Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzezabella wrote:Dżizaz, mnie się śniło, że mi jajnik wypadł...
jak dodykałam przez skórę to bolał i był spuchnięty jak balonik, a w lustrze widziałam dokładnie jego wszystkie krawędzie... masakra
Dzień dobry Paniom :*
Nie wiem co Ty bierzesz przed snem ale chce to samo -
Zołza:) wrote:Na kompie jeszcze idzie to ogarnąć ale w tel to jest tragedia...
Mogliby już to naprawić ... bo mam nadzieje ze maja taki zamiar... ?
Nooooo - komp to pół biedy - w tel jest porażkaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 08:35
-
przywitać się chciałam, podczytuje forum od jakiegoś czasu, chyba czas się odezwać
po 4 miesiącach prób, nie chce już zadręczać męża temperaturami, wykresami, objawami i urojoną ciążą co miesiąc...
dziś 10 dpo, jutro pierwsze testowanie. niby nawet sie nie nastwaiam, bo tempka szaleje i nic poza bolącymi piersiami na sukces nie wskazuje, ale jednak dopoki @ nie ma nadzieja umiera ustatnia...
anyway cześć wszystkim
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
jak dotykałam przez skórę to bolał i był spuchnięty jak balonik, a w lustrze widziałam dokładnie jego wszystkie krawędzie... masakra
Dzień dobry Paniom :*
mnie się dzisiaj śniło, że...jakiś mężczyzna popełnił samobójstwo z racji zjedzenia zbyt dużej ilości wasabi, co w kraju jest karane banicjąDzezabella lubi tę wiadomość
-
jak dotykałam przez skórę to bolał i był spuchnięty jak balonik, a w lustrze widziałam dokładnie jego wszystkie krawędzie... masakra
Dzień dobry Paniom :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 08:38
daga_00 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
ines. wrote:przywitać się chciałam, podczytuje forum od jakiegoś czasu, chyba czas się odezwać
po 4 miesiącach prób, nie chce już zadręczać męża temperaturami, wykresami, objawami i urojoną ciążą co miesiąc...
dziś 10 dpo, jutro pierwsze testowanie. niby nawet sie nie nastwaiam, bo tempka szaleje i nic poza bolącymi piersiami na sukces nie wskazuje, ale jednak dopoki @ nie ma nadzieja umiera ustatnia...
anyway cześć wszystkimu nas fajnie jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 08:41
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
LILITH.P wrote:mnie się dzisiaj śniło, że...jakiś mężczyzna popełnił samobójstwo z racji zjedzenia zbyt dużej ilości wasabi, co w kraju jest karane banicjąMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Bbee gratuluje, witam wszystkie z urojeniami i te przed owulacjami;) ja juz na koncowce miesiaczki:*i tez niedlugo zaczne walke;)
Kim87, Zołza:), Młoda19, bbee lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Hej 10dpo to wcześnie nie nastwiaj się zbytnio ze wyjdzie tedy. Nawet jak jesteś w ciąży kochana. Radzę poczekać do dnia @. Ale rozgosc się kochana
u nas fajnie jest
Wiem, że fajnie, bo podglądam
mam cykle 26-27 dniowe, jutro będzie 11 dpo i na ok 2 dni przed miesiączką... należe do tych niecierpliwych niestety, teścik z rana jak śmietana
Kim87 lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
nick nieaktualny
-
Czesc kochane
Witam sie przy sniadaniu i kawie
Bee gratulacje :)Mam nadzieje, ze to jest to odczarowanie wątku i teraz groszkami spypnie zdecydowanie mocniej
Ja w tym cyklu na luzie, jakos groszka nie zakladam bo malo serduszek, ale w zyciu roznie bywa
Szykuje się do szkolenia... dla 40 nauczycieli, takze hardcore przede mna
bbee lubi tę wiadomość
-
daga_00 wrote:Czesc kochane
Witam sie przy sniadaniu i kawie
Bee gratulacje :)Mam nadzieje, ze to jest to odczarowanie wątku i teraz groszkami spypnie zdecydowanie mocniej
Ja w tym cyklu na luzie, jakos groszka nie zakladam bo malo serduszek, ale w zyciu roznie bywa
Szykuje się do szkolenia... dla 40 nauczycieli, takze hardcore przede mna
Daga fajnie że do nas wrociłaśjak tu dziewczyny pisały luuz w tyłku pomaga podobno
daga_00 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"