Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzezabella wrote:Cykle mam właśnie powyżej 35 dni, mam problem z drugą fazą, ostatnio ciągle biorę coś na wywołanie. Temperatura też nie jest dla mnie łaskawa
To przy takich długich cyklach wg mnie jeszcze za wcześnie na owulację..no ale wiadomo cykle mogą się różnić długością. Nie wiem co Ci poradzić
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Dzezabella wrote:Ponowię moje pytanie z wczoraj, przepraszam, że Was tak męczę, ale nie daje mi to spokoju
W sumie najciemniejsze masz 8-9dc ale jak na moje oko to te krechy są raczej słabe na test pozytywny, chyba że zawsze miałaś takie, ale porównując do moich to owulki jeszcze nie było. Może jeszcze przed tobą...
https://naforum.zapodaj.net/7bc7883e73ea.jpg.html
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:To przy takich długich cyklach wg mnie jeszcze za wcześnie na owulację..
no ale wiadomo cykle mogą się różnić długością. Nie wiem co Ci poradzić
Otóż to... chyba najlepszym wyjściem będzie robić nadal testy, nie panikować i czekać na wizytę u gina 20go.
Tylko teraz nie wiem: brać wiesiołka, czy odstawić? -
nick nieaktualny
-
Dzezabella, odstaw wiesiołka, przestaw się co najwyżej na siemię lniane
przy tak długich cyklach owulacja już w 9 dniu to zdecydowanie za szybko, chyba, że skróci Ci się teraz cykl... ciężko stwierdzić
rób dalej testyKim87 lubi tę wiadomość
-
tak zrobię Lilith
Siedzę aktualnie w laboratorium, czekam na badania i szlag mnie jasny trafia. Ja wiem, że ludzie chorują, ja wiem, że pracują i potem wszyscy przychodzą o jednej godzinie, ale jak Panie emerytki kontrolnie, dla samych siebie robią miliony badań tworząc kolejki, tego pojąć nie mogę. -
dziewczyny a zobaczcie mój wykres, cykle miewam 30 dniowe, robiłam testy owulacyjne wczesniej i nic nie wykrywało. Ostatnio mi sie skonczyły i juz nie kupowałam bo stwierdziłam że bez sensu je robic. Dzisiaj mam 21dc i dużo bialego śluzu, troche w nim rozciągliwego. co o tym myślicie? dzisiaj bóle w podbrzuszu i bóle krzyża, pleców. to pózna owulka bardziej czy jednak po?35 lat, 2 ciąża
-
nick nieaktualny
-
magnolia82222 wrote:dziewczyny a zobaczcie mój wykres, cykle miewam 30 dniowe, robiłam testy owulacyjne wczesniej i nic nie wykrywało. Ostatnio mi sie skonczyły i juz nie kupowałam bo stwierdziłam że bez sensu je robic. Dzisiaj mam 21dc i dużo bialego śluzu, troche w nim rozciągliwego. co o tym myślicie? dzisiaj bóle w podbrzuszu i bóle krzyża, pleców. to pózna owulka bardziej czy jednak po?
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Nie prowadzisz temp wiec nie wiem. Raczej po jest bo faza lutealna min 10 dni musi miec
Myślałam, że temp mi się na komórce nie wyświetla
Też mi się wydaje, że raczej po, po objawach widać -
nick nieaktualnyDziewczyny czy zaistniała szansa abym zaszła w ciąże, otóż:
05.09 ginekolog stwierdził lekką infekcją, ok. Jednak opis do badania USG brzmi: jajnik lewy z pęcherzykiem śr.20mm. W czwartek powinna nadejść @ jednak do dziś się nie pojawiła. Wiem,że na pewno przez stres i antybiotyk(sierpień) na gardło mogło dojść do rozregulowania cyklu, który był jednak co 28 dni.Dodam że poprzednia @ była 11.08. Od wizyty u ginekologa kochamy się codzienie...
co o tym sądzić ? -
małgorzatkaa wrote:Dziewczyny czy zaistniała szansa abym zaszła w ciąże, otóż:
05.09 ginekolog stwierdził lekką infekcją, ok. Jednak opis do badania USG brzmi: jajnik lewy z pęcherzykiem śr.20mm. W czwartek powinna nadejść @ jednak do dziś się nie pojawiła. Wiem,że na pewno przez stres i antybiotyk(sierpień) na gardło mogło dojść do rozregulowania cyklu, który był jednak co 28 dni.Dodam że poprzednia @ była 11.08. Od wizyty u ginekologa kochamy się codzienie...
co o tym sądzić ?
Robić test albo iść na betę
Dziewczyny, wybaczcie tę panikę o moje testy owulacyjne. Chyba po prostu za dużo piłam wczoraj, bo dzisiaj już jest znowu ciemniejszy
Zostawiłam 160zł w laboratorium -
Dzezabella wrote:Robić test albo iść na betę
Dziewczyny, wybaczcie tę panikę o moje testy owulacyjne. Chyba po prostu za dużo piłam wczoraj, bo dzisiaj już jest znowu ciemniejszy
Zostawiłam 160zł w laboratoriumWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 12:36
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyDzezabella wrote:Robić test albo iść na betę
Zostawiłam 160zł w laboratorium
Dzezabella dzięki
-
hejka
mi się już chyba wyjaśniło co do długości okresu , w połowie poprzedniego cyklu odstawiłam acard i proszę w tym cyklu dziś już 4dc a miesiączki prawie brak coś tam niby jest ale nie dużo , tak miałam wcześniej ..
a przy acardzie miałam po 5-6 takiego mocnego krwawienia .. plus 1 czy 2 plamienia ..
jeszcze idę 7dpo owu na progesteron i prolaktynę ,, bo znów jak miesiączka mi się zaczęła to dokucza mi ból piersi ;/ czasem boli jedna czasem druga a czasem obie ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 12:43
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
wvmvw wrote:Dzień dobry Wam
.
My już po owulacji, kochamy się po pińcet razy dziennie jak mamy ochotę, co ma być to będzie. Jak u Was? Jak nastroje?
A mi dziś gin powiedział, że jednak co dwa dnija po monitoringu, owulka za rogiem
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"