Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:Nie dziękuję ale jakoś nie czuje żeby było coś na rzeczy.
Żeby nawet piersi były normalne ? Jak mnie zawsze bolą na @, albo chociaż są nabrzmiale
im bardziej będziesz myśleć o objawach, tym szybciej zaczną Ci się jakieś pojawiać, dalej masz być na luzie!! -
19Biedroneczka91 wrote:Ja mam takie moze głupie ale nurtujace mnie pytanie. Czy jezeli by sie udalo zajsc w ciążę w ktoryms tam cyklu, a
juz po owulacji, to czy nie zaszkodzi to Fasoleczce? Bo przychodzi czas po owulacji, rzadziej bo rzadziej ale mi sie chce i sie boje ze gdyby sie udalo to przez nasze potrzeby wszystko zepsujemy...
biedroneczko kiedyś o tym gdzieś wyczytałam że właśnie po owu nie powinno się współżyć bo jajo albo może się nie zagnieździć itd. i bardzo dużo dziewczyn o tym też pisze ale od lekarza tego nie słyszałam więc czy jest prawda to nie wiem. ale myślę że nie zaszkodzi spróbować z jeden cykl , bo wiadomo są dziewczyny u których problem jest właśnie z zagnieżdzaniem już zapłodnionej komórki ... ja osobiście współżyje po owu ..
myślę że delikatny sex nie powinien zaszkodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 12:36
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
marciaa wrote:Nie dziękuję ale jakoś nie czuje żeby było coś na rzeczy.
Żeby nawet piersi były normalne ? Jak mnie zawsze bolą na @, albo chociaż są nabrzmiale
LILITH.P wrote:im bardziej będziesz myśleć o objawach, tym szybciej zaczną Ci się jakieś pojawiać, dalej masz być na luzie!!
z tego co wiem to większość kobiet nieraz nie ma w ogóle żadnych objawów jeszszce przed @ u mnie przy ciąży I tylko i wyłącznie bolały mnie piersi i jajnik i jak na @ czyli praktycznie tylko objawy miesiączkowe i to było przed spodziewaną @ reszta przyszła dopiero po @
także głowa do góry kochana
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Kurde... wszedzie po ponad 150zl wizyta z usg
Kurcze w jakim mieście? drogo! sam monitoring owulacji nie powinien być chyba taki drogi..29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
19Biedroneczka91 wrote:Ja mam takie moze głupie ale nurtujace mnie pytanie. Czy jezeli by sie udalo zajsc w ciążę w ktoryms tam cyklu, a
juz po owulacji, to czy nie zaszkodzi to Fasoleczce? Bo przychodzi czas po owulacji, rzadziej bo rzadziej ale mi sie chce i sie boje ze gdyby sie udalo to przez nasze potrzeby wszystko zepsujemy...
.
Ok dziewczyny nie ma głupich pytań ale wujawnię to raz.
Sex po owu jest wskazany nawet jak jest ciąża bo to zdrowe jest zarówno dla pary jak i bobo. Orgazm nie powoduje problemów z zagniezdzeniem i utrzymaniem ciąży. Mówię tu o ciąży zdrowej.
Alkohol pity po owu jak i inne używki nie wpływają na ciąże. Do dwóch trzech tygodni po owu jajo jest chronione.
W ciąży można pić kawę o ile to nie jest siekiera i nie 7 razy dziennie.
Sluz nie jest wyznacznikiem ciąży jak i inne objawy typu czkawki bóle itp.
Tylko test bądź beta to potwierdzą.
Nie piszę to ze złośliwości czy coś tylko aby wyjaśnic powtarzające się co jakiś czas kwestie. Ciotka Kim do usług
Zołza:), ines., Parsleyek, misiaq, Violet146, magnolia82222, daga_00, Szaron, Bella_Bella, Dzezabella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Kurde... wszedzie po ponad 150zl wizyta z usg
Dzezabella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
A i jeszcze jedna sprawa beta hcg poza ciąża jest markerem nowotwprowym wiec jak beta się utrzymuje wysoko a ciąży brak w macicy i w okolicach to trzeba jaknajszybciej zgłosić się do lekarzaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kurde serio monitoring tyle kosztuje? ja to byłam przekonana, że to już jakoś tak mniej z racji stałego chadzania. ja nie moge.
przecież to wykończyć sie idzieCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Zołza:) wrote:Gdańsk
Czasem chyba zbankrutować można prędzej niż zajść w ciąże
Mój gin też się teraz sprywatyzował i pierwszy raz musiałam mu zapłacić. 80zł wziął za wizytę, ale jutro mam iść na monitoring na szpital do niego, a jak jajo nadal nie pęknie to i w piątek. Ale płacić już mu nie muszę...
Kim87, Dzezabella lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyParsleyek wrote:Czasem chyba zbankrutować można prędzej niż zajść w ciąże
Mój gin też się teraz sprywatyzował i pierwszy raz musiałam mu zapłacić. 80zł wziął za wizytę, ale jutro mam iść na monitoring na szpital do niego, a jak jajo nadal nie pęknie to i w piątek. Ale płacić już mu nie muszę...
U mnie się niestety nie dało sie wbić na NFZ mimo szczerych checi ginki
Chciala mnie "zobaczyc" w pt ale wyjezdza i jej nie będziei wizyte mam dopiero na poniedziałek.. a boje sie ze moze byc za pozno?
Dziewczyny mi tu radzily isc w pt...
-
Zołza:) wrote:U mnie się niestety nie dało sie wbić na NFZ mimo szczerych checi ginki
Chciala mnie "zobaczyc" w pt ale wyjezdza i jej nie będziei wizyte mam dopiero na poniedziałek.. a boje sie ze moze byc za pozno?
Dziewczyny mi tu radzily isc w pt...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:To nie wiem co robićMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Słuchaj ja wyrobisz finansowo to idź ale jeżeli ma ci to uszczuplic bardzo portfel to daj sobie spokój. Wiem ze chcesz wiedzieć ale kurde nie możesz na tym zbankrutować
Noo chyba Kim ma rację!Kim87, daga_00 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"