Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Olciuska wrote:Gin powiedzial ze jest sporo pecherzykow ale jestem tez przed owulka.. I to moze byc dlatego. Powiedzial rowniez ze PCOS moze wykluczyc bo zeby bylo PCOS to inne jakies hormony musialyby tez przekarczac norme... sama juz nie wiem ;(
a jakie inne hormony robilaś? wklej wyniki lub je przepisz -
nick nieaktualny
-
M_Belly wrote:Ja mam mieć badanie tzw. HyCoSy, czyli to nie rentgenowskie, mam się umówić prywatnie w gabinecie, więc raczej nie tak, że na odział..
Będzie dobrzeMoże mi też by się udało w tym cyklu.. <marzy>
Swoje doświadczenia na ten temat opisałam na blogu, jeśli chciałabyś poczytaćbędzie dobrze!
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Olciuska wrote:jestem w pacy wiec ich nie mam narazie...
Podobno reszta hormonow jest rewelka. Pamietam ze tam byla prolaktyna tarczyca itd..
a fsh, luteina?
jak będziesz w domu, prześlij, wymyśli się coś
może to być Twój urok, albo coś się dzieje...
na wykresie masz pozytywny test ciążowy??Olciuska, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Parsleyek wrote:Swoje doświadczenia na ten temat opisałam na blogu, jeśli chciałabyś poczytać
będzie dobrze!
Ojej- chętnie- podeślesz linka?
Już widzę<głupiutka>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 11:58
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Swoje doświadczenia na ten temat opisałam na blogu, jeśli chciałabyś poczytać
będzie dobrze!
Widzisz, znów co lekarz to opinia co do tego badania. No nic, ważne, żeby zrobić i żeby wszystko okazał się drożne
)
Parsleyek lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
marciaa wrote:Olciuska, co do testosteronu... Masz jakieś objawy ?
a bardziej dosadnie... masz może problem z nadmiernym owłosieniem?? często się zdarza przy wysokim poziomie testosteronu/ wąsik, wewn.strona ud, ciemne włoski na brzuszku,itp -
nick nieaktualnyMarciaa zrobilam badania hormonalne bo mi sie miesiaczka spoznila 2 tyg i ostatnio mi sie troche opozniala mimo ze w ciazy nie bylam... Ogolnie zadnych nom czasem wyskacza 2 krostki moze na brodzie.. a i mam wloski pod pempkiem oraz wokol sutkow malenkie nie widoncze ale mam... to tez moze o tym swiadczyc. Natomiast gin powiedzial ze testosteron nie ma znaczenia w zajsciu w ciaze... Ale wole sie upewnic bo oczywiscie schizy sa
-
agape wrote:I ja się wprosiłam i przeczytałam
Widzisz, znów co lekarz to opinia co do tego badania. No nic, ważne, żeby zrobić i żeby wszystko okazał się drożne
)
Dokładnie się z Tobą zgadzam29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Marciaa zrobilam badania hormonalne bo mi sie miesiaczka spoznila 2 tyg i ostatnio mi sie troche opozniala mimo ze w ciazy nie bylam... Ogolnie zadnych nom czasem wyskacza 2 krostki moze na brodzie.. a i mam wloski pod pempkiem oraz wokol sutkow malenkie nie widoncze ale mam... to tez moze o tym swiadczyc. Natomiast gin powiedzial ze testosteron nie ma znaczenia w zajsciu w ciaze... Ale wole sie upewnic bo oczywiscie schizy sa
i właśnie te włoski świadczą o problemach z testosteronemgin ma rację, nie ma to znaczenia w przypadku zajścia w ciążę, ale dobrze jest to jednak ogarnąć... z czasem będzie się pogarszać, włosków będzie coraz więcej,itp.
-
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:i właśnie te włoski świadczą o problemach z testosteronem
gin ma rację, nie ma to znaczenia w przypadku zajścia w ciążę, ale dobrze jest to jednak ogarnąć... z czasem będzie się pogarszać, włosków będzie coraz więcej,itp.
To mnie kochana pocieszylas hehe...
Wiesz co postanowilam najpierw skupic sie na ciazy,powiedzial ze czasem po ciazy sie normuje. Jesli sie nie unormuje to wtedy sie na tym skupie. Teraz slonko tylko byle szybko zaskoczyc hihi. Reszta badan dobra, nasienie tez ok. A kochane powiedzcie prosze czy ilosc nasienia ma duze znaczenie? moj mial 1,3ml gdzie norma to 1,5ml. Gin mowil ze przy dobrej rychliowsci jaka ma to, to nie ma znacznia . -
LILITH.P wrote:a bardziej dosadnie... masz może problem z nadmiernym owłosieniem?? często się zdarza przy wysokim poziomie testosteronu/ wąsik, wewn.strona ud, ciemne włoski na brzuszku,itpPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie