Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja się dzisiaj obudziłam o 3, dopadłam jeszcze Męża...bo zasnąć nie mogłam
kimnęłam się ok. 6 i o 7 Mąż dopadł mnie
maraton mieliśmyniewyspani, ale jacy zadowoleni
19Biedroneczka91, misiaq, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Z dniem dzisiejszym.. pierwszy absty
szkoda
i z kim ja będe pić? ale może to i dobrze, zabiore się za obowiązki ^^Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Ups :p
Też biore BromergonTo widocznie masz alkohol we krwi i Ci nie szkodzi
W każdym razie czytałam gdzieś na forum, że babki w takim mixie alko plus bromergon miały jakieś palpitacje sercaWięc trochę się boję eksperymentować
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualny
-
19Biedroneczka91 wrote:Ale się usmiechnelam rano;) golilam nogi przed praca, nowa maszynka. Koniec końców mam na nogach pelno malych, czerwonych wypuklosci, wyglądam jakbym miala dziwna odmiane ospy. Musialam zrezygnowac z sukienki na rzecz spodni, zeby ludzie nie bali sie, ze ich czyms zaraze:) jak udalo mi sie zajść to sie podpisze pod kazda petycją, byscie dostaly nobla za Wasze odkrycie:) ale jesli przyjdzie miesiaczka to bede glosno krzyczec, ze to oszustwo:)
buziaki:*
Biedroneczko skoro idziemy łeb w łeb z dniami to ja też muszę wypróbować test z goleniem hehe - zobaczymy czy coś w tym jest...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 08:50
-
nick nieaktualnyagape wrote:Aha
To widocznie masz alkohol we krwi i Ci nie szkodzi
W każdym razie czytałam gdzieś na forum, że babki w takim mixie alko plus bromergon miały jakieś palpitacje sercaWięc trochę się boję eksperymentować
Moja Droga Nowa Koleżanko
Złego Licho nie bierze... mogę dawać w palnik
Joke !
Wczoraj miałam taki mały spontan przy meczu :p
Dwa drineczki na luz w waginie a później... ogień w szopie z mężem!
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Ja do niedzieli mam maraton z mężem jako że ginka stwierdziła : To jest ten tydzień !
Także... This .... is .... Owuuuu !!!!
ja dzisiaj siknęłam na zbunkrowany w magicznym pudełku test owu i dzisiaj znów pozytywtakże git malina
myślałam, żeby zrobić popołudniu, ale już nigdzie nie mam testów ;( a kupować nie będę,wszystko obsikane -
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:ja dzisiaj siknęłam na zbunkrowany w magicznym pudełku test owu i dzisiaj znów pozytyw
także git malina
myślałam, żeby zrobić popołudniu, ale już nigdzie nie mam testów ;( a kupować nie będę,wszystko obsikane
Działaj działaj ! Teraz nasza kolej na groszka :p