Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
ewa231 wrote:A jak ja się mogę źle czuć... Mdli mnie mam wszystko w gardle, duszno ja diabli. Mąż ma jelitowke pewnie mnie zaraził. I dalej trochę plamię, niewiele ale jednak jest plamienie.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
ewa231 wrote:A jak ja się mogę źle czuć... Mdli mnie mam wszystko w gardle, duszno ja diabli. Mąż ma jelitowke pewnie mnie zaraził. I dalej trochę plamię, niewiele ale jednak jest plamienie.
Parsleyek, daga_00 lubią tę wiadomość
Justyś91 wrote:szkoda słów moja szwagierka jest już w drugiej ciąży i w domu ciągle tylko o tym teściowa mówi jaka to ona szczęsliwa i zadowolona
ja jak poroniłam w czerwcu to ani razu sięnie zapytała jak się czuję tylko ciągle do mnie nawija o ciąży jej córuni
mam już dość
Postaraj się nia nie przejmowac... Pomyśl o tym co dobre w zuciu, ze masz super Męża.. masz jego wspracie... a i z czasem upragniony Bobas sie pojawiZobaczysz
Wspomnisz moje słowa jako szczesliwa Mamusia
-
Powiem Wam dziewczyny, ze pierwszy raz nie biore ketonalu w @... wzielam pyralgine plus nospe forte i daje to rade
Zołozitka jak ja sie cieszę z Towjego jaja!!!Czekamy na wielkie bum
A co do stanu po owulacji moj gin tez sprawdza czy do niej doszlo dopiero kilka dni po... pamietam jak bylam w cyklu przed chorwacją we wtorek i zobaczyl w 13dc pecherzyk... i chcialam w piatek zobaczyc czy pekl to mi powiedzial ze dopiero we wtorek kolejny cos zobaczy... wtedy nie poszlam bo juz bylam wtedy w Chorwacji... wiec co gin to teoria
Kim87 lubi tę wiadomość
-
daga_00 wrote:jest tu kto? tak sie zastanawiam czy na forum był jakis error bo miedzy 15 a 17 nie widze zadnych postów... a przeciez tutaj to raczej nie możliwe
I są tez Ci którzy chcieliby ale niestety im się nie udaje... Moja szwagier jest w ciazy z trzecim i jest tak wredna i tylko ona najważniejsza teraz bo 40 lat i 3 dziecko będzie a inni co nie mogą to się z nich wyśmiewa. Nawet z własnej siostry śmieje się ze ma złe wyniki i jej się nie udaje. Powiem Wam ze nie do pomyslenia to jest by tak bliskiej osobie źle życzyć. Przykre ale prawdziwe35 lat, 2 ciąża
-
magnolia82222 wrote:I są tez Ci którzy chcieliby ale niestety im się nie udaje... Moja szwagier jest w ciazy z trzecim i jest tak wredna i tylko ona najważniejsza teraz bo 40 lat i 3 dziecko będzie a inni co nie mogą to się z nich wyśmiewa. Nawet z własnej siostry śmieje się ze ma złe wyniki i jej się nie udaje. Powiem Wam ze nie do pomyslenia to jest by tak bliskiej osobie źle życzyć. Przykre ale prawdziwe
Ja nie wiem jak można być tak wrednym i ślepo patrzeć w jedną stronę -
Justyś91 wrote:Są ludzie i ludziska
Ja nie wiem jak można być tak wrednym i ślepo patrzeć w jedną stronę35 lat, 2 ciąża -
daga_00 wrote:Justys przykro mi...ludzie są okropni.. nie maja w ogóle taktu... ja nie wiem... jeszcze jakby to ktos obcy był.. ale tesciowa mimo wszystko to rodzina bliska... powinna okazac wsparcie a nie trajkotać i Ci dowalać swoim zachowaniem..
Postaraj się nia nie przejmowac... Pomyśl o tym co dobre w zuciu, ze masz super Męża.. masz jego wspracie... a i z czasem upragniony Bobas sie pojawiZobaczysz
Wspomnisz moje słowa jako szczesliwa Mamusia
Jak dobrze że mam Was tutaj wszystkie takie miłe i kochanedaga_00 lubi tę wiadomość
-
Justyś91 wrote:Tylko to mnie pociesza że mój mężuś stoi za mną murem bo inaczej bym się wykończyła. Jest to dla mnie strasznie przykre i przytłaczające.
Jak dobrze że mam Was tutaj wszystkie takie miłe i kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 17:55
35 lat, 2 ciąża