Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • dobuska Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Mam zamiar pojsc do gina w nastepnym tygodniu bo wczesniej nie ma wolnych miejsc :/
    W takim razie zaciskamy kciuki i czekamy razem z Tobą:) Będzie wszystko dobrze.:)

• dobuska Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zostań z nami!:)

• emidomi Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Hej a robilas te testy juz wcześniej i zawsze ta druga kreska była tak daleko? Nic nie sugeruje ale moje testy były zawsze pod napisami :-)

Ja myślę, że to nie ma znaczenia . Najwyraźniej pasek testowy jest odrobinę przesunięty. Ważne,że kreseczka jest :))))

31 lat,
    Aktualnie w trzeciej ciazy
    TSH 3,07
    Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
    Dwie córeczki <3
    14.02.2017 HSG jajowody drożne :-)
  • Młoda19 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    I zostań z nami!:)
    Zostane na pewno! Jak moglabym Was opuscic?! Toz to sie nie da :D

dobuska lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n73fj0vc6bo.png[/link]
    Nasze serduszko Hania <3
  • Młoda19 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emidomi wrote:
    Ja myślę, że to nie ma znaczenia . Najwyraźniej pasek testowy jest odrobinę przesunięty. Ważne,że kreseczka jest :))))
    Wlasnie, ja tez mysle ze wazne ze jest kreska, przeciez jakby ciazy nie bylo to nic by nie wyszlo :)

dobuska lubi tę wiadomość

Nasze serduszko Hania <3
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Kochana ja mam problemy z jajnikami:/ i boje sie ze nie donosze tej ciazy :( jak poszlam do gina to mi od razu powiedzial ze te jajniki sie nie nadaja do niczego... W sumie powiedzial ze jeden jest jeszcze taki w miare ale to nie wiadomo czy uda mi sie zajsc :/ a jednak sie udalo i boje sie troche
    Nikt ci nie każe iść gdzie indziej:-). Ja jak byłam w ciąży tez tu siedziałam. :-)

Spokojnie donosisz bobo. :-) wierze w to

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Kochana ja mam problemy z jajnikami:/ i boje sie ze nie donosze tej ciazy :( jak poszlam do gina to mi od razu powiedzial ze te jajniki sie nie nadaja do niczego... W sumie powiedzial ze jeden jest jeszcze taki w miare ale to nie wiadomo czy uda mi sie zajsc :/ a jednak sie udalo i boje sie troche

hej a co dokładnie masz nie tak z tymi jajnikami ??

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • bbee Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Zostane na pewno! Jak moglabym Was opuscic?! Toz to sie nie da :D
    To ja mam to samo, też nie chce dziewczyn opuszczać, chcę kibicować na bieżąco :)

dobuska, nick nieaktualny, daga_00 lubią tę wiadomość

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • dobuska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda19 wrote:
    Wlasnie, ja tez mysle ze wazne ze jest kreska, przeciez jakby ciazy nie bylo to nic by nie wyszlo :)
    Zgadzam się z Tobą, ale powiem szczerze, że jutro na Twoim miejscu zobaczyłabym ejszcze raz, a tak, żeby mieć 100% pewności i sprawdzisz czy kreska ciemnieje:)

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    Zgadzam się z Tobą, ale powiem szczerze, że jutro na Twoim miejscu zobaczyłabym ejszcze raz, a tak, żeby mieć 100% pewności i sprawdzisz czy kreska ciemnieje:)
    Jutro tez mam zamiar zrobic test wlasnie :) i zrobie z innej firmy zeby miec porownanie :)

Nasze serduszko Hania <3
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emidomi wrote:
    Wiesz tez bym nie zwróciła uwagi ale gdzieś na fb jestem w grupie staraczek i ostatnio była taka sytuacja i test był wadliwy. Dlatego się pytałam . Niczego nie sugeruje ani nie chce tu siać złej energii. Tak zapytalam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 11:26

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Justyś91 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczęta kochane co pichcicie dziś na obiadki??
    Bo mi brak weny na dzisiaj

1acc2e2db1fead547011b00f4ff1292d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • AniaŁ123 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :) Jestem na chwilkę, mam luzy w pracy i nikt mi nie zagląda na monitor ;)

Po pierwsze Młoda gratuluję :) Nie znamy się jeszcze, ale miło mi Cię poznać w takich okolicznościach! Oby wszystkie lęki i stresy były nieuzasadnione i ciąża przebiegała wzorowo :)

Bella (może jeszcze to przeczytasz) uważam że w takim stanie jak obecnie się znajdujesz, a wydaje mi się że tkwisz w tym już od dłuższego czasu, przerwa w forum jest dla Ciebie naprawdę wskazana, a za kilka dni może przestaniesz też przynajmniej na jakiś czas mierzyć temperaturę i zobaczysz że złapiesz drugi oddech, i zyskasz zdrowy dystans do tych wszystkich spraw :) Mi to pomogło, a podejrzewam, że czujesz się dzisiaj tak, jak ja 1,5 miesiąca temu <3 Kochana jesteśmy z Tobą myślami <3

Justyś91, dobuska, daga_00 lubią tę wiadomość

preg.png

Starania od I 2020
    VII 2020 ciąża biochemiczna 😪
    3 II 2022 ➡️ 1 IUI 😔
    3 III 2022 ➡️ 2 IUI 😔
    V 2024 puste jajo 😭

Córka 24.07.2018
    O córkę starałam się 20 cykli
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś91 wrote:

Ja dzis mam lenia... spagetti :P

bbee lubi tę wiadomość

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Wiesz tez bym nie zwróciła uwagi ale gdzieś na fb jestem w grupie staraczek i ostatnio była taka sytuacja i test był wadliwy. Dlatego się pytałam . Niczego nie sugeruje ani nie chce tu siać złej energii. Tak zapytalam
    Nie mam Ci tego za zle :) nie siejesz tu zlej energii. Wlasnie dobrze ze powiedzialas bo teraz wiem ze musze powtorzyc test i sie przedwczesnie nie cieszyc za bardzo chociaz to trudne :/

Nasze serduszko Hania <3
  • AniaŁ123 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś91 wrote:

Ja jeszcze dokładnie nie wiem, ale na pewno będzie to coś z ciemną fasolą. W nocy namoczyłam sobie taką (wydawało mi się ) małą paczuszkę, a rano przychodzę i pełny wielki gar wyszedł :P

Macie jakieś propozycje? :D

preg.png

Starania od I 2020
    VII 2020 ciąża biochemiczna 😪
    3 II 2022 ➡️ 1 IUI 😔
    3 III 2022 ➡️ 2 IUI 😔
    V 2024 puste jajo 😭

Córka 24.07.2018
    O córkę starałam się 20 cykli
  • Młoda19 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    Cześć Dziewczyny :) Jestem na chwilkę, mam luzy w pracy i nikt mi nie zagląda na monitor ;)

Po pierwsze Młoda gratuluję :) Nie znamy się jeszcze, ale miło mi Cię poznać w takich okolicznościach! Oby wszystkie lęki i stresy były nieuzasadnione i ciąża przebiegała wzorowo :)

Bella (może jeszcze to przeczytasz) uważam że w takim stanie jak obecnie się znajdujesz, a wydaje mi się że tkwisz w tym już od dłuższego czasu, przerwa w forum jest dla Ciebie naprawdę wskazana, a za kilka dni może przestaniesz też przynajmniej na jakiś czas mierzyć temperaturę i zobaczysz że złapiesz drugi oddech, i zyskasz zdrowy dystans do tych wszystkich spraw :) Mi to pomogło, a podejrzewam, że czujesz się dzisiaj tak, jak ja 1,5 miesiąca temu <3 Kochana jesteśmy z Tobą myślami <3
    No nie znamy sie ale milo mi i dziekuje :) jeszcze zdazymy sie poznac:P

AniaŁ123 lubi tę wiadomość

Nasze serduszko Hania <3
  • Justyś91 Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    Ja dzis mam lenia... spagetti :P
    Zołzita nie poznałam tak zmieniasz avatarki często że nie nadążam za Tobą :)
    ja mam ochotę na coś dobrego ale też mam lenia

1acc2e2db1fead547011b00f4ff1292d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • emidomi Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:

Miejmy nadzieję,że jednak nie :)

31 lat,
    Aktualnie w trzeciej ciazy
    TSH 3,07
    Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
    Dwie córeczki <3
    14.02.2017 HSG jajowody drożne :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukalam sposobu na.... Luz w Doopce... i znalazlam !
    Wczoraj poszlam na silownie... weszlam na bieznie... wlaczylam START... i poszedl reset w glowie !
    Polecam ! :)

dobuska, daga_00 lubią tę wiadomość

‹‹ 3032 3033 3034 3035 3036 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ