Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Zołza często kobiety mają takie same objawy na @ i na fasolka. Nie ma okresu - jest nadzieja:D
Dziewczyny ja tak samo, zależy kto zachodzi w ciąże. Bratowa powiedziała, że będą się starać o drugie i byłabym zła jakby zaszła pierwsza. Wiem, że to złe, ale odczuwam jakąś wewnętrzną rywalizację.
Jak u Was czytam, że są pozytywne testy to się bardzo cieszę. Łezki w oku stają, szczególnie jak to po długiej walce. Uważam, że każda z nas zasługuje bardzo na te dwie kreski i pozytywny przebieg ciąży. Chciałabym jednak też już je zobaczyć za kilka dni, ale co ja mogę zrobić? Ja zrobiłam wszystko co mogłam, reszta zależy od góry.
Nie ma @ jest nadzieja - okdobuska lubi tę wiadomość
-
bbee wrote:Super
wszystkie objawy o tym świadczyły
a jednak coś jest w tym goleniu nóg
he he sprawdzony sposób na potwierdzenie ciąży
opatentujemy
Ja wczoraj wywaliłam prawie nową maszynkę, bo takie miałam podrażnienia:D:D -
dobuska wrote:obie miałyście suche i podrażnione nogi po goleniu?
Ja wczoraj wywaliłam prawie nową maszynkę, bo takie miałam podrażnienia:D:D
Ciekawe to, jak już mi się uda- to przetestuje to heheWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 10:16
dobuska lubi tę wiadomość
-
stokrotka666 wrote:o co chodzi z tym goleniem nog?????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 10:50
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
A w ogóle to chciałabym powiedzieć ze moja macica robi mnie w konia. Pisałam ze mam grudki to jak tylko do gin się zapisałam to postanowiła ze grudek więcej nie wydali. Jest spokój. No nic pójdę na cytologie juz 2 lata nie miałam robione
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 10:52
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
stokrotka666 wrote:o co chodzi z tym goleniem nog?????
pisałam o tym wczoraj, ale nie chce mi się szukać postuchodzi o to, że już w pierwszej ciąży tak miałam (jeszcze przed testowaniem) aż do rozwiązania, że po goleniu nóg miałam tak jakbym sobie po nich tarką przejechała, niby nie pozacinane ale takie mini ranki gdzieniegdzie mi się robiły, nogi całe piekły, nawet po zabalsamowaniu, teraz też jeszcze przed testem zauważyłam, że mi się nogi dziwnie wrażliwe zrobiły, znowu efekt tarki
Czytałam kiedyś o tym, że tak często jest w ciąży, a czemu? nie wiem.
-
dobuska wrote:obie miałyście suche i podrażnione nogi po goleniu?
Ja wczoraj wywaliłam prawie nową maszynkę, bo takie miałam podrażnienia:D:Ddobuska lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
bbee wrote:pisałam o tym wczoraj, ale nie chce mi się szukać postu
chodzi o to, że już w pierwszej ciąży tak miałam (jeszcze przed testowaniem) aż do rozwiązania, że po goleniu nóg miałam tak jakbym sobie po nich tarką przejechała, niby nie pozacinane ale takie mini ranki gdzieniegdzie mi się robiły, nogi całe piekły, nawet po zabalsamowaniu, teraz też jeszcze przed testem zauważyłam, że mi się nogi dziwnie wrażliwe zrobiły, znowu efekt tarki
Czytałam kiedyś o tym, że tak często jest w ciąży, a czemu? nie wiem.
Dzisiaj zobaczę czy po nowej maszynce jest tak samo.Kim87 lubi tę wiadomość
-
ha ha tez tak mialam ostatnio ze wydepilowalam nogi i nawet nie zauwazylam ze mam tak jakbym je na sucho golila:) co dziwne po kremie depilujacym ostatnio mi dlugo nie wyrastaly a teraz tak jak normalnie po goleniu maszynka, 3 dni i juz krzaki:/ strasznie to irytujace:/
-
Cześć dziewczyny
popiszę i ja trochę , jak to mówią w kupie raźniej)
5 cykl starań, bez leków, od aktualnego cyklu zaczynam z testami owulacyjnymi. Nigdy nie sądziłam ,że będę musiała starać się o dzidziusia. Mam już dwie córki przy których nie wiedziałam co to jest owulacja, temperatura i serduszkowanie wg kalendarza. Ale jak to mówią ,, się już nie ma 18 lat ,,)) Skończyłam 30 lat , staram się o trzeciego dzidziusia.
Kim87, daga_00 lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
LILITH.P wrote:nie wiem, jak to jest, ale ja na początku jak zaczęłam myśleć o dziecku strasznie się spinałam...jak mi znajoma powiedziała, że jest w ciąży, to się popłakałam z rozpaczy, że jej już się udało, itp.
teraz mam lekkie ukłucie zazdrości i mija mi w ciągu minutki
Młoda ma za soba 9cs, a ma 19 lat, moje 31 wymagają też nieco czasu. Ja w sumie dosyć cierpliwa jestem i... jest ok
Myślę, że każda z nas coś czuję w środku może to nie jest do końca zazdrość... ja czuję tylko takie coś w środku '' typu ooo jak jej fajnie że jest w ciąży ) też bym tak chciała .. oczywiście cieszę się że komuś się udało .. tym bardziej jak ma za sobą już kilka cykli ..dobuska lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
LILITH.P wrote:nie wiem, jak to jest, ale ja na początku jak zaczęłam myśleć o dziecku strasznie się spinałam...jak mi znajoma powiedziała, że jest w ciąży, to się popłakałam z rozpaczy, że jej już się udało, itp.
teraz mam lekkie ukłucie zazdrości i mija mi w ciągu minutki
Młoda ma za soba 9cs, a ma 19 lat, moje 31 wymagają też nieco czasu. Ja w sumie dosyć cierpliwa jestem i... jest okjak poszlam do gina to mi od razu powiedzial ze te jajniki sie nie nadaja do niczego... W sumie powiedzial ze jeden jest jeszcze taki w miare ale to nie wiadomo czy uda mi sie zajsc
a jednak sie udalo i boje sie troche
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
emidomi wrote:Cześć dziewczyny
popiszę i ja trochę , jak to mówią w kupie raźniej)
5 cykl starań, bez leków, od aktualnego cyklu zaczynam z testami owulacyjnymi. Nigdy nie sądziłam ,że będę musiała starać się o dzidziusia. Mam już dwie córki przy których nie wiedziałam co to jest owulacja, temperatura i serduszkowanie wg kalendarza. Ale jak to mówią ,, się już nie ma 18 lat ,,)) Skończyłam 30 lat , staram się o trzeciego dzidziusia.
Mam nadzieję, że szybko się Tobie uda!
-
Młoda19 wrote:Kochana ja mam problemy z jajnikami:/ i boje sie ze nie donosze tej ciazy
jak poszlam do gina to mi od razu powiedzial ze te jajniki sie nie nadaja do niczego... W sumie powiedzial ze jeden jest jeszcze taki w miare ale to nie wiadomo czy uda mi sie zajsc
a jednak sie udalo i boje sie troche
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 11:10
-
dobuska wrote:Nie myśl tak! Jeżeli się boisz o maleństwo to koniecznie szybko do lekarza, może wspomoże Cię lekami, ale absolutnie nie myśl w ten sposób i nie wywołuj wilka z lasu![link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
Nasze serduszko Hania -
Co do zazdrości to ja mam tak, że ciesze sie wraz z Wami jak widzę u kogoś dwie kreseczki i przez sekunde jest takie ,, jak ja bym chciala tez moc dodac tu zdjecie dwoch kreseczek". Ale gorzej jest jak dowiem sie, ze w ciaze zaszedl ktos ze znajomych, jest z tego faktu potwornie niezadowolony.... Tu jest nie tylko zazdrosc ale i poczucie niesprawiedliwości... Ale ucze sie z tym zyc:*
czarnulka24 lubi tę wiadomość