Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szatynka wrote:daga tak miał usuwane żylaki. Rozległe.
tak jak mówią dziewczyny też bympowtórzyła
powiem tak, mam już syna i teraz marzę o córci, czyli tak jak Ty ale przy staraniach nie będę na to patrzeć i uważać aby czasem w dzień owulki nie współżyć co by drugi chłopak nie wyszedłMam zamiar współżyć przed w czasie i po owulce. Będzie co będzie, byle by się udało zajść a potem szczęśliwie donosić ciążę i urodzić zdrowe dziecko. Będzie córcia super, będzie chłopiec też super. Najważniejsze aby się udało
Kochana ciężko odpowiedzieć na Twoje pytanie, szanse na dziewczynkę czy chłopca są pół na pół... ale powiem Ci że krechy owulacuyjne masz piękne i życzę Ci abyś na końcu cyklu takie same krechy zobaczyła na teście ciążowym.
Dziękuję kochana, też mam nadzieje ze na koniec cyklu zobaczę jeszcze raz dwie piękne krechy.
No jak pewnie każda mama mająca już synka chciałby mieć córeczke do pary, ale jak pisałam wcześniej, że w sumie obojętne byle by zdrowe i żeby wszystko ok, przy pierwszej ciąży myślałam że będzie dziewczynka a okazał się chłopiec i kocham go ponad wszystko, i teraz będzie tak samo, bo tak naprawdę nie liczy się płeć, byle żeby wszystko było ok. Po za tym co ma być to będzie. Także my już po... I zobaczymy za 2 tygodnie czy nam się ie udało....
Dziewczynki a teraz czuje wielkie kłucie w lewym jajniku aż mi promieniuje wszędzie dookoła, myślicie, że to znak że doszło do owulacji..?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 22:08
-
Cześć dziewczyny, już nie wiem co mam robić i gdzie szukać pomocy
Cały dzień nie mogę się skupić na niczym innym oprócz na tych moich nieszczęsnych lekach
Obawiam się że mogę coś pomieszać. Codziennie biorę kwas foliowy co nie jest powodem moich zmartwień. Przyczyną są ZIOŁA... Od początku cyklu (6.09) biorę Castagnus, a wieczorem piję ziółka o. Sroki. Mam tą mieszankę ziół bez niepokalanka. Tylko:lebiodka, koszyczek rumianku, macierzanka, pokrzywa, dziurawiec, rdest ptasi, ruta, nagietek i nostrzyk. Brałam również MACĘ w tabletkach ale jutro chyba już nie wezmę. Tak samo tran... Proszę, powiedzcie co myślicie na ten temat, odstawić Castagnus? Może brać coś więcej/mniej... Można zwariować
-
ania122 wrote:Cześć dziewczyny, już nie wiem co mam robić i gdzie szukać pomocy
Cały dzień nie mogę się skupić na niczym innym oprócz na tych moich nieszczęsnych lekach
Obawiam się że mogę coś pomieszać. Codziennie biorę kwas foliowy co nie jest powodem moich zmartwień. Przyczyną są ZIOŁA... Od początku cyklu (6.09) biorę Castagnus, a wieczorem piję ziółka o. Sroki. Mam tą mieszankę ziół bez niepokalanka. Tylko:lebiodka, koszyczek rumianku, macierzanka, pokrzywa, dziurawiec, rdest ptasi, ruta, nagietek i nostrzyk. Brałam również MACĘ w tabletkach ale jutro chyba już nie wezmę. Tak samo tran... Proszę, powiedzcie co myślicie na ten temat, odstawić Castagnus? Może brać coś więcej/mniej... Można zwariować
Hej Aniu
A podejrzewasz u siebie podwyższona prolaktyne- to z tego względu zazywasz Castagnus? Bo z tego co wiem to dziewczyny to biorą by obniżyć prolaktyne. -
magnolia82222 wrote:polujesz na córcie jak ja, ja
w 14dc i 16dc bo mam 30 dniowe cykle i niby powinnam miec owulacje 18dc ale jakos testy były negatywne. W ogole coraz mniej jestem przekonana do tych testów owulacyjnych bo drugi cykl dopiero je robie i wszystkie negatywne, a kupowałam 3 firm
22.09 testuje i sie okaże czy cos się udało.
Magnolia, to mamy podobnie, ja mam 28-30 dniowe, owulka powinna być tez 18, obliczenia statystyczne wg programu, o testów nie robiłam i też chcielibyśmy córkę, ale jak będzie drugi synio to tez będzie superza 6 dni testuje
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Przez to moje mierzenie temperatury dzisiaj wykres pokazał mi że w środę 7.09 była przewidywanie owulacja ( linia przerywana) nie mogła być bo w piątek 9.09 byłam na monitoringu i pecherzyk miał 19 mm.
Chyba w tym cyklu nie mogę się sugerować wykresem.
Ehh życie staraczki31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
ewa231 wrote:Hej dziewczyny,
Bella_Bella mam pytanie jakiego koloru te plamienia miałaś przed tym jak dowiedzialas się o ciąży? Ja już zaczynam tracić resztki nadzieji... Chyba doopa z tego będzie...
Miejmy nadzieję że to nie ta @ trzymam kciuki za Ciebie i Twoją fasolkeewa231 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Miejmy nadzieję że to nie ta @ trzymam kciuki za Ciebie i Twoją fasolke
-
Cześć dziewczyny:* u mnie chyba owulacja dziś była lub będzie. O 3 tak dziwnie bolał mnie brzuch, promieniujac od prawej strony. Myślę, ze to tak owulacyjnie;) co do testow to przedwczoraj o 19 zrobilam jeszcze jeden, wyszedl pozytywny, wczoraj o dwudziestej juz druga kreska była bladziutka, więc sama nie wiem. Ale szyjka mieciutka, sluzu duzo, temperatura spadla, wiec chyba jest ok:) jak jutro temperatura poszybuje, to wchodze w faze urojeń
pozdrawiam Was serdecznie i życzę spokoju, cierpliwosci i zadnych mysli o miesiaczce
emidomi lubi tę wiadomość
Magdziunia12 wrote:Witam się serdecznie jestem tu nowa. Od jakiegoś czasu staramy się z mężem o drugiego synka i liczę na to że w tym miesiącu się udało. Mój mały ma 2.5 roku więc czas najwyższy na rodzeństwo. Długo się starcie?
Ja być może zaczęłam trzeci cykl:) -
ewa231 wrote:Hej dziewczyny,
Bella_Bella mam pytanie jakiego koloru te plamienia miałaś przed tym jak dowiedzialas się o ciąży? Ja już zaczynam tracić resztki nadzieji... Chyba doopa z tego będzie...
Najpierw czerwone z krwią a w piątym dniu brązowe.ewa231 lubi tę wiadomość