Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
misiaq progesteron i wykresik piękny ... trzymam kciuki
oj czuję, że wrzesień jednak będzie groszkowo szczęśliwy
a mnie z pół godziny jak nagle zakuło w prawym jajcorku że aż siadłam. Bzyku było w południe ale jeszcze chodzi mi po głowie coby jeszcze przed snem starego dorwać ...misiaq, magnolia82222 lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
stokrotka666 wrote:Piękne uroki
jestem w trakcie szkolenia na nowe stanowisko, roboty nie ubywa, pomocnych rąk do pracy też nie a za to ciągle nowe obowiazki:-/ jednego dnia mogę góry przenosić a na drugi mam wszystkiego dosyć i mam ochotę po prostu wyjść z siebie i stanąć obok:-/
Znam ten bol.
Czemu nie mozna pracowac i robic to, co sie lubi :)Ja wasze chcialam byc wetrrynarzem. Mam mozliwosc bo w moje miejscowosci otworzyli taki kierunek, niestety sa praktyki.. wiadomo zarazki itd teraz w tym stanie nie pojde.. moze kiedys -
Violet146 wrote:Pamiętamy, pamiętamy
Chyba dzisiaj mi wyszedł pozytywny test owu(chyba, bo oczywiście jakoś dziwnie ta kreska wygląda) Od razu zagoniłam mojego pom pracy pod prysznic i do łóżka
Temperatury już nie biorę za pewnik, jak urośnie to miło, ale we wtorek zapytam gina, czy jego zdaniem jajo poszło w świat -
misiaq wrote:dostałam już wyniki progesteronu (10 dpo, 27 dc, cykle 33-35 dniowe):
33,221 ng/ml
faza folikularna 0,057 - 0,893
faza owulacyjna 0,121 - 12,0
faza lutealna 1,83 - 23,9
postmenopauza <0,05 - 0,126
KOBIETY CIĘŻARNE:
I trymestr ciąży 11,0 - 44,3
II trymestr ciąży 25,4 - 83,3
III trymestr ciąży 58,7 - 214
i jak tu się nie nakręcać, powiedzcie mi?
To był mój pierwszy objaw, wynik progesteronu ponad normęTrzymam kciuki Kochana
misiaq lubi tę wiadomość
-
Witam się dupeczki kochane
Co tu tak dzisiaj cicho z rana
Chyba jeszcze wszystkie śpicie
Miłego dniaEvelin lubi tę wiadomość