X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Lokokoko Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wszystko dobrze :*
    Czuje sie raz lepiej, raz gorzej. Dzis ciagle kreci mi sie w glowie:)
    A Wy jak tam?:* jak starania_?

Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r

tb73upjyq2xrr14e.png

[l22ngu1r4hvijs5d.png
  • ewa231 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co... tak się zastanawiam of wyliczyło dni przewidywanej owulacji na początek przyszłego tygodnia i tak się zastanawiam bo na 31/08 jestem do gina umówiona może wspomnieć mu o tym. Ja to jestem strasznie ciemna jeżeli chodzi o to co może gin powiedzieć i co zbadać ale chodzi mi że czy może sprawdzić że ta owulacja faktycznie będzie akurat tak mi się terminy zbiegły. Zastanawiam się bo nie chcę z siebie kretynki w gabinecie zrobić :P

3jgxskjos321v3oy.png
  • ewa231 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperaturę mierzę w sobotę chyba zrobię sobie pierwszy test owu, ciekawi mnie co wyjdzie... Szkoda że Was wcześniej dziewczyny nie znalazłam, jakoś z Wami wszystko bardzie pozytywnie widzę niż może być mniej się stresuję :)

3jgxskjos321v3oy.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lokokoko wrote:

ja czekam na efekty, za tydzień albo będzie @, albo czekanie... no i powili myślę o urlopie, bo w sobotę już w Sz.P. wita. Także jak przyjdzie @ to na podróż, ale i tak człowiek nie będzie myślał o porażce, tylko pełen relaks

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa231 wrote:
    wiecie co... tak się zastanawiam of wyliczyło dni przewidywanej owulacji na początek przyszłego tygodnia i tak się zastanawiam bo na 31/08 jestem do gina umówiona może wspomnieć mu o tym. Ja to jestem strasznie ciemna jeżeli chodzi o to co może gin powiedzieć i co zbadać ale chodzi mi że czy może sprawdzić że ta owulacja faktycznie będzie akurat tak mi się terminy zbiegły. Zastanawiam się bo nie chcę z siebie kretynki w gabinecie zrobić :P

zapytaj gina, czy może sprawdzić, czy Ci jajo pękło :) albo czy widzi dominujący pęcherzyk, zależy kiedy dokładnie wypadnie Ci owulacja

0b52cec6da.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa231 wrote:
    Temperaturę mierzę w sobotę chyba zrobię sobie pierwszy test owu, ciekawi mnie co wyjdzie... Szkoda że Was wcześniej dziewczyny nie znalazłam, jakoś z Wami wszystko bardzie pozytywnie widzę niż może być mniej się stresuję :)

:)

a mogłabyś ustawić sobie jakiś awatarek,żeby tak ładniej było i łatwiej było się rozpoznać :)

0b52cec6da.png
  • ewa231 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    :)

a mogłabyś ustawić sobie jakiś awatarek,żeby tak ładniej było i łatwiej było się rozpoznać :)
    Oczywiście, że mogę ustawić ale w domu na kompie bo chwilowo jestem w pracy ale że nikogo dziś nie ma to sobie przerwę zrobiłam :P
    Na tel pokazuje mi że powinnam mieć 1/09 a tu po prostu że w tych konkretnych dniach powinna być ale ja nie jestem oczywiście niczego pewna :/ no nic jakoś będzie.

3jgxskjos321v3oy.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę błonnik witalny- jest konsystencji siemienia lnianego.
    Orparol (chociaż nie działal nie wiadomo jak na mnie) i piję wodę.
    Dziś mam 7dc a już mam wodnisty śluz

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa231 wrote:
    Oczywiście, że mogę ustawić ale w domu na kompie bo chwilowo jestem w pracy ale że nikogo dziś nie ma to sobie przerwę zrobiłam :P
    Na tel pokazuje mi że powinnam mieć 1/09 a tu po prostu że w tych konkretnych dniach powinna być ale ja nie jestem oczywiście niczego pewna :/ no nic jakoś będzie.

dobrze będzie :)

0b52cec6da.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    Ja biorę błonnik witalny- jest konsystencji siemienia lnianego.
    Orparol (chociaż nie działal nie wiadomo jak na mnie) i piję wodę.
    Dziś mam 7dc a już mam wodnisty śluz

ten błonnik to babka płesznik?

0b52cec6da.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    ten błonnik to babka płesznik?

Tak

• Pączek Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    Doskonale Cię rozumiem! Oj baaardzo dobrze! Kiedyś każdą chwilę chciałyśmy spędzać razem, a teraz nie chcę, bo jest po prostu dziwnie i drętwo. Ja nie rozumiem pewnym tematów i nie wiem o czym mogłabym z nimi (a przede wszystkim z tą jedną moją przyjaciółką) rozmawiać. Byłam kiedyś u niej, to dobrze, że jeszcze jest to dziecko, bo można się nią zająć w towarzystwie ;)
    Ale teksty Twojej miażdżą...Ja mam taką w pracy, już kiedyś o tym pisałam, wreszcie jej wygarnęłam i teraz mamy spokój :P Ale to nie była moja przyjaciółka, dlatego było mi łatwiej, bo mniejsza strata.
    O widzisz to wiesz o czym pisze :)
    Wcięło mnie bo poszłam na obiad :D
    Znowu obżarłam się jak mops :P

• marciaa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek, co dobrego jadlas ?

• 19Biedroneczka91 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lokokoko wrote:
    Ja czuje nadchodzaca miesiaczke, ale jakby jeszcze jej nie ma.... Zobaczymy jak tam bedzie:* wczoraj za to przeplakalam pol wieczoru i stracilam wiare w ludzi. Wyobrazcie sobie ktos ukradl rzeczy z grobku mojej Coreczki.... Porcelanowe figurki i latarenke solarna... Nie wiem jak tak mozna

w4sq9jcgmw79sv3t.png
    yf3b3vt.png
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19Biedroneczka91 wrote:
    Ja czuje nadchodzaca miesiaczke, ale jakby jeszcze jej nie ma.... Zobaczymy jak tam bedzie:* wczoraj za to przeplakalam pol wieczoru i stracilam wiare w ludzi. Wyobrazcie sobie ktos ukradl rzeczy z grobku mojej Coreczki.... Porcelanowe figurki i latarenke solarna... Nie wiem jak tak mozna

ale widzę temperaturka ładna ...

masakra jakaś. nie wiem jak tak można ukraść coś z grobu .. to już trzeba naprawdę nie mieć sumienia żeby robić takie rzeczy..

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • ewa231 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny może któraś z Was tak miała, test ciążowy robiłam sobie pod koniec okresu, dziwnie się czułam a okres ogólnie różnił się od każdego innego. Bardzo delikatny i nie inwazyjny (tak śmiesznie to nazwę). Dlatego żeby zaoszczędzić sobie nerwów zrobiłam test. Wyszedł negatywnie czego się w sumie spodziewałam ale już jakiś czas "nakłuwa mnie" prawe jajo :P po prostu kuje. nie jest to ból, takie kucie od czasu do czasu. Co o tym myślicie?

3jgxskjos321v3oy.png
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej jaka tu cisza .. pewnie zajadacie obiadek ;)

07.06.2019 synek

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa231 wrote:
    Dziewczyny może któraś z Was tak miała, test ciążowy robiłam sobie pod koniec okresu, dziwnie się czułam a okres ogólnie różnił się od każdego innego. Bardzo delikatny i nie inwazyjny (tak śmiesznie to nazwę). Dlatego żeby zaoszczędzić sobie nerwów zrobiłam test. Wyszedł negatywnie czego się w sumie spodziewałam ale już jakiś czas "nakłuwa mnie" prawe jajo :P po prostu kuje. nie jest to ból, takie kucie od czasu do czasu. Co o tym myślicie?
    Ja tak mialam w zeszlym miesiacu. Okazalo sie ze jeden pecherzyk nie pekl i stal sie torbielka, ale lekarz powiedzial ze powinien sie wchlonac po kolejnej miesiaczce:*

w4sq9jcgmw79sv3t.png
    yf3b3vt.png

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarnulka24 wrote:
    ojej jaka tu cisza .. pewnie zajadacie obiadek ;)
    Chcialabym:( jeszcze praca do 16

w4sq9jcgmw79sv3t.png
    yf3b3vt.png
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19Biedroneczka91 wrote:
    Chcialabym:( jeszcze praca do 16

o kurczę,a kawusia była??
    ja jeszcze chwile i obiadek gotowy ;) mniam mniam ;)

07.06.2019 synek

‹‹ 2948 2949 2950 2951 2952 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ