X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa231 wrote:
    27 czasem 28 ale rzadko

to tak od 9 dc warto zacząć :)

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbee wrote:
    apropo alkoholi, ja jutro będę miała bezalkoholowe wesele, nie wiem jak to zrobić by nikt się nie czepiał? macie jakieś patenty???

antybiotyki, leki...

0b52cec6da.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbee wrote:
    apropo alkoholi, ja jutro będę miała bezalkoholowe wesele, nie wiem jak to zrobić by nikt się nie czepiał? macie jakieś patenty???

Wymieszaj wódkę z jakimś napojem jak chcesz drinka i sobie lejesz na legalu do szklaneczki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa... skumalam ze idziesz na wesele bez alko :p sorry haha

• ewa231 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    Apropo "będzie sie działo"...
    Ja dziś po wszystkim rano zauwazylam ze okno było otwarte...
    To cud ze zaden sasiad na ratunek nie przylecial haha

mój sąsiad to jeszcze by przyszedł sprawdzić czy na pewno mnie dobili i w razie potrzeby by poprawił :P

3jgxskjos321v3oy.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa231 wrote:
    mój sąsiad to jeszcze by przyszedł sprawdzić czy na pewno mnie dobili i w razie potrzeby by poprawił :P

U mnie to conajwyzej sasiadka z wiadrem swieconej wody :D

• bbee Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa231 wrote:
    mi mąz lał wodę jak nikt nie widział ale niegazowaną :P albo mówiłam że leki brałam albo lekarstwo na zębie mam :P działa... zwyzywali od nudziar ale zadziałało :P
    to u nas takie "picie wódki" nie przejdzie, bo zazwyczaj jedna osoba polewa na cały stół. Prędzej przejdzie picie bezalkoholowych drinków. Tylko żeby się nikt nie zorientował, że bezalkoholowe, bo będą nade mną stać wszyscy aż nie wypiję alkoholu...

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbee wrote:
    to u nas takie "picie wódki" nie przejdzie, bo zazwyczaj jedna osoba polewa na cały stół. Prędzej przejdzie picie bezalkoholowych drinków. Tylko żeby się nikt nie zorientował, że bezalkoholowe, bo będą nade mną stać wszyscy aż nie wypiję alkoholu...

No to powiedz ze na ketonalu jedziesz bo zab... i ze jak wypijesz to padniesz... ;)

• ewa231 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    to tak od 9 dc warto zacząć :)

to też dlatego dziś dam robaczkom odpocząć a jutro "będzie, będzie się działo" hihi o matko nie wiem co mi jest dziś wali mi na głowe. Może od tej pogody tak tu gorąco :P

3jgxskjos321v3oy.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbee wrote:

mieliśmy na weselu znajomą, która sączyła własnego Radlera... nikt o nic nie pytał. Piła i git. Potem w tajemnicy powiedziała nam, że 8 tc, ale nie rozpowiada, bo brała antybiotyk, jadła ryby wędzone i może się nie uda z maleństwem. Starali się kilka ładnych miesięcy i jak zachorowała na oskrzela, zaszła w ciążę.

0b52cec6da.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa231 wrote:
    to też dlatego dziś dam robaczkom odpocząć a jutro "będzie, będzie się działo" hihi o matko nie wiem co mi jest dziś wali mi na głowe. Może od tej pogody tak tu gorąco :P

Będzie ogień w szopie ! :D

• bbee Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa... skumalam ze idziesz na wesele bez alko :p sorry haha
    :D ja nie będę piła, bo już do testowania blisko, nie chcę ryzykować. W pierwszej połowie cyklu jeszcze czasem się napiję, ale już po prawdopodobnym zagnieżdżeniu odpuszczam alkohol.

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • ewa231 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może siknij na testa? B-)

Myślisz??
    Oj jutro :P luuuuuuzik :)

3jgxskjos321v3oy.png
  • bbee Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to powiedz ze na ketonalu jedziesz bo zab... i ze jak wypijesz to padniesz... ;)
    pewnie tak zrobię, ale i tak będą podejrzliwi...

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • ewa231 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie ogień w szopie ! :D

Kochana iskry będą lecieć :P

3jgxskjos321v3oy.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbee wrote:
    :D ja nie będę piła, bo już do testowania blisko, nie chcę ryzykować. W pierwszej połowie cyklu jeszcze czasem się napiję, ale już po prawdopodobnym zagnieżdżeniu odpuszczam alkohol.

Nie żebym Cie namawiala do picia ale w pierwszych tyg nic malenstwu to nie zaszkodzi : na ta chwile wszystkie koleżanki które zaciazyly na przestrzeni ostatnich 2 lat piły (urodziny, imprezy ) nie wiedząc ze sa w ciazy... jedna się dowiedziala jak ja scielo po 2 kieliszkach :p i urodziły zdrowe... dorodne dzieci :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbee wrote:
    pewnie tak zrobię, ale i tak będą podejrzliwi...

Postaw Ketonal obok kieliszka :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa231 wrote:
    Kochana iskry będą lecieć :P

Nasmaruj muszelke haha

• ewa231 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż stwierdził, że jeszcze trochę to za mleczarnię będzie robił hahahahah :P

3jgxskjos321v3oy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa231 wrote:
    Myślisz??
    Oj jutro :P luuuuuuzik :)

Jesteś 3 dni po slabym okresie tak? :) Wiec mozesz siknac.. nic nie stracisz.. a moze zyskasz :D

‹‹ 2959 2960 2961 2962 2963 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: