Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Apropo "będzie sie działo"...
Ja dziś po wszystkim rano zauwazylam ze okno było otwarte...
To cud ze zaden sasiad na ratunek nie przylecial haha
mój sąsiad to jeszcze by przyszedł sprawdzić czy na pewno mnie dobili i w razie potrzeby by poprawił
-
nick nieaktualny
-
ewa231 wrote:mi mąz lał wodę jak nikt nie widział ale niegazowaną
albo mówiłam że leki brałam albo lekarstwo na zębie mam
działa... zwyzywali od nudziar ale zadziałało
-
nick nieaktualnybbee wrote:to u nas takie "picie wódki" nie przejdzie, bo zazwyczaj jedna osoba polewa na cały stół. Prędzej przejdzie picie bezalkoholowych drinków. Tylko żeby się nikt nie zorientował, że bezalkoholowe, bo będą nade mną stać wszyscy aż nie wypiję alkoholu...
No to powiedz ze na ketonalu jedziesz bo zab... i ze jak wypijesz to padniesz... -
bbee wrote:to u nas takie "picie wódki" nie przejdzie, bo zazwyczaj jedna osoba polewa na cały stół. Prędzej przejdzie picie bezalkoholowych drinków. Tylko żeby się nikt nie zorientował, że bezalkoholowe, bo będą nade mną stać wszyscy aż nie wypiję alkoholu...
mieliśmy na weselu znajomą, która sączyła własnego Radlera... nikt o nic nie pytał. Piła i git. Potem w tajemnicy powiedziała nam, że 8 tc, ale nie rozpowiada, bo brała antybiotyk, jadła ryby wędzone i może się nie uda z maleństwem. Starali się kilka ładnych miesięcy i jak zachorowała na oskrzela, zaszła w ciążę. -
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Aaaa... skumalam ze idziesz na wesele bez alko :p sorry haha
ja nie będę piła, bo już do testowania blisko, nie chcę ryzykować. W pierwszej połowie cyklu jeszcze czasem się napiję, ale już po prawdopodobnym zagnieżdżeniu odpuszczam alkohol.
-
nick nieaktualnybbee wrote:
ja nie będę piła, bo już do testowania blisko, nie chcę ryzykować. W pierwszej połowie cyklu jeszcze czasem się napiję, ale już po prawdopodobnym zagnieżdżeniu odpuszczam alkohol.
Nie żebym Cie namawiala do picia ale w pierwszych tyg nic malenstwu to nie zaszkodzi : na ta chwile wszystkie koleżanki które zaciazyly na przestrzeni ostatnich 2 lat piły (urodziny, imprezy ) nie wiedząc ze sa w ciazy... jedna się dowiedziala jak ja scielo po 2 kieliszkach :p i urodziły zdrowe... dorodne dzieci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny