0b52cec6da.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    Ja biorę błonnik witalny- jest konsystencji siemienia lnianego.
    Orparol (chociaż nie działal nie wiadomo jak na mnie) i piję wodę.
    Dziś mam 7dc a już mam wodnisty śluz

ten błonnik to babka płesznik?

0b52cec6da.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    ten błonnik to babka płesznik?

Tak

• Pączek Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    Doskonale Cię rozumiem! Oj baaardzo dobrze! Kiedyś każdą chwilę chciałyśmy spędzać razem, a teraz nie chcę, bo jest po prostu dziwnie i drętwo. Ja nie rozumiem pewnym tematów i nie wiem o czym mogłabym z nimi (a przede wszystkim z tą jedną moją przyjaciółką) rozmawiać. Byłam kiedyś u niej, to dobrze, że jeszcze jest to dziecko, bo można się nią zająć w towarzystwie ;)
    Ale teksty Twojej miażdżą...Ja mam taką w pracy, już kiedyś o tym pisałam, wreszcie jej wygarnęłam i teraz mamy spokój :P Ale to nie była moja przyjaciółka, dlatego było mi łatwiej, bo mniejsza strata.
    O widzisz to wiesz o czym pisze :)
    Wcięło mnie bo poszłam na obiad :D
    Znowu obżarłam się jak mops :P

• marciaa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek, co dobrego jadlas ?

• 19Biedroneczka91 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lokokoko wrote:
    Ja czuje nadchodzaca miesiaczke, ale jakby jeszcze jej nie ma.... Zobaczymy jak tam bedzie:* wczoraj za to przeplakalam pol wieczoru i stracilam wiare w ludzi. Wyobrazcie sobie ktos ukradl rzeczy z grobku mojej Coreczki.... Porcelanowe figurki i latarenke solarna... Nie wiem jak tak mozna

w4sq9jcgmw79sv3t.png
    yf3b3vt.png
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19Biedroneczka91 wrote:
    Ja czuje nadchodzaca miesiaczke, ale jakby jeszcze jej nie ma.... Zobaczymy jak tam bedzie:* wczoraj za to przeplakalam pol wieczoru i stracilam wiare w ludzi. Wyobrazcie sobie ktos ukradl rzeczy z grobku mojej Coreczki.... Porcelanowe figurki i latarenke solarna... Nie wiem jak tak mozna

ale widzę temperaturka ładna ...

masakra jakaś. nie wiem jak tak można ukraść coś z grobu .. to już trzeba naprawdę nie mieć sumienia żeby robić takie rzeczy..

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • ewa231 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny może któraś z Was tak miała, test ciążowy robiłam sobie pod koniec okresu, dziwnie się czułam a okres ogólnie różnił się od każdego innego. Bardzo delikatny i nie inwazyjny (tak śmiesznie to nazwę). Dlatego żeby zaoszczędzić sobie nerwów zrobiłam test. Wyszedł negatywnie czego się w sumie spodziewałam ale już jakiś czas "nakłuwa mnie" prawe jajo :P po prostu kuje. nie jest to ból, takie kucie od czasu do czasu. Co o tym myślicie?

3jgxskjos321v3oy.png
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej jaka tu cisza .. pewnie zajadacie obiadek ;)

07.06.2019 synek

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa231 wrote:
    Dziewczyny może któraś z Was tak miała, test ciążowy robiłam sobie pod koniec okresu, dziwnie się czułam a okres ogólnie różnił się od każdego innego. Bardzo delikatny i nie inwazyjny (tak śmiesznie to nazwę). Dlatego żeby zaoszczędzić sobie nerwów zrobiłam test. Wyszedł negatywnie czego się w sumie spodziewałam ale już jakiś czas "nakłuwa mnie" prawe jajo :P po prostu kuje. nie jest to ból, takie kucie od czasu do czasu. Co o tym myślicie?
    Ja tak mialam w zeszlym miesiacu. Okazalo sie ze jeden pecherzyk nie pekl i stal sie torbielka, ale lekarz powiedzial ze powinien sie wchlonac po kolejnej miesiaczce:*

w4sq9jcgmw79sv3t.png
    yf3b3vt.png

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarnulka24 wrote:
    ojej jaka tu cisza .. pewnie zajadacie obiadek ;)
    Chcialabym:( jeszcze praca do 16

w4sq9jcgmw79sv3t.png
    yf3b3vt.png
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19Biedroneczka91 wrote:
    Chcialabym:( jeszcze praca do 16

o kurczę,a kawusia była??
    ja jeszcze chwile i obiadek gotowy ;) mniam mniam ;)

07.06.2019 synek

‹‹ 2948 2949 2950 2951 2952 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ