Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
19Biedroneczka91 wrote:Moja tez cos nie chce przyjsc a test tez negatywny:* walczymy dalej. Ja mam tez elektryczny tyle ze ma dwa miejsca po przecinku:)
-
19Biedroneczka91 wrote:Moja tez cos nie chce przyjsc a test tez negatywny:* walczymy dalej. Ja mam tez elektryczny tyle ze ma dwa miejsca po przecinku:)
Przykro mi kochana... Może nastepnym razem nam sie uda...,- co ja gadam nie może tylko na pewno sie uda!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 08:43
-
Komuś musi się udać, bo coś tych dwóch kreseczek naprawdę mało ostatnio
U Was też takie wiatrzysko? U mnie na balkonie przez całą noc coś latało i się obijało, moskitiera zatrzaskami uderzała w szybę, drzwi do pokoju potrzaskiwały (zamknięte, tak drżały jak od przeciągu), całą noc się budziłam ciągle. -
U nas bardzo ciepło i słonecznie, tylko ten wiatr porywający
Jutro nawet mam nadzieję na ochłodzenie na to wesele, bo w upale to nikomu nie jest przyjemnie przy takich uroczystościach, wszyscy zgrzani i zmęczeni... Moja sukienka którą sobie przygotowałam, tez na upały się nie nadaje, mam nadzieję, że nie będę musiała innej kombinować na ostatnią chwilę ;P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Violet146 wrote:To ja zacznę od jutra, a pomiar w ustach jest tak samo wiarygodny i dokłady jak pomiar w...?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam, czy uwazacie, ze w aspekcie starania o dziecko, jak sie tego za bardzo chce, to przewaznie nic z tego nie wychodzi? Ostatnio czytalam taki artykul w sieci i wypowiadal sie tam jakis profesorek. Mowil, ze w czasie starania o dziecko najwazniejsza jest naturalnosc. Jak ktos wszystko temu podporzadkuje, to finalnie nic z tego nie wyniknie, albo ten caly proces jest bardzo utrudniony. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? No bo wiadome, ze jak chec sie miec dziecko, to trzeba podjac w tym celu jakies kroki. Z drugiej jednak strony, zeby za bardzo z tym wszystkim nie przesadzic