Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Ahoj
Powoli wychodzę ze stanu @
Pracy sporo jak zawsze
A tak to powoli do przoduremont przede mna
A Ty widziałam urlopujesz siezazdroszczę
urlopik skończony, teraz jestem w fazie wychodzenia z urlopu
ciężka sprawa -
Pączek wrote:Uuuu no to tak - masz racje - powroty sa najgorsze
Ale mam nadzieje ze odpoczęłas ?
zdecydowanie!!
chodzenie po górach od rana do 18 pozwala się mocno zresetować
a jak Wasze Mazury?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 08:22
-
ewa231 wrote:Ty to ja miesiąc temu-też mam 27 lat i też 3cykl starań był ostatni przed wizytą...
ale życzę żeby to była wizyta z potwierdzeniem fasolki
To tak jak jaewa231 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Krótko ale zawsze - ja lubie takie wypady na 3-4 dni bo zawsze fajnie zmienić otoczenie, ludzi itd.
pewnie
ja lubię tak w ciągu roku wyskoczyć w Bory Tucholskie, albo na Mazury, Warmięwyjechać w czwartek i wrócić w niedzielę
Pączek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzezabella wrote:Jutro będę musiała pojechać do znajomego serwisu i może coś poczarują, żeby chociaż tę wodę wylać. Ale nastawiam się już mentalnie na nową pralkę...
Mam pytanko.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b60578dd1d33.jpg
(w rzeczywistości kreski są nieco intensywniejsze)
Dzisiaj mam 9dc i z niedowierzania zrobiłam aż 3 testy. Czy to możliwe, że ten z 8dc (albo 9dc rano) był pozytywny? I że dzisiaj była owu? Jeśli tak, to poprawiać jeszcze? Bo zgłupiałam i nie wiem...
Ponowię moje pytanie z wczoraj, przepraszam, że Was tak męczę, ale nie daje mi to spokoju
-
lilirose wrote:Magnolia, to mamy podobnie, ja mam 28-30 dniowe, owulka powinna być tez 18, obliczenia statystyczne wg programu, o testów nie robiłam i też chcielibyśmy córkę, ale jak będzie drugi synio to tez będzie super
za 6 dni testuje
35 lat, 2 ciąża -
magnolia82222 wrote:mam bóle w podbrzuszu a śluzu tyle jakby mialo coś chlupnąc zaraz, takie mam wrażenie..
sama nie wiem co o tym myślec, czy to owulka czy własnie juz po
Sama chętnie bym się dowiedziała, bo miałam takie uczucie od dwóch dni, z tym ze dzis jest 10dc, no i testy owu są takie jakie sa.... -
Dzezabella wrote:Sama chętnie bym się dowiedziała, bo miałam takie uczucie od dwóch dni, z tym ze dzis jest 10dc, no i testy owu są takie jakie sa....
A masz krótkie cykle? Może w ogóle jeszcze nie było owulacji?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:A masz krótkie cykle? Może w ogóle jeszcze nie było owulacji?
Cykle mam właśnie powyżej 35 dni, mam problem z drugą fazą, ostatnio ciągle biorę coś na wywołanie. Temperatura też nie jest dla mnie łaskawa