Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
wvmvw wrote:Dzień dobry Wam
.
My już po owulacji, kochamy się po pińcet razy dziennie jak mamy ochotę, co ma być to będzie. Jak u Was? Jak nastroje?
u mnie w nocy pojawil sie bol jajnika i podbrzusza, przypominajacy polaczenie zakwasow i bolu miesiaczkowego, jak to nie owulacja to nie wiem co:)
no nic teraz obie musimy czekać 2 tyg do testowania:)
Parsleyek wrote:A mi dziś gin powiedział, że jednak co dwa dni
ja po monitoringu, owulka za rogiem
no też słyszałam że najlepiej co 2 dni ,
a mam takie pytanie może któraś wie .. np jak ma się miesiączkę to wiadomo wtedy się nie serduszkujeale jak się wszczyna serduszkowanie po @ to nasienie chyba jest dość stare jak zalega przez te 5 dni jak się nie sreduszkuje .. a ponoć tylu dniowe nasienie jest dość gęste i robi barierę dla następnej parti.. a jak to jest u was z tym?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 14:18
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kim87, Parsleyek lubią tę wiadomość
czarnulka24 wrote:no też słyszałam że najlepiej co 2 dni ,
a mam takie pytanie może któraś wie .. np jak ma się miesiączkę to wiadomo wtedy się nie serduszkujeale jak się wszczyna serduszkowanie po @ to nasienie chyba jest dość stare jak zalega przez te 5 dni jak się nie sreduszkuje .. a ponoć tylu dniowe nasienie jest dość gęste i robi barierę dla następnej parti.. a jak to jest u was z tym?
czarnulka24, Parsleyek, magnolia82222 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
5dniowa przerwa się nam nie zdarza z powodu @, chyba, że rozłąka... jak wchodzi mi 3-4 dc i jest mało @, szczególnie wieczorem, to się kusimy na
sperma może być gęstsza, ale nie na tyle, by coś tam zakorkować, przynajmniej tak mi się wydaje. Matka Natura by tak tego nie wymyśliła. A na rozrzedzenie ponoć dobre są syropy przeciwkaszlowe, można tak podziałać profilaktycznieczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 lubi tę wiadomość
w sumie jak plemniory poczekają na końcówkę @, to wiadomo, że przez złuszczanie się macicy i jej skurcze, szybko też wylecą
edit: z drugiej strony, często np.słyszy się, że w tym cyklu rzadko, albo tylko raz i pykło... czyli z tego też może być groszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 14:26
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Kim87, - ja też właśnie tak robiłam a czasem gumaka używaliśmy żeby tego pierwszego nasienia nie mieć , a później już co 2 dni ..
LILITH.P - też słyszałam o syropach właśnie ale ja nie mam gdzie kupić ;/
19Biedroneczka91 - ja zawsze miałam wcześniej cykle tak że owu była 13-14dc a teraz miałam raz 11 dc raz 16 dc także nie wiem kiedy teraz przyjdzie owu jajniki już pracują bo mnie dziś bolą .. ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 14:44
Kim87 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nie wiem czy wy też tak macie ale ja mam taką naturę że przez dany cykl potrafią mnie boleć jajniki nawet z 7dni co najlepsze nigdy na żadnym usg nie wyszło nic złego kiedyś tylko nadżerka którą wyleczyłam ale to przed ciąża a i po poronieniu miałam a może nadal mam torbiela.. ale akurat boli mnie ten jajnik na którym nic nie mam na tym co trobiel to tylko czasami , a może on też już pracuje a torbiel się wchłoną27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
19Biedroneczka91 wrote:To trzymam kciuki, zaciskam z calych sil, dołączam modlitwę w gratisie i niech owulacja bedzie owocna:*
Biedroneczko Kochanadokładnie wzajemnie!! :*
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
dziewczyny ja tam przyjmuje każde nasienie, nie wierze w to że 5 dni przerwy i nasienie stare, natura nasza nie jest taka głupia
Kiedyś ginka powiedziała mi że sperma to jest najlepsze lekarstwo dla nas dziewczynki, wiec moim zdaniem nie ma co "pozbywać" się nasienia jak sie nie serduszkuje te 5 dni
kim87 ja tez słyszałam że lepiej co 2 dni serduszkować, wtedy lepsze są plemniory, bo codziennie to nie bardzo jak sie próbuje zajść w ciąże
czarnulka24 mnie też jajniki nawalają często po owulce, w tamtym cyklu to bolały mnie chyba z tydzień, aż sie wystraszyłam że cos jest nie tak
dzisiaj w nocy czułam że mnie jajniki nawalają i dziś od rana to samo. Dopiero dzis zauwazyłam ciągnący śluz i dużo duzo białego śluzu. Pewnie juz po owulceczarnulka24, Kim87, Dzezabella, daga_00 lubią tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża -
a ja już jutro mogłabym
ale jeszcze z 2 dni muszę poczekać bo ostatnio skończył mi się żel i jechaliśmy bez i mój mówi że chyba było ciutkę za sucho i mu tam podrażniło , mi nic nie jest ale on mówił że chce jeszcze trochę odczekać żeby mu złagodniało może tak z 2-3 dni,, a ja dziś byłam i zakupiłam żela ale zwykłego , mam nadzieję że mu przejdzie podrażnienie ;/
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Co specjalista to inna opinia. Ja wrzucam na luz nie będę na siłę się hamować albo zmuszać bo mi ktoś coś mówił
. Do tej pory książkowe zachowania mi nie pomogły więc ze wszystkim będę na bakier
Kim87, 19Biedroneczka91, Violet146, dobuska lubią tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:a ja już jutro mogłabym
ale jeszcze z 2 dni muszę poczekać bo ostatnio skończył mi się żel i jechaliśmy bez i mój mówi że chyba było ciutkę za sucho i mu tam podrażniło , mi nic nie jest ale on mówił że chce jeszcze trochę odczekać żeby mu złagodniało może tak z 2-3 dni,, a ja dziś byłam i zakupiłam żela ale zwykłego , mam nadzieję że mu przejdzie podrażnienie ;/
Jaki żel Czarnulko? bo te typu durex podobno hamują plemniki.29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
wvmvw wrote:Co specjalista to inna opinia
. Ja wrzucam na luz nie będę na siłę się hamować albo zmuszać bo mi ktoś coś mówił
. Do tej pory książkowe zachowania mi nie pomogły więc ze wszystkim będę na bakier
Myślę że na "luz w dupie" można najwięcej zdziałaćwvmvw, magnolia82222, dobuska lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"