Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Pójdę na pewno tylko teraz myślę czy poczekać do okresu czy juz uderzać. Nic mi poza tym służę nie jest
Może poczekaj do okresu, chyba, że się pogorszyKim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kokolina wrote:Dziewczyny cieszę się, że przyjęłyście mnie do siebie, od kilku cykli jak mi się nie udaje załamuję ręce i płaczę, mam nadzieję że to co mówicie się sprawdzi i tym razem będzie inaczej!
Dzezabella pracuje w poprawczaku więc różnie to bywa, mam nocki, popołudnia, poranne zmiany - nie ma szans na pomiar ;/
Dziś mój 26 dc!
Ja tez pracuję na zmiany, dlatego pytamprzyjęłam zasadę, że mierze temp po minimum 6h snu, wydaje mi się, że wtedy jest całkiem miarodajna
-
Dzezabella wrote:Ja tez pracuję na zmiany, dlatego pytam
przyjęłam zasadę, że mierze temp po minimum 6h snu, wydaje mi się, że wtedy jest całkiem miarodajna
hejka ja też na zmiany pracuję z tym że ja nieraz zaczynam zazwyczaj pracę w nocy ale o różnych godzinach 22.30 , 01. 30 , 00.30 , 21.00 więc taki mix . przeważnie kładę się 16-17 ale przeważnie nie mogę w ogóle zasnąć tylko się przekręcam z boku na bok..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kim87 wrote:Poczekam do końca tyg jak będzie gorzej /bez zmian to lecę do gina.
co tam Kimuś się dzieję ?? jakaś infekcja ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:hejka ja też na zmiany pracuję z tym że ja nieraz zaczynam zazwyczaj pracę w nocy ale o różnych godzinach 22.30 , 01. 30 , 00.30 , 21.00 więc taki mix . przeważnie kładę się 16-17 ale przeważnie nie mogę w ogóle zasnąć tylko się przekręcam z boku na bok..
Ja mam tylko dwie zmiany: nocka 19.30-7.30 albo dniówka 7.30-19.30, ale mam pomieszany grafik np nocka, wolne, dniowka, dniowka, nocka, wolne, wolne, nocka, nocka itp, dlatego usrednilam to do 6h snu i myślę, ze w moim przypadku tak jrst ok. -
Dzezabella wrote:Ja mam tylko dwie zmiany: nocka 19.30-7.30 albo dniówka 7.30-19.30, ale mam pomieszany grafik np nocka, wolne, dniowka, dniowka, nocka, wolne, wolne, nocka, nocka itp, dlatego usrednilam to do 6h snu i myślę, ze w moim przypadku tak jrst ok.
no na pewno wtedy ta temperatura jest pewniejsza, ja mam to że jak mam nocki to prawie w ogóle nie mogę spać ciężko mi zasypiać jakoś jak już śpię to i tak się przebudzam ,, jedynie podczas @ dość dobrze śpię .. zawsze moja temp byłą ok mimo pracy na nocki było wyraźnie widać skok po owu i wzrost progesteronu a po ostatniej stracie i łyżeczkowaniu masakra wszystko u mnie świruje wygląda na to że owu nie będzie niby system zaznaczył owu na 11dc jeżeli on się nie myli i faktycznie owu była to mam widocznie bardzo niski progesteron bo mam bardzo niskie temp ,, w ostatnim cyklu też miałam niskie temp w II fazie cyklu mimo tego że owu bylaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 10:34
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualny
-
czarnulka24 wrote:no na pewno wtedy ta temperatura jest pewniejsza, ja mam to że jak mam nocki to prawie w ogóle nie mogę spać ciężko mi zasypiać jakoś jak już śpię to i tak się przebudzam ,, jedynie podczas @ dość dobrze śpię .. zawsze moja temp byłą ok mimo pracy na nocki było wyraźnie widać skok po owu i wzrost progesteronu a po ostatniej stracie i łyżeczkowaniu masakra wszystko u mnie świruje wygląda na to że owu nie będzie niby system zaznaczył owu na 11dc jeżeli on się nie myli i faktycznie owu była to mam widocznie mam bardzo niski progesteron bo mam bardzo niskie temp ,, w ostatnim cyklu też miałam niskie temp w II fazie cyklu mimo tego że owu byla
Może warto pomyśleć w II fazie o luteinie albo dupku? -
Dziewczyny a mnie wlasnie juz coraz mniej boli brzuch, czasami zakluje jajnik raz jeden raz drugi czy poboli chwile dol brzucha ale to taki bardziej skurcz ktory trwa moze z 10 sekund i ogolnie czuje sie jakbym miala tam jakiegos melona. Taka opuchnieta sie tam czuje...
Z jednej strony sie ciesze ze juz mnie tak nie boli a z drugiej nie bo boje sie ze @ w drodze
Tylko jeszcze cycki nie daja o sobie zapomniec i mam wrazenie ze sutki zrobily sie jakies takie wrazliwe na dotyk[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Kim87 wrote:Krem z grudkami bez innych objawów
o kurczę to nie dobrze ;-/ a świąd albo pieczenie występuje ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:o kurczę to nie dobrze ;-/ a świąd albo pieczenie występuje ?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Młoda19 wrote:Dziewczyny a mnie wlasnie juz coraz mniej boli brzuch, czasami zakluje jajnik raz jeden raz drugi czy poboli chwile dol brzucha ale to taki bardziej skurcz ktory trwa moze z 10 sekund i ogolnie czuje sie jakbym miala tam jakiegos melona. Taka opuchnieta sie tam czuje...
Z jednej strony sie ciesze ze juz mnie tak nie boli a z drugiej nie bo boje sie ze @ w drodze
Tylko jeszcze cycki nie daja o sobie zapomniec i mam wrazenie ze sutki zrobily sie jakies takie wrazliwe na dotyk
Młoda, a kiedy testujesz? -
Dzezabella wrote:Może warto pomyśleć w II fazie o luteinie albo dupku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 10:39
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Kim87 wrote:Nie nic brzuch jakby miesiaczkowo troszkę cmi. Ale nie wiem czy czasem moja podświadomość nie działa i nie podrzucę mi omamy
a może to śluz ciążowy .. białawy ?? skoro nic nie swędziDzezabella, Zołza:) lubią tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:no też tak myśę przy II ciąży brałam długo duphason i może teraz sama nie chce produkować progesteronu jak przyjdzie @ idę zbadać proga
Ja właśnie mam problem z progesteronem, dlatego zawsze gin daje mi coś na wywołanie... muszę to jakoś unormować...