Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
wiecie co... tak się zastanawiam of wyliczyło dni przewidywanej owulacji na początek przyszłego tygodnia i tak się zastanawiam bo na 31/08 jestem do gina umówiona może wspomnieć mu o tym. Ja to jestem strasznie ciemna jeżeli chodzi o to co może gin powiedzieć i co zbadać ale chodzi mi że czy może sprawdzić że ta owulacja faktycznie będzie akurat tak mi się terminy zbiegły. Zastanawiam się bo nie chcę z siebie kretynki w gabinecie zrobić
-
Lokokoko wrote:U mnie wszystko dobrze :*
Czuje sie raz lepiej, raz gorzej. Dzis ciagle kreci mi sie w glowie:)
A Wy jak tam?:* jak starania_?
ja czekam na efekty, za tydzień albo będzie @, albo czekanie... no i powili myślę o urlopie, bo w sobotę już w Sz.P. wita. Także jak przyjdzie @ to na podróż, ale i tak człowiek nie będzie myślał o porażce, tylko pełen relaks -
ewa231 wrote:wiecie co... tak się zastanawiam of wyliczyło dni przewidywanej owulacji na początek przyszłego tygodnia i tak się zastanawiam bo na 31/08 jestem do gina umówiona może wspomnieć mu o tym. Ja to jestem strasznie ciemna jeżeli chodzi o to co może gin powiedzieć i co zbadać ale chodzi mi że czy może sprawdzić że ta owulacja faktycznie będzie akurat tak mi się terminy zbiegły. Zastanawiam się bo nie chcę z siebie kretynki w gabinecie zrobić
zapytaj gina, czy może sprawdzić, czy Ci jajo pękłoalbo czy widzi dominujący pęcherzyk, zależy kiedy dokładnie wypadnie Ci owulacja
-
ewa231 wrote:Temperaturę mierzę w sobotę chyba zrobię sobie pierwszy test owu, ciekawi mnie co wyjdzie... Szkoda że Was wcześniej dziewczyny nie znalazłam, jakoś z Wami wszystko bardzie pozytywnie widzę niż może być mniej się stresuję
a mogłabyś ustawić sobie jakiś awatarek,żeby tak ładniej było i łatwiej było się rozpoznać -
LILITH.P wrote:
a mogłabyś ustawić sobie jakiś awatarek,żeby tak ładniej było i łatwiej było się rozpoznać
Na tel pokazuje mi że powinnam mieć 1/09 a tu po prostu że w tych konkretnych dniach powinna być ale ja nie jestem oczywiście niczego pewnano nic jakoś będzie.
-
ewa231 wrote:Oczywiście, że mogę ustawić ale w domu na kompie bo chwilowo jestem w pracy ale że nikogo dziś nie ma to sobie przerwę zrobiłam
Na tel pokazuje mi że powinnam mieć 1/09 a tu po prostu że w tych konkretnych dniach powinna być ale ja nie jestem oczywiście niczego pewnano nic jakoś będzie.
dobrze będzie -
marciaa wrote:Ja biorę błonnik witalny- jest konsystencji siemienia lnianego.
Orparol (chociaż nie działal nie wiadomo jak na mnie) i piję wodę.
Dziś mam 7dc a już mam wodnisty śluz
ten błonnik to babka płesznik? -
AniaŁ123 wrote:Doskonale Cię rozumiem! Oj baaardzo dobrze! Kiedyś każdą chwilę chciałyśmy spędzać razem, a teraz nie chcę, bo jest po prostu dziwnie i drętwo. Ja nie rozumiem pewnym tematów i nie wiem o czym mogłabym z nimi (a przede wszystkim z tą jedną moją przyjaciółką) rozmawiać. Byłam kiedyś u niej, to dobrze, że jeszcze jest to dziecko, bo można się nią zająć w towarzystwie
Ale teksty Twojej miażdżą...Ja mam taką w pracy, już kiedyś o tym pisałam, wreszcie jej wygarnęłam i teraz mamy spokójAle to nie była moja przyjaciółka, dlatego było mi łatwiej, bo mniejsza strata.
Wcięło mnie bo poszłam na obiad
Znowu obżarłam się jak mops -
Lokokoko wrote:U mnie wszystko dobrze :*
Czuje sie raz lepiej, raz gorzej. Dzis ciagle kreci mi sie w glowie:)
A Wy jak tam?:* jak starania_?
19Biedroneczka91 wrote:Ja czuje nadchodzaca miesiaczke, ale jakby jeszcze jej nie ma.... Zobaczymy jak tam bedzie:* wczoraj za to przeplakalam pol wieczoru i stracilam wiare w ludzi. Wyobrazcie sobie ktos ukradl rzeczy z grobku mojej Coreczki.... Porcelanowe figurki i latarenke solarna... Nie wiem jak tak mozna
ale widzę temperaturka ładna ...
masakra jakaś. nie wiem jak tak można ukraść coś z grobu .. to już trzeba naprawdę nie mieć sumienia żeby robić takie rzeczy..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny może któraś z Was tak miała, test ciążowy robiłam sobie pod koniec okresu, dziwnie się czułam a okres ogólnie różnił się od każdego innego. Bardzo delikatny i nie inwazyjny (tak śmiesznie to nazwę). Dlatego żeby zaoszczędzić sobie nerwów zrobiłam test. Wyszedł negatywnie czego się w sumie spodziewałam ale już jakiś czas "nakłuwa mnie" prawe jajo
po prostu kuje. nie jest to ból, takie kucie od czasu do czasu. Co o tym myślicie?
-
ewa231 wrote:Dziewczyny może któraś z Was tak miała, test ciążowy robiłam sobie pod koniec okresu, dziwnie się czułam a okres ogólnie różnił się od każdego innego. Bardzo delikatny i nie inwazyjny (tak śmiesznie to nazwę). Dlatego żeby zaoszczędzić sobie nerwów zrobiłam test. Wyszedł negatywnie czego się w sumie spodziewałam ale już jakiś czas "nakłuwa mnie" prawe jajo
po prostu kuje. nie jest to ból, takie kucie od czasu do czasu. Co o tym myślicie?
19Biedroneczka91 wrote:Chcialabym:( jeszcze praca do 16
o kurczę,a kawusia była??
ja jeszcze chwile i obiadek gotowymniam mniam
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity