Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Grasjas
No ja ide na początku października do Endo i gin po skierowanko i bede cykac badania po kolei
i bardzo dobrze
ja w połowie października mam endokontrola tsh i prolaktyna z obciążeniem, plus rzeczy od testosteronu
Pączek lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:Jak jutro zobaczę jedna kreskę to robię chyba przerwę od starań
wow
Ja to bym chyba nie wydoliła
JAk to dopiero 4cs jak pisze u Ciebie w podpisie to nie ma co świrowaćPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
LILITH.P wrote:robię dzisiaj rybkę po grecku... wiem, wiem do BN daleko, aczkolwiek bliżej niż dalej, ale MAM ochotę
Oooo jak bym zjadła!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
marciaa wrote:Lilith, przerwę od starań.
Luz od starań był i na prawdę w ten miesiąc mieliśmy na siebiee mega ochotę ani razu nie był seks bo trzeba.
I chyba już ja robię bo dziś piłam tylko jedna kawę i machnelam test i jest jedna krecha.
kurrrcze....
a kiedy masz termin @??
edit: właśnie widzę, że za 2 dni... poczekaj na spokojnie do terminu @
może jajo jeszcze nie dotarło do macicy :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 14:53
-
marciaa wrote:Lilith, powinnam mieć jutro lub sobotę.
Ja już nie mam złudzeń ale dzięki
wiem, jak to jest... nieco testów ciążowych się zmarnowało
co nie zmienia faktu, że warto jeszcze poczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 15:02
-
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:ja właśnie wróciłam z zakupow i po drodze poczułam meeeega kłucie w jajniku... plus promieniowanie na podbrzusze i tak sobie pomyślałam: "oho, jajo chyba pękło"
Też miałam w niedzielę popołudniu mega kłucie w lewym jajniku aż promieniowalo wszędzie dookoła -ale nie byłam pewna czy to jest to - to teraz już wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 16:06
-
agape wrote:Dzien dobry
Kurde jak czytam o tych waszych winach, piwkach i innych rozpustach to mi żal dupe ściska. Ja zażywam bromergon na zbicie prolaktyny i jak byk pisze na ulotce, żeby nie pić alkoholu podczas kuracji. Więc 5 dzień abstynencji a gdzie tam jeszcze do końca
Cześć Agape
Ja biorę Bromergon już bardzo długo, lampka wina mi nie zaszkodziła ani małe piwoOczywiście przed zafasolkowaniem bo teraz to już 0%
-
Violet146 wrote:Też miałam w niedzielę popołudniu mega kłucie w lewym jajniku aż promieniowalo wszędzie dookoła -ale nie byłam pewna czy to jest to - to teraz już wiem
Wczoraj lekarka mi się zapytała, czy czuję owulację- ale ja niestety w ogóle jej nie czuję -
Bella_Bella wrote:Cześć Agape
Ja biorę Bromergon już bardzo długo, lampka wina mi nie zaszkodziła ani małe piwoOczywiście przed zafasolkowaniem bo teraz to już 0%
hej Bella, co u CIebie??
jak się czujesz?
:* -
M_Belly wrote:Wczoraj lekarka mi się zapytała, czy czuję owulację- ale ja niestety w ogóle jej nie czuję
don't worry, be Happy -
Violet146 wrote:Ja nigdy też nie bardzo wiedziałam,ale w niedzielę wczesnym popołudniem miałam super 2 grube krechy na teście owulacyjnym, a Wieczorem czułam właśnie spore kłucie w lewym jajniku aż promieniowalo wszędzie dookoła i w tedy sobie pomyślałam że to owulka. Ale ponoć nie każda kobieta ja czuję także
don't worry, be Happy
Może w jednym cyklu też czułam, ale tak to stety/niestety nie czuję -
Violet146 wrote:Ja nigdy też nie bardzo wiedziałam,ale w niedzielę wczesnym popołudniem miałam super 2 grube krechy na teście owulacyjnym, a Wieczorem czułam właśnie spore kłucie w lewym jajniku aż promieniowalo wszędzie dookoła i w tedy sobie pomyślałam że to owulka. Ale ponoć nie każda kobieta ja czuję także
don't worry, be Happy
Ale jestem mega glodna. Wreszcie do domku!!!
19Biedroneczka91 wrote:A co to za przenoszenie owulacji na poniedzialek:)!!! Nie podoba mi sie co robi ten program. Mialysmy isc rowno, a tymczasem w tyle zostajesz:D
Ale jestem mega glodna. Wreszcie do domku!!!
Dopiero teraz zauważyłam. Jak pisałam wyżej jestem pewna ze owulka była w niedzielę także bez obaw. A można poprawić jakoś ten wykres?
Zapraszam na pyszny rosołek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 16:41
-
nick nieaktualny