Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja nie wiem co jest mam jakieś minimini plamienia dosłownie na papierze cokolwiek widać raz mnie dziś zemdliło i słabo mi się zrobiło... Dziwne... i minimalnie mnie kuje coś w brzuchu... hmm... ciekawe o co biega... na razie olewam, w środę mam gina więc nie ma co się wściekać i denerwować ale nigdy z okresem nie miałam problemu ani żadnych zawirowań... okres się skończył 3 dni temu, taki byle jaki też nie za wielki był... nigdy nie narzekałam na takie problemy... zobaczymy, może przejdzie, biorę od niedawna kwas foliowy i intensywnie z mężem działamy od początku cyklu ;P może za intensywnie
hihihi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa231 wrote:ja nie wiem co jest mam jakieś minimini plamienia dosłownie na papierze cokolwiek widać raz mnie dziś zemdliło i słabo mi się zrobiło... Dziwne... i minimalnie mnie kuje coś w brzuchu... hmm... ciekawe o co biega... na razie olewam, w środę mam gina więc nie ma co się wściekać i denerwować ale nigdy z okresem nie miałam problemu ani żadnych zawirowań... okres się skończył 3 dni temu, taki byle jaki też nie za wielki był... nigdy nie narzekałam na takie problemy... zobaczymy, może przejdzie, biorę od niedawna kwas foliowy i intensywnie z mężem działamy od początku cyklu ;P może za intensywnie
hihihi
Może siknij na testa? -
ewa231 wrote:ja nie wiem co jest mam jakieś minimini plamienia dosłownie na papierze cokolwiek widać raz mnie dziś zemdliło i słabo mi się zrobiło... Dziwne... i minimalnie mnie kuje coś w brzuchu... hmm... ciekawe o co biega... na razie olewam, w środę mam gina więc nie ma co się wściekać i denerwować ale nigdy z okresem nie miałam problemu ani żadnych zawirowań... okres się skończył 3 dni temu, taki byle jaki też nie za wielki był... nigdy nie narzekałam na takie problemy... zobaczymy, może przejdzie, biorę od niedawna kwas foliowy i intensywnie z mężem działamy od początku cyklu ;P może za intensywnie
hihihi
bejbe, to może być plamienie przed owulacją, która może wystapić za kilka dni -
nick nieaktualny
-
Nas tez co raz częściej ktoś o drugie dziecko się pyta... Nie wiem w sumie po co te pytania, jak ktoś nie chce mieć dzieci, albo więcej to nic mu po pytaniach, a jak ktoś chce a nie może to tym bardziej...
Moja teściowa to by najbardziej chciała jeszcze wnuków od naszej strony, bo ma jeszcze dwóch synów, którzy już mają dzieci, ale wolałaby by oni więcej nie mieli (jeden poszedł w tango, a drugiego żona woli swojego psa od dziecka), teściowi to powisa, a moi rodzice w sumie nie wiem, prawdopodobnie nie chcą mi się wtrącać, chociaż czasem coś mówią, o czasach kiedy ilość dzieci była większym skarbem niż ilość posiadanych pieniędzy... -
LILITH.P wrote:bejbe, to może być plamienie przed owulacją, która może wystapić za kilka dni
ale będzie się działoa tak tak, tak gdzieś teraz mam mieć
hihi łóżko nie wytrzyma chyba podłoga pójdzie w ruch
hihihi jak myślicie kiedy pierwszy test owu zrobić ? to będzie pierwszy test owu w moim życiu hihi
-
nick nieaktualny
-
ewa231 wrote:ale będzie się działo
a tak tak, tak gdzieś teraz mam mieć
hihihi jak myślicie kiedy pierwszy test owu zrobić ? to będzie pierwszy test owu w moim życiu hihi
a ilu dniowe masz cykle?? -
nick nieaktualnyewa231 wrote:ale będzie się działo
a tak tak, tak gdzieś teraz mam mieć
Apropo "będzie sie działo"...
Ja dziś po wszystkim rano zauwazylam ze okno było otwarte...
To cud ze zaden sasiad na ratunek nie przylecial hahaBella_Bella lubi tę wiadomość
-
bbee wrote:apropo alkoholi, ja jutro będę miała bezalkoholowe wesele, nie wiem jak to zrobić by nikt się nie czepiał? macie jakieś patenty???
mi mąz lał wodę jak nikt nie widział ale niegazowanąalbo mówiłam że leki brałam albo lekarstwo na zębie mam
działa... zwyzywali od nudziar ale zadziałało