Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Hej a robilas te testy juz wcześniej i zawsze ta druga kreska była tak daleko? Nic nie sugeruje ale moje testy były zawsze pod napisami
Ja myślę, że to nie ma znaczenia . Najwyraźniej pasek testowy jest odrobinę przesunięty. Ważne,że kreseczka jest)))
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Ja myślę, że to nie ma znaczenia . Najwyraźniej pasek testowy jest odrobinę przesunięty. Ważne,że kreseczka jest
)))
dobuska lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda19 wrote:Kochana ja mam problemy z jajnikami:/ i boje sie ze nie donosze tej ciazy
jak poszlam do gina to mi od razu powiedzial ze te jajniki sie nie nadaja do niczego... W sumie powiedzial ze jeden jest jeszcze taki w miare ale to nie wiadomo czy uda mi sie zajsc
a jednak sie udalo i boje sie troche
Spokojnie donosisz bobo.wierze w to
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Młoda19 wrote:Kochana ja mam problemy z jajnikami:/ i boje sie ze nie donosze tej ciazy
jak poszlam do gina to mi od razu powiedzial ze te jajniki sie nie nadaja do niczego... W sumie powiedzial ze jeden jest jeszcze taki w miare ale to nie wiadomo czy uda mi sie zajsc
a jednak sie udalo i boje sie troche
hej a co dokładnie masz nie tak z tymi jajnikami ??27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Młoda19 wrote:Wlasnie, ja tez mysle ze wazne ze jest kreska, przeciez jakby ciazy nie bylo to nic by nie wyszlo
-
dobuska wrote:Zgadzam się z Tobą, ale powiem szczerze, że jutro na Twoim miejscu zobaczyłabym ejszcze raz, a tak, żeby mieć 100% pewności i sprawdzisz czy kreska ciemnieje:)
i zrobie z innej firmy zeby miec porownanie
Nasze serduszko Hania -
emidomi wrote:Ja myślę, że to nie ma znaczenia . Najwyraźniej pasek testowy jest odrobinę przesunięty. Ważne,że kreseczka jest
)))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 11:26
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
dziewczęta kochane co pichcicie dziś na obiadki??
Bo mi brak weny na dzisiaj -
Cześć Dziewczyny
Jestem na chwilkę, mam luzy w pracy i nikt mi nie zagląda na monitor
Po pierwsze Młoda gratulujęNie znamy się jeszcze, ale miło mi Cię poznać w takich okolicznościach! Oby wszystkie lęki i stresy były nieuzasadnione i ciąża przebiegała wzorowo
Bella (może jeszcze to przeczytasz) uważam że w takim stanie jak obecnie się znajdujesz, a wydaje mi się że tkwisz w tym już od dłuższego czasu, przerwa w forum jest dla Ciebie naprawdę wskazana, a za kilka dni może przestaniesz też przynajmniej na jakiś czas mierzyć temperaturę i zobaczysz że złapiesz drugi oddech, i zyskasz zdrowy dystans do tych wszystkich sprawMi to pomogło, a podejrzewam, że czujesz się dzisiaj tak, jak ja 1,5 miesiąca temu
Kochana jesteśmy z Tobą myślami
Justyś91, dobuska, daga_00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Wiesz tez bym nie zwróciła uwagi ale gdzieś na fb jestem w grupie staraczek i ostatnio była taka sytuacja i test był wadliwy. Dlatego się pytałam . Niczego nie sugeruje ani nie chce tu siać złej energii. Tak zapytalam
nie siejesz tu zlej energii. Wlasnie dobrze ze powiedzialas bo teraz wiem ze musze powtorzyc test i sie przedwczesnie nie cieszyc za bardzo chociaz to trudne
Nasze serduszko Hania -
Justyś91 wrote:dziewczęta kochane co pichcicie dziś na obiadki??
Bo mi brak weny na dzisiaj
Ja jeszcze dokładnie nie wiem, ale na pewno będzie to coś z ciemną fasolą. W nocy namoczyłam sobie taką (wydawało mi się ) małą paczuszkę, a rano przychodzę i pełny wielki gar wyszedł
Macie jakieś propozycje? -
AniaŁ123 wrote:Cześć Dziewczyny
Jestem na chwilkę, mam luzy w pracy i nikt mi nie zagląda na monitor
Po pierwsze Młoda gratulujęNie znamy się jeszcze, ale miło mi Cię poznać w takich okolicznościach! Oby wszystkie lęki i stresy były nieuzasadnione i ciąża przebiegała wzorowo
Bella (może jeszcze to przeczytasz) uważam że w takim stanie jak obecnie się znajdujesz, a wydaje mi się że tkwisz w tym już od dłuższego czasu, przerwa w forum jest dla Ciebie naprawdę wskazana, a za kilka dni może przestaniesz też przynajmniej na jakiś czas mierzyć temperaturę i zobaczysz że złapiesz drugi oddech, i zyskasz zdrowy dystans do tych wszystkich sprawMi to pomogło, a podejrzewam, że czujesz się dzisiaj tak, jak ja 1,5 miesiąca temu
Kochana jesteśmy z Tobą myślami
jeszcze zdazymy sie poznac:P
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Nasze serduszko Hania -
Zołza:) wrote:Ja dzis mam lenia... spagetti
ja mam ochotę na coś dobrego ale też mam lenia -
Kim87 wrote:Wiesz tez bym nie zwróciła uwagi ale gdzieś na fb jestem w grupie staraczek i ostatnio była taka sytuacja i test był wadliwy. Dlatego się pytałam . Niczego nie sugeruje ani nie chce tu siać złej energii. Tak zapytalam
Miejmy nadzieję,że jednak nie
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny