Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:a u mnie piękny płodny śluz i to bez wiesiołka
owu zbliża się wielkimi krokami
super27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
worldbyme wrote:Hej ma ktoś jakieś triki na mdłości?
LILITH.P wrote:imbir
podpinam się pod LILITH.P ;)imbir
jak ktoś woli np tabletki to są ciążowe z imbirem łagodzące mdłości prenatal uno , dodatkowo oprócz właśnie imbiru zawieraja Witamina B6 Kwas foliowy, Jod, Witamina D3 , Witamina B12Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 13:16
Bella_Bella lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Zołza:) wrote:A Wy co byście zrobiły?
Nie patrzac na kase
Ja na monitoring idę, bo mam dostać duphaston, a on tylko po stwierdzonej owulacji.
A jak Ty czujesz? Ciężko doradzić jedne na pewno by poszły, inne odpuściły...29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
ostatnio rzadko tutaj zaglądam staram się wrzucić trochę na luz bo czuję że zaczynam świrować ;(
jest mi ciężko i mam doła że ledwie mnie z niego widać -
Zołza:) wrote:A w czwartek?
Bo w pt jest możliwość tylko rano... a z pracy sie nie urwe
Czw ok czy szukac pt?
Ja bym chyba szukała w piątek, bo Twoje jajo jak dobrze pamiętam miało coś koło 17mm wczoraj, to w czwartek może jeszcze nie pęknąć. Ale to bardzo trudno przewidzieć...29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Justyś91 wrote:Cześć dziewczynki
ostatnio rzadko tutaj zaglądam staram się wrzucić trochę na luz bo czuję że zaczynam świrować ;(
jest mi ciężko i mam doła że ledwie mnie z niego widać
Justyś wygadaj się tu, jeśli Ci to pomoże. A jeśli lepiej się czujesz z dala od forum to tak zrób. Tulę29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Parsleyek wrote:Justyś wygadaj się tu, jeśli Ci to pomoże. A jeśli lepiej się czujesz z dala od forum to tak zrób. Tulę
ja jak poroniłam w czerwcu to ani razu sięnie zapytała jak się czuję tylko ciągle do mnie nawija o ciąży jej córuni
mam już dość -
Justyś91 wrote:szkoda słów moja szwagierka jest już w drugiej ciąży i w domu ciągle tylko o tym teściowa mówi jaka to ona szczęsliwa i zadowolona
ja jak poroniłam w czerwcu to ani razu sięnie zapytała jak się czuję tylko ciągle do mnie nawija o ciąży jej córuni
mam już dośćMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO