Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:Dziewczynki wydaje mi że dziś test jest na 100% pozytywny bo kreski testowe są nawet nieco ciemniejsze od kontrolnych, a zatem chciałbym się zapytać czy z piątkowego przytulanka( a w sumie już z piątku na sobotę bo już dochodzila 12) wystarczy czy dziś powinniśmy powtórzyć... ❤?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7bc7883e73ea.jpg
❤
No dziś piękne krechy!!!
To oznacza że owulacja nastąpi w ciągu 24-48h więc ja bym zdecydowanie teraz działałaViolet146 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
ewa231 wrote:Ja tam dla pewności bym powtórzyła hihihi
A skoro test jest pozytywny to owulacja powinna być 24-48 godz czyli jeśli byłaby powtórka z rozrywki dziś to czy jest jeszcze szansa na córeczke bo mówi się że na dziewczynkę powinno się najlepiej starać 2 dni przed owulacja a mi się marzy mała księżniczka, to znaczy wiadomo że w sumie obojętne byle by zdrowe, ale fajnie byłoby mieć parke
-
Violet146 wrote:Dziewczynki wydaje mi że dziś test jest na 100% pozytywny bo kreski testowe są nawet nieco ciemniejsze od kontrolnych, a zatem chciałbym się zapytać czy z piątkowego przytulanka( a w sumie już z piątku na sobotę bo już dochodzila 12) wystarczy czy dziś powinniśmy powtórzyć... ❤?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7bc7883e73ea.jpg
❤
Violet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Violet146 wrote:A skoro test jest pozytywny to owulacja powinna być 24-48 godz czyli jeśli byłaby powtórka z rozrywki dziś to czy jest jeszcze szansa na córeczke bo mówi się że na dziewczynkę powinno się najlepiej starać 2 dni przed owulacja a mi się marzy mała księżniczka, to znaczy wiadomo że w sumie obojętne byle by zdrowe, ale fajnie byłoby mieć parke
Probojcie może się udaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Violet146 wrote:A skoro test jest pozytywny to owulacja powinna być 24-48 godz czyli jeśli byłaby powtórka z rozrywki dziś to czy jest jeszcze szansa na córeczke bo mówi się że na dziewczynkę powinno się najlepiej starać 2 dni przed owulacja a mi się marzy mała księżniczka, to znaczy wiadomo że w sumie obojętne byle by zdrowe, ale fajnie byłoby mieć parke
w 14dc i 16dc bo mam 30 dniowe cykle i niby powinnam miec owulacje 18dc ale jakos testy były negatywne. W ogole coraz mniej jestem przekonana do tych testów owulacyjnych bo drugi cykl dopiero je robie i wszystkie negatywne, a kupowałam 3 firm
22.09 testuje i sie okaże czy cos się udało.
35 lat, 2 ciąża -
Hmm... No i 15/09 miałam testowac... Miałam bo jakieś plamienia mam... Zawsze wszystko tak jak na @ krok po kroku, ból piersi plamienia i tak dalej pewnie jeszcze temperatura spadnie i lipa... Kuuuurcze noo
niby jeszcze nic nie znaczy ale zawsze tak mi się @ zaczyna...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 18:04
-
ewa231 wrote:Hmm... No i 15/09 miałam testowac... Miałam bo jakieś plamienia mam... Zawsze wszystko tak jak na @ krok po kroku, ból piersi plamienia i tak dalej pewnie jeszcze temperatura spadnie i lipa... Kuuuurcze noo
niby jeszcze nic nie znaczy ale zawsze tak mi się @ zaczyna...
magnolia82222 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ej cicho może to ten dobry znak
dopóki tempka się trzyma jest ok... Ale mam jakieś przeczucie że to ten miesiąc noo.. Jakoś ciężko mi uwierzyć że może być inaczej... Chociaż te plamienia wredne...
-
ewa231 wrote:Jejku baaardzo dużo bym dała żebyś miała rację...
dopóki tempka się trzyma jest ok... Ale mam jakieś przeczucie że to ten miesiąc noo.. Jakoś ciężko mi uwierzyć że może być inaczej... Chociaż te plamienia wredne...
-
magnolia82222 wrote:polujesz na córcie jak ja, ja
w 14dc i 16dc bo mam 30 dniowe cykle i niby powinnam miec owulacje 18dc ale jakos testy były negatywne. W ogole coraz mniej jestem przekonana do tych testów owulacyjnych bo drugi cykl dopiero je robie i wszystkie negatywne, a kupowałam 3 firm
22.09 testuje i sie okaże czy cos się udało.
Może nie dochodzi do owulacji? Miałaś monitoring? -
bbee wrote:Dzezabella, nieźle z tą pralką i co z nią zrobisz?
Jutro będę musiała pojechać do znajomego serwisu i może coś poczarują, żeby chociaż tę wodę wylać. Ale nastawiam się już mentalnie na nową pralkę...
Mam pytanko.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b60578dd1d33.jpg
(w rzeczywistości kreski są nieco intensywniejsze)
Dzisiaj mam 9dc i z niedowierzania zrobiłam aż 3 testy. Czy to możliwe, że ten z 8dc (albo 9dc rano) był pozytywny? I że dzisiaj była owu? Jeśli tak, to poprawiać jeszcze? Bo zgłupiałam i nie wiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 21:31
-
daga tak miał usuwane żylaki. Rozległe.
tak jak mówią dziewczyny też bympowtórzyła
powiem tak, mam już syna i teraz marzę o córci, czyli tak jak Ty ale przy staraniach nie będę na to patrzeć i uważać aby czasem w dzień owulki nie współżyć co by drugi chłopak nie wyszedłMam zamiar współżyć przed w czasie i po owulce. Będzie co będzie, byle by się udało zajść a potem szczęśliwie donosić ciążę i urodzić zdrowe dziecko. Będzie córcia super, będzie chłopiec też super. Najważniejsze aby się udało
Kochana ciężko odpowiedzieć na Twoje pytanie, szanse na dziewczynkę czy chłopca są pół na pół... ale powiem Ci że krechy owulacuyjne masz piękne i życzę Ci abyś na końcu cyklu takie same krechy zobaczyła na teście ciążowym.
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Bella_Bella wrote:Może nie dochodzi do owulacji? Miałaś monitoring?35 lat, 2 ciąża