Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Parsleyek wrote:Daga fajnie że do nas wrociłaś
jak tu dziewczyny pisały luuz w tyłku pomaga podobno
No wlasnie dzis sie dowiedzialam, ze Luz w Dupie - zwalcza wszystkie problemy
Parsleyek, Kim87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
ciesze się że do Was dołączam, to moja pierwsza przygoda w życiu na forum więc bądźcie dla mnie wyrozumiałe
Proszę o podpowiedź! To mój 6 cykl starań, mam 25 lat więc postanowiłam skorzystać z testów owulacyjnych. Mam długie cykle - ok 33. Test wyznaczył mi owulację na 19dc tak też na bank było bo czułam ból w jajniku, śluz był płodny itp. Nie prowadzę pomiaru temp. ze względu na moją pracę. W 24 dniu cyklu kiedy to już powinno dochodzić do implantacji test owulacyjny znów pozytywny, od tamtego czasu bóle w jajnikach - nigdy tak nie miałam, boli codziennie, nie jakoś tak mocno ale czuje. @ dopiero za 8 dni więc znając swój organizm jest za wcześnie na jakiekolwiek bóle menstruacyjne. Czy ktoś może mi powiedzieć co oznacza że testy owulacyjne wyszły mi tak dziwnie?
Ps. mam zdjęcie testów ale nie potrafię go tu zamieścić <wściekła>Zołza:) lubi tę wiadomość
-
A ja chyba mam grzyba. Kremowo u mnie czyli po owu . No i grudki się pojawiły. Mac kuzwa. Jakby nie grudki to może ciąża ale raczej się nie łudze. A u gina była na początku sierpnia wiec genialnie po prostu. <Zła> wrrrrrrMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
dzień dobry dziewczyny
Zołza:), Dzezabella lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
kokolina wrote:Hej dziewczyny,
ciesze się że do Was dołączam, to moja pierwsza przygoda w życiu na forum więc bądźcie dla mnie wyrozumiałe
Proszę o podpowiedź! To mój 6 cykl starań, mam 25 lat więc postanowiłam skorzystać z testów owulacyjnych. Mam długie cykle - ok 33. Test wyznaczył mi owulację na 19dc tak też na bank było bo czułam ból w jajniku, śluz był płodny itp. Nie prowadzę pomiaru temp. ze względu na moją pracę. W 24 dniu cyklu kiedy to już powinno dochodzić do implantacji test owulacyjny znów pozytywny, od tamtego czasu bóle w jajnikach - nigdy tak nie miałam, boli codziennie, nie jakoś tak mocno ale czuje. @ dopiero za 8 dni więc znając swój organizm jest za wcześnie na jakiekolwiek bóle menstruacyjne. Czy ktoś może mi powiedzieć co oznacza że testy owulacyjne wyszły mi tak dziwnie?
Ps. mam zdjęcie testów ale nie potrafię go tu zamieścić <wściekła>Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:A ja chyba mam grzyba. Kremowo u mnie czyli po owu . No i grudki się pojawiły. Mac kuzwa. Jakby nie grudki to może ciąża ale raczej się nie łudze. A u gina była na początku sierpnia wiec genialnie po prostu. <Zła> wrrrrrr
A coś boli/szczypie?Kim87 lubi tę wiadomość
-
kokolina wrote:Hej dziewczyny,
Ps. mam zdjęcie testów ale nie potrafię go tu zamieścić <wściekła>
Hej kokolinko
Rozgosc się
Zdjęcia możesz wrzucić przez zapodaj.net i zakladke "forum"
A gdzie pracujesz, jeśli mozna spytać, że nie możesz temperatury mierzyc? -
nick nieaktualnykokolina wrote:Hej dziewczyny,
Ps. mam zdjęcie testów ale nie potrafię go tu zamieścić <wściekła>
Witaj Sedecznie
Tak jak Kim napisała pozytywne mocne testy owu czasem mogą wskazywać na ciąże - ale nie muszą.. No ale trzymam kciuki aby w twoim przypadku było to pierwsze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czy któraś wie czy od tak można odstawić acard ? mój wcześniejszy gin mówił że jak zaciążę to mam brać acard jak najszybciej a obecna gin mówiła że tak z miesiąc przed staraniami więc zaczęłam brać tym ze ostatnio się nie udało i wynika z tego że biorę go ponad 2 miesiące ..wydaje mi się że on zakłóca mi cykl bo zawsze moja miesiączka trwała 3 dni plus 1 dzień plamienia, a po poronieniu odkąd biorę acard 4-5 dni i to tak obficie ,, i później z 2 dni plamię ..
wyczytałam kiedyś że długie krwawienia mogą powodować anemie tym bardziej jak ma się krótki cykl , i że długie obfite krwawienia mogą ale nie muszą powodować cykl bezowulacyjny ..
Czy myślicie że lepiej odstawić acard czy kontynuować ??27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny cieszę się, że przyjęłyście mnie do siebie, od kilku cykli jak mi się nie udaje załamuję ręce i płaczę, mam nadzieję że to co mówicie się sprawdzi i tym razem będzie inaczej!
Dzezabella pracuje w poprawczaku więc różnie to bywa, mam nocki, popołudnia, poranne zmiany - nie ma szans na pomiar ;/
Dziś mój 26 dc!