X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    a ofiarę złożyłaś?? tak za ładne oczy byście wszystko chcieli, BEZBOŻNICY!!! Dawać tu wina, miodu, owoce, warzywa i wino :D znów wino
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e91d6b8ccfd6.png
    Masz materiale :P

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Mama od 3 lat życzy sobie na BN wnuczkę... teraz już nawet wnuk może być, chociaż byłby 4, ale żeby doczekała

I bardzo bym chciała, żeby doczekała i co????? ch...

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • ewa231 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie wiem co jest mam jakieś minimini plamienia dosłownie na papierze cokolwiek widać raz mnie dziś zemdliło i słabo mi się zrobiło... Dziwne... i minimalnie mnie kuje coś w brzuchu... hmm... ciekawe o co biega... na razie olewam, w środę mam gina więc nie ma co się wściekać i denerwować ale nigdy z okresem nie miałam problemu ani żadnych zawirowań... okres się skończył 3 dni temu, taki byle jaki też nie za wielki był... nigdy nie narzekałam na takie problemy... zobaczymy, może przejdzie, biorę od niedawna kwas foliowy i intensywnie z mężem działamy od początku cyklu ;P może za intensywnie :P hihihi

3jgxskjos321v3oy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 2... ja i 7 lat starszy brat..

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa231 wrote:
    ja nie wiem co jest mam jakieś minimini plamienia dosłownie na papierze cokolwiek widać raz mnie dziś zemdliło i słabo mi się zrobiło... Dziwne... i minimalnie mnie kuje coś w brzuchu... hmm... ciekawe o co biega... na razie olewam, w środę mam gina więc nie ma co się wściekać i denerwować ale nigdy z okresem nie miałam problemu ani żadnych zawirowań... okres się skończył 3 dni temu, taki byle jaki też nie za wielki był... nigdy nie narzekałam na takie problemy... zobaczymy, może przejdzie, biorę od niedawna kwas foliowy i intensywnie z mężem działamy od początku cyklu ;P może za intensywnie :P hihihi

Może siknij na testa? B-)

• LILITH.P Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa231 wrote:

bejbe, to może być plamienie przed owulacją, która może wystapić za kilka dni :)

0b52cec6da.png
  • ewa231 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e91d6b8ccfd6.png
    Masz materiale :P

i znowu wino i znów wino i znów wino... hihihi Dziewczyny myślę żebyśmy się dogadały jak byśmy się spotkały hihi :P

3jgxskjos321v3oy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa231 wrote:
    i znowu wino i znów wino i znów wino... hihihi Dziewczyny myślę żebyśmy się dogadały jak byśmy się spotkały hihi :P

Myślę że masz racje :D

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa231 wrote:

a co innego możemy??

wino-ruchomy-obrazek-0012.gif

0b52cec6da.png
  • bbee Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nas tez co raz częściej ktoś o drugie dziecko się pyta... Nie wiem w sumie po co te pytania, jak ktoś nie chce mieć dzieci, albo więcej to nic mu po pytaniach, a jak ktoś chce a nie może to tym bardziej...
    Moja teściowa to by najbardziej chciała jeszcze wnuków od naszej strony, bo ma jeszcze dwóch synów, którzy już mają dzieci, ale wolałaby by oni więcej nie mieli (jeden poszedł w tango, a drugiego żona woli swojego psa od dziecka), teściowi to powisa, a moi rodzice w sumie nie wiem, prawdopodobnie nie chcą mi się wtrącać, chociaż czasem coś mówią, o czasach kiedy ilość dzieci była większym skarbem niż ilość posiadanych pieniędzy...

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • ewa231 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    bejbe, to może być plamienie przed owulacją, która może wystapić za kilka dni :)

ale będzie się działo :D a tak tak, tak gdzieś teraz mam mieć :P hihi łóżko nie wytrzyma chyba podłoga pójdzie w ruch :P hihihi jak myślicie kiedy pierwszy test owu zrobić ? to będzie pierwszy test owu w moim życiu hihi :)

3jgxskjos321v3oy.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja osobiście wole wódkę :P

• LILITH.P Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to już mi się tak dziwnie kojarzy...

wino-ruchomy-obrazek-0004.gif

wino-ruchomy-obrazek-0017.gif

korkociągi tańczą, tańczą, tańczą korkociągi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 12:48

Zołza:) lubi tę wiadomość

0b52cec6da.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa231 wrote:
    ale będzie się działo :D a tak tak, tak gdzieś teraz mam mieć :P hihi łóżko nie wytrzyma chyba podłoga pójdzie w ruch :P hihihi jak myślicie kiedy pierwszy test owu zrobić ? to będzie pierwszy test owu w moim życiu hihi :)

a ilu dniowe masz cykle??

0b52cec6da.png
  • ewa231 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    Ja osobiście wole wódkę :P
    ja soplicę pigwową oooooo.... lubię lubię, fresco czerwonym nie pogardzę i piwem zresztą też nie :P Oczywiście nie teraz kiedy się staram tylko mówię co lubię :P hihihi

3jgxskjos321v3oy.png
  • ewa231 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    a to już mi się tak dziwnie kojarzy...

wino-ruchomy-obrazek-0004.gif

jest to dwuznaczne nie powiem :P

3jgxskjos321v3oy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa231 wrote:

Apropo "będzie sie działo"...
    Ja dziś po wszystkim rano zauwazylam ze okno było otwarte...
    To cud ze zaden sasiad na ratunek nie przylecial haha

Bella_Bella lubi tę wiadomość

• ewa231 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    a ilu dniowe masz cykle??

27 czasem 28 ale rzadko

3jgxskjos321v3oy.png
  • bbee Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apropo alkoholi, ja jutro będę miała bezalkoholowe wesele, nie wiem jak to zrobić by nikt się nie czepiał? macie jakieś patenty???

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • ewa231 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbee wrote:
    apropo alkoholi, ja jutro będę miała bezalkoholowe wesele, nie wiem jak to zrobić by nikt się nie czepiał? macie jakieś patenty???

mi mąz lał wodę jak nikt nie widział ale niegazowaną :P albo mówiłam że leki brałam albo lekarstwo na zębie mam :P działa... zwyzywali od nudziar ale zadziałało :P

3jgxskjos321v3oy.png
‹‹ 2958 2959 2960 2961 2962 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ