X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • dobuska Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Mam zamiar pojsc do gina w nastepnym tygodniu bo wczesniej nie ma wolnych miejsc :/
    W takim razie zaciskamy kciuki i czekamy razem z Tobą:) Będzie wszystko dobrze.:)

• dobuska Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zostań z nami!:)

• emidomi Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Hej a robilas te testy juz wcześniej i zawsze ta druga kreska była tak daleko? Nic nie sugeruje ale moje testy były zawsze pod napisami :-)

Ja myślę, że to nie ma znaczenia . Najwyraźniej pasek testowy jest odrobinę przesunięty. Ważne,że kreseczka jest :))))

31 lat,
    Aktualnie w trzeciej ciazy
    TSH 3,07
    Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
    Dwie córeczki <3
    14.02.2017 HSG jajowody drożne :-)
  • Młoda19 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    I zostań z nami!:)
    Zostane na pewno! Jak moglabym Was opuscic?! Toz to sie nie da :D

dobuska lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n73fj0vc6bo.png[/link]
    Nasze serduszko Hania <3
  • Młoda19 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emidomi wrote:
    Ja myślę, że to nie ma znaczenia . Najwyraźniej pasek testowy jest odrobinę przesunięty. Ważne,że kreseczka jest :))))
    Wlasnie, ja tez mysle ze wazne ze jest kreska, przeciez jakby ciazy nie bylo to nic by nie wyszlo :)

dobuska lubi tę wiadomość

Nasze serduszko Hania <3
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Kochana ja mam problemy z jajnikami:/ i boje sie ze nie donosze tej ciazy :( jak poszlam do gina to mi od razu powiedzial ze te jajniki sie nie nadaja do niczego... W sumie powiedzial ze jeden jest jeszcze taki w miare ale to nie wiadomo czy uda mi sie zajsc :/ a jednak sie udalo i boje sie troche
    Nikt ci nie każe iść gdzie indziej:-). Ja jak byłam w ciąży tez tu siedziałam. :-)

Spokojnie donosisz bobo. :-) wierze w to

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Kochana ja mam problemy z jajnikami:/ i boje sie ze nie donosze tej ciazy :( jak poszlam do gina to mi od razu powiedzial ze te jajniki sie nie nadaja do niczego... W sumie powiedzial ze jeden jest jeszcze taki w miare ale to nie wiadomo czy uda mi sie zajsc :/ a jednak sie udalo i boje sie troche

hej a co dokładnie masz nie tak z tymi jajnikami ??

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • bbee Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Zostane na pewno! Jak moglabym Was opuscic?! Toz to sie nie da :D
    To ja mam to samo, też nie chce dziewczyn opuszczać, chcę kibicować na bieżąco :)

dobuska, Zołza:), daga_00 lubią tę wiadomość

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • dobuska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Wlasnie, ja tez mysle ze wazne ze jest kreska, przeciez jakby ciazy nie bylo to nic by nie wyszlo :)
    Zgadzam się z Tobą, ale powiem szczerze, że jutro na Twoim miejscu zobaczyłabym ejszcze raz, a tak, żeby mieć 100% pewności i sprawdzisz czy kreska ciemnieje:)

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    Zgadzam się z Tobą, ale powiem szczerze, że jutro na Twoim miejscu zobaczyłabym ejszcze raz, a tak, żeby mieć 100% pewności i sprawdzisz czy kreska ciemnieje:)
    Jutro tez mam zamiar zrobic test wlasnie :) i zrobie z innej firmy zeby miec porownanie :)

Nasze serduszko Hania <3
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emidomi wrote:
    Wiesz tez bym nie zwróciła uwagi ale gdzieś na fb jestem w grupie staraczek i ostatnio była taka sytuacja i test był wadliwy. Dlatego się pytałam . Niczego nie sugeruje ani nie chce tu siać złej energii. Tak zapytalam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 11:26

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Justyś91 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczęta kochane co pichcicie dziś na obiadki??
    Bo mi brak weny na dzisiaj

1acc2e2db1fead547011b00f4ff1292d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • AniaŁ123 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :) Jestem na chwilkę, mam luzy w pracy i nikt mi nie zagląda na monitor ;)

Po pierwsze Młoda gratuluję :) Nie znamy się jeszcze, ale miło mi Cię poznać w takich okolicznościach! Oby wszystkie lęki i stresy były nieuzasadnione i ciąża przebiegała wzorowo :)

Bella (może jeszcze to przeczytasz) uważam że w takim stanie jak obecnie się znajdujesz, a wydaje mi się że tkwisz w tym już od dłuższego czasu, przerwa w forum jest dla Ciebie naprawdę wskazana, a za kilka dni może przestaniesz też przynajmniej na jakiś czas mierzyć temperaturę i zobaczysz że złapiesz drugi oddech, i zyskasz zdrowy dystans do tych wszystkich spraw :) Mi to pomogło, a podejrzewam, że czujesz się dzisiaj tak, jak ja 1,5 miesiąca temu <3 Kochana jesteśmy z Tobą myślami <3

Justyś91, dobuska, daga_00 lubią tę wiadomość

preg.png

Starania od I 2020
    VII 2020 ciąża biochemiczna 😪
    3 II 2022 ➡️ 1 IUI 😔
    3 III 2022 ➡️ 2 IUI 😔
    V 2024 puste jajo 😭

Córka 24.07.2018
    O córkę starałam się 20 cykli
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś91 wrote:

Ja dzis mam lenia... spagetti :P

bbee lubi tę wiadomość

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Wiesz tez bym nie zwróciła uwagi ale gdzieś na fb jestem w grupie staraczek i ostatnio była taka sytuacja i test był wadliwy. Dlatego się pytałam . Niczego nie sugeruje ani nie chce tu siać złej energii. Tak zapytalam
    Nie mam Ci tego za zle :) nie siejesz tu zlej energii. Wlasnie dobrze ze powiedzialas bo teraz wiem ze musze powtorzyc test i sie przedwczesnie nie cieszyc za bardzo chociaz to trudne :/

Nasze serduszko Hania <3
  • AniaŁ123 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś91 wrote:

Ja jeszcze dokładnie nie wiem, ale na pewno będzie to coś z ciemną fasolą. W nocy namoczyłam sobie taką (wydawało mi się ) małą paczuszkę, a rano przychodzę i pełny wielki gar wyszedł :P

Macie jakieś propozycje? :D

preg.png

Starania od I 2020
    VII 2020 ciąża biochemiczna 😪
    3 II 2022 ➡️ 1 IUI 😔
    3 III 2022 ➡️ 2 IUI 😔
    V 2024 puste jajo 😭

Córka 24.07.2018
    O córkę starałam się 20 cykli
  • Młoda19 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    Cześć Dziewczyny :) Jestem na chwilkę, mam luzy w pracy i nikt mi nie zagląda na monitor ;)

Po pierwsze Młoda gratuluję :) Nie znamy się jeszcze, ale miło mi Cię poznać w takich okolicznościach! Oby wszystkie lęki i stresy były nieuzasadnione i ciąża przebiegała wzorowo :)

Bella (może jeszcze to przeczytasz) uważam że w takim stanie jak obecnie się znajdujesz, a wydaje mi się że tkwisz w tym już od dłuższego czasu, przerwa w forum jest dla Ciebie naprawdę wskazana, a za kilka dni może przestaniesz też przynajmniej na jakiś czas mierzyć temperaturę i zobaczysz że złapiesz drugi oddech, i zyskasz zdrowy dystans do tych wszystkich spraw :) Mi to pomogło, a podejrzewam, że czujesz się dzisiaj tak, jak ja 1,5 miesiąca temu <3 Kochana jesteśmy z Tobą myślami <3
    No nie znamy sie ale milo mi i dziekuje :) jeszcze zdazymy sie poznac:P

AniaŁ123 lubi tę wiadomość

Nasze serduszko Hania <3
  • Justyś91 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    Ja dzis mam lenia... spagetti :P
    Zołzita nie poznałam tak zmieniasz avatarki często że nie nadążam za Tobą :)
    ja mam ochotę na coś dobrego ale też mam lenia

1acc2e2db1fead547011b00f4ff1292d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • emidomi Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:

Miejmy nadzieję,że jednak nie :)

31 lat,
    Aktualnie w trzeciej ciazy
    TSH 3,07
    Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
    Dwie córeczki <3
    14.02.2017 HSG jajowody drożne :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukalam sposobu na.... Luz w Doopce... i znalazlam !
    Wczoraj poszlam na silownie... weszlam na bieznie... wlaczylam START... i poszedl reset w glowie !
    Polecam ! :)

dobuska, daga_00 lubią tę wiadomość

‹‹ 3032 3033 3034 3035 3036 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ