Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Zara napisze do wróżbity Macieja :p
a myślisz o wysłaniu mena na badania??
ja stwierdziłam, że jak do grudnia nic z tego nie wyjdzie, to wysyłam... ja się badam wzdłuż i wszerz, to czas na niego -
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:a myślisz o wysłaniu mena na badania??
ja stwierdziłam, że jak do grudnia nic z tego nie wyjdzie, to wysyłam... ja się badam wzdłuż i wszerz, to czas na niego
Tak. W przyszlym cyklu stawiam na monitoring - zobaczymy co w jajcach piszczy.
Jak będzie wszystko ok to wysyłam męża na badania.
Gdzieś tkwi problem... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a co do częstotliwości
... mieliśmy taką babeczkę, która kurs przedmałżeński prowadziła, Mama 4 dzieci, obcykana w kwestii NPL. Przyszła do niej para po ślubie, że się im nie udaje zajść w ciążę, itp. Badania niby git, ale groszka nie ma. Poradziła im od dnia płodnego kochać się co 2 dni!!! Nie więcej, nie mniej. Żeby plemniki dojrzały, itp. Przy odpowiednim nastroju, świecie...masaż relaksujący i co? Po 1 m-cu takich starań dwie kreseczki
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:a co do częstotliwości
... mieliśmy taką babeczkę, która kurs przedmałżeński prowadziła, Mama 4 dzieci, obcykana w kwestii NPL. Przyszła do niej para po ślubie, że się im nie udaje zajść w ciążę, itp. Badania niby git, ale groszka nie ma. Poradziła im od dnia płodnego kochać się co 2 dni!!! Nie więcej, nie mniej. Żeby plemniki dojrzały, itp. Przy odpowiednim nastroju, świecie...masaż relaksujący i co? Po 1 m-cu takich starań dwie kreseczki
Mi moja ginka też "zaleciła" ciupcianko.. 7 dni przed owu , w trakcie i 7 dni po owu
Muszę w końcu nad tym popracowac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Mi moja ginka też "zaleciła" ciupcianko.. 7 dni przed owu , w trakcie i 7 dni po owu
Muszę w końcu nad tym popracowac
ja myślę, że sporo też zależy od tego, w jakim wieku mężczyzna i jaki rodzaj pracy wykonuje, czy pali, ma nadwagę, itp. -
LILITH.P wrote:a co do częstotliwości
W tym cyklu wypróbujemy taką metodę