Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie,
nie chcę odbierać nadziei, ale mi zdarzało się przy silniejszym PMS wymiotować przed @, nawet objawy miałam typowo ciążowe bo niektóre zapachy drażniły mnie niemiłosiernie i nikt oprócz mnie tak na nie nie reagował, zdarzały się i zawroty głowy.
Ale życzę Ci Stokrotka Groszka !! :*11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Josephine wrote:Witajcie,
nie chcę odbierać nadziei, ale mi zdarzało się przy silniejszym PMS wymiotować przed @, nawet objawy miałam typowo ciążowe bo niektóre zapachy drażniły mnie niemiłosiernie i nikt oprócz mnie tak na nie nie reagował, zdarzały się i zawroty głowy.
Ale życzę Ci Stokrotka Groszka !! :* -
stokrotka666 wrote:Fajnie ze tak piszecie:-) ale narobie sobie nadziei i znowu będę wyć jak bbór
Josephine wrote:Witajcie,
Ale życzę Ci Stokrotka Groszka !! :* -
stokrotka666 wrote:Chociaż ja nie mam takich objawów przed @....przeważnie boli mnie brzuch kilka dni przed i tak z tydzień przed bolą mnie cycki a później przed samą @ przestają i nabieramy wody...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 20:05
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Josephine wrote:Ja zanim zaczęłam leczyć tarczycę też nabierałam wody okropnie, i brzuch miałam spuchnięty jak balon - dużo osób patrzyło na mnie dziwnie a niektórzy pytali się mojego M czy ja przypadkiem w ciąży nie jestem.. takie pytania bolały coraz bardziej z każdym nieudanym cyklem
ja tarczycy mam ok, tak po prostu mam. Nie tylko ja. Niektóre kobiety dostają @ i wogole nie mają objawów. Ja kiedyś jak byłam w liceum gorzej to przechodzilam, silne bóle, biegunki, wymioty itd. Teraz sporadycznie się zdarza