Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Może i dobrze :p
Wczoraj sialam zgorszenie i namawialam do alkoholu :p
Ale w piątek pewnie dam w palnik tak dla rozluźnieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 09:03
-
nick nieaktualny
-
hej
a ja chyba na parę dni zniknę, bo jak tak wchodzę czytam to jakoś LWD coraz obce mi się robi. Przez co zauważyłam że zaczynam się spinać. Muszę głowę czymś innym zająć.
Już nie wiem co się dzieje w tym cyklu tj. 6dc i 7dc piękny płodny śluz, wczoraj (8dc) już taki mieszany płodny z białym a dziś zero płodnego a na papierze śladowe ilości kremowego. Początkowo tempka dość nisko, kreska testowa owulacyjna 7dc wyraźna do tego bóle jajników z przewagą prawego. Tempa zaczęła iść w górę a dziś bam! z 36,89 spadła na 36,55. Wczorajszy test owulacyjny już słabszy niż z dnia poprzedniego. A dziś póki co czuję delikatne bóle jak na @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 09:16
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
póki co moje testy owu tak wyglądają https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7024a1e1662c.jpg
wyraźnie widać że 7dc kreska testowa jest o wiele mocniejsza niż 8dc
czyżby dzisiejszy spadek tempki oznaczał że dziś albo jutro owulka? No nic siknę na owulacyjnego o 13ej a potem o 21ejWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 09:26
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Zołza:) wrote:Moja Droga Nowa Koleżanko
Złego Licho nie bierze... mogę dawać w palnik
Joke !
Wczoraj miałam taki mały spontan przy meczu :p
Dwa drineczki na luz w waginie a później... ogień w szopie z mężem!
Zgodnie z zasadą złego diabli nie biorą, to też na dwa drinki albo piwko z sokiem skusić bym się mogła
Ogień wskazany jak najbardziejPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
dobra ja póki co mykam bo na 10.00 mam z synem do ortopedy.
A jeśli chodzi o alkohol to ja wczoraj miałam taką mega ochotę na piwo, ale samej nie chciało mi się pić bo małżu póki co nie może pić. No nic oblizałam się ino smakiem. A w lodówce mam czerwone słodkie winko, więc może się skuszę
Dobra lecę aby zająć kolejkę do pani dr bo ona nie umawia na konkretną godzinę, kto pierwszy ten lepszy a nie uśmiecha mi się pół dnia spędzić w przychodni. Ba mój ADHD-owiec tego by nie przeżył, albo przychodnia he he a raczej to drugie
A jak wrócę to małża przelecęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 09:33
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:dobra ja póki co mykam bo na 10.00 mam z synem do ortopedy.
A jeśli chodzi o alkohol to ja wczoraj miałam taką mega ochotę na piwo, ale samej nie chciało mi się pić bo małżu póki co nie może pić. No nic oblizałam się ino smakiem. A w lodówce mam czerwone słodkie winko, więc może się skuszę
A ja wczoraj też miałam ochotę na piwko i się napilam z sokiem malinowym mmm...
A co do twoich testów co ciężko coś powiedzieć, bo mi sie wydaje, że mimo wszystko są troche słabe. Ten niebieski test wydaje się najlepszym - chociaż nie wiem co to za test ,ale są 2 takie same krechy, a może masz po prostu nie najlepsze testy ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 09:34
-
nick nieaktualny
-
szatynka wrote:póki co moje testy owu tak wyglądają https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7024a1e1662c.jpg
wyraźnie widać że 7dc kreska testowa jest o wiele mocniejsza niż 8dc
czyżby dzisiejszy spadek tempki oznaczał że dziś albo jutro owulka? No nic siknę na owulacyjnego o 13ej a potem o 21ej
Mam tak samo!!! Tylko nigdy nie miałam takiego ładnego pozytywu jak ten Twój niebieski test... Ale może nie trafiłam nigdy w owuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 09:45
-
hej dziewczynki, u mnie dopiero kawusia bo rano wstałam i musiałam jechać pozałatwiać pewne sprawy, więc nawet nie zdązyłam wypić kawusi.
Dziś 24dc i znów zatestowałam owulkowym i mega pozytywKurcze hormony szaleją albo juz sama nie wiem. Badałam szyjke i mam wysoko i miękką, ale nie jestem w stanie sprawdzić czy zamknięta czy otwarta. Mam straszne zawroty głowy dzisiaj i ból glowy.
Niepokoje się tymi testami, bo cykle mam 30 dniowe. Oby do poniedziałku to pójde na betkę i sprawdzę, może złapałam jakiegoś wiruska fasolkowegoLILITH.P, Parsleyek, Zołza:), Bella_Bella lubią tę wiadomość
35 lat, 2 ciąża -
Zołza:) wrote:Zatem.. jesteśmy umówione
Magnolia trzymam kciuki, żeby testy owu pozytywne były zwiastunem innego pozytywumagnolia82222 lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
agape wrote:No tak, na przywitanie trzeba wpisowe wypić
Magnolia trzymam kciuki, żeby testy owu pozytywne były zwiastunem innego pozytywu
dzięki kochana, też bym bardzo chciałatak sie dzisiaj fatalnie czuje, mam straszne zawroty głowy, moze dlatego że wstałam rano i nie zjadłam śniadania. Dopiero zjadłam je po 2 godzinach
35 lat, 2 ciąża -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki,
Ojej, jakie popijawy wczoraj byłyJa chyba dzisiaj skuszę się na jakieś alko
Byłam wczoraj u lekarki, ona polipa nie widziała, ale skierowała nas na badania- męża- na badanie nasienia, mnie na drożność jajowodów.. Także w następnym cyklu badamy się