Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
hej laseczki, ja wstałam juz z samego rana i zatestowałam ciążowym, bo spokoju mi to nie dawało i wyszedł negatyw. Także jak przypuszczałam te pozytywne owulacyjne to zaburzenia hormonów. No chyba że jeszcze nic nie wykrywa.
Czekam teraz na @ do 22.09 bo tak powinnam dostac.35 lat, 2 ciąża -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1961a8b8321e.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
14.07 - Nutka88 - pozytywny
16.07 - Evelin - pozytywny
27.07 - Magdama - pozytywny
29.07 - KingaJulia91 - pozytywny
19.08 - Lokokoko - pozytywny
22.08 - Worldbyme - pozytywny
30.08 - Bbee - pozytywny
1.09 - Młoda19, Pink Sky- pozytywny
3.09 - Bella_Bella - pozytywny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce3ce1601ce9.jpg
TESTUJĄ
17.09 - Caro
20.09- Mayes
22.09 - Magnolia82222
25.09 - Msiaq
26.09 - 19Biedroneczka91, Wvmvw, Violet146
28.09 - Parsleyek
30.09 - Ines
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6c3ea3e49b8.jpg
TESTUJĄ
3.10 - Szatynka
8.10 - Czarnulka24
10.10- Kim87
11.10 - Dobruska
Im się udało
Uda się i nam! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99c5e3cf19f3.jpg
Sylwia91 - TP -> 30.10.2016
Duśka:) - TP -> 27.11.2016
WaldhauzerM - TP -> 22.12.2016
eveli_na - TP -> 26.12.2016
Anula1986 - TP -> 28.12.2016
szuflada - TP -> 29.12.2016
Allmita - TP > 09.01.2017
Sandrula - TP -> 03.02.2017
Nats - TP -> 05.02.2017
KlaudyŚ - TP -> 13.02.2017
Evelin - TP -> 23.03.2017
ZAFASOLKOWANE ZAPRASZAMY NA NASZ FIOLETOWY WĄTEK NA BELLY
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,123.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 11:25
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim przy wolnej chwili możesz mnie dopisać do listy na 28.09
I witam się weekendowoPączek, Kim87 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
magnolia82222 wrote:hej laseczki, ja wstałam juz z samego rana i zatestowałam ciążowym, bo spokoju mi to nie dawało i wyszedł negatyw. Także jak przypuszczałam te pozytywne owulacyjne to zaburzenia hormonów. No chyba że jeszcze nic nie wykrywa.
Czekam teraz na @ do 22.09 bo tak powinnam dostac.
Jak dla mnie to za wcześnie z tym testem wystartowalas jak @ ma być dopiero 22.09Są jeszcze szanse.
-
Haaaj
Lili - u mnie mieszkanie wyglada strasznie - no tajfun przeszedł jak nic !! A wczoraj myslalam ze jest całkiem spoko - dzis mam gości wiec sprzątać znowu musze - no masakra
Jak mówicie ze dzis pełnia to mi sie takie głupoty śniły - ze poszłam do lekarza z wynikami a on do mnie mowi ze wynik jakis tam no zaburzony wiec on mi napisze nazwę kropelek ktore musze przychodzić do przychodni i brać sobie tak godzinke przed seksem - ale nic sie nie stanie jak sobie wezmę a seksu nie bedzie - zeby nie było ze cos na sile. Pozniej zaczął mu telefon na stole dzwonic i ja patrze a na wyświetlaczu pojawia sie nazwisko mojego kolegi z ktorym nie miałam kontaktu od roku moze nawet dłużej. Lekarz zaczyna marudzić ze on sie zwolnił od niego i poszedł gdzies indziej a był jego super asystentem mimo tego ze ma wady - i tak marudzi i marudzi a ja mowie ze wiem ze ma wady bo go znam. Lekarz oczy jak 5zl ze jak to znam i nagle do gabinetu wchodzą jakies dwie dziewczyny - jadna staje gdzies z tylu a druga siada koło mnie i mowi do lekarza ze jest straszna gaduła a ona tu mu przynosi produkty (miała w siatce kuleczki do kąpieli itp) zaczyna sie jakas wymiana zdań i lekarz do mnie mowi ze mi da perfumy jakies z feromonami ze to podziała i taka czarna fiolkę mu daje
Pozniej przez chwile byłam na jakiejs imprezie gdzie widziałam ludzi których ze 100 lat nie widziałam i nikt mnie nie poznał a ja wiedziałam kim sa
No takie głupoty ze hejParsleyek lubi tę wiadomość
-
magnolia82222 wrote:hej laseczki, ja wstałam juz z samego rana i zatestowałam ciążowym, bo spokoju mi to nie dawało i wyszedł negatyw. Także jak przypuszczałam te pozytywne owulacyjne to zaburzenia hormonów. No chyba że jeszcze nic nie wykrywa.
Czekam teraz na @ do 22.09 bo tak powinnam dostac.
Zatestuj 21 jak @ nadal nie bedzie -
Pączek u mnie dzisiaj sny filmowe na tle ciążowym
Śniła mi się Daenerys (Gra o tron)... straciła swoje smoki i została żoną olbrzyma. OLBRZYMA nawet. No i olbrzym szedł na operację żylaków jąder (WTF????!!!) i chciał
A Ona, że nie ma opcji, bo ma @... ten ją podniósł, zajrzał pod spódnicę, potrząsnął... jak chlusnęło krwią... i odp. "no faktycznie"...
a bardzo chciał, to bał się, że po operacji będzie bezpłodny, a potomek męski musi być
co na to FREUD???Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 09:53
Kim87, Parsleyek, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziń dybry
Przepraszam za brak odzewu wczoraj ale... nie miałam jak do Was napisać
Co do usg... to komedia
Przyszłam na umówiona godzine.. Pani dr się nie spieszyla oczywiscie...
Po 10min przylazla... starsza Panino ok...
Wchodze z nią do gabinetu.. od razu mówię po co przyszłam pokazuje wydruk z poniedzialkowego monitoringu...
A ta mnie pyta o ostatnia miesiaczke... ? No dobra.. mowie jak bylo i dalej gadam ze chce sprawdzic jak tam moje pecherzemyki itd... a ta czy jakies infekcje w ostatnim czasie...wtf ???
W koncu siadam na fotel i..... gdzie jest aparat do usg ????!!!!
Nie ma !!!!
Ta sie do badania przygotowuje.. wziernik...Ja do niej że ja chce usg... nie badanie.
A ona do mnie że usg jest osobno. U niej badanieNosz ku...
Wciagam majty... dziekuje za pogawedke.. i biegne zrobic dym do rejestracji
A tam.. znudzona Pani do mnie ze u nich jest oddzielnie usgNa to ja z piana ze dzwonilam rano i pytalam czy wizyta bedzie z usg to uslyszalam ze tak. W odp uslyszalam ze pewnie nowa rejestratorka gafe walnela.. i ze moge sie na wt umowic
Poprosilam o zwrot kasy bo z badania nie skorzystalam... i dziś na 12:45 ide.
No comment.... -
LILITH.P wrote:Pączek u mnie dzisiaj sny filmowe na tle ciążowym
Śniła mi się Daenerys (Gra o tron)... straciła swoje smoki i została żoną olbrzyma. OLBRZYMA nawet. No i olbrzym szedł na operację żylaków jąder (WTF????!!!) i chciał
A Ona, że nie ma opcji, bo ma @... ten ją podniósł, zajrzał pod spódnicę, potrząsnął... jak chlusnęło krwią... i odp. "no faktycznie"...
a bardzo chciał, to bał się, że po operacji będzie bezpłodny, a potomek męski musi być
co na to FREUD???
Masz fantazje -
Hej Babeczki
Powiem Wam szczerze, ze ja juz sobie odpuscilam druga dzidzie. I nawet powiedzialam Mezusiowi, ze KONIEC nie chce drugiego dziecka, bo juz nie mam sily i brak we mnie nadziei. Wiec juz Go uswiadomilam, szczerze to nie przyjal tego dobrze, ale taka moja decyzja. Teraz czekam na @
ktora miala byc wczoraj:p
-
Malwiś124 wrote:Hej Babeczki
Powiem Wam szczerze, ze ja juz sobie odpuscilam druga dzidzie. I nawet powiedzialam Mezusiowi, ze KONIEC nie chce drugiego dziecka, bo juz nie mam sily i brak we mnie nadziei. Wiec juz Go uswiadomilam, szczerze to nie przyjal tego dobrze, ale taka moja decyzja. Teraz czekam na @
ktora miala byc wczoraj:p
odpuszczenie sobie mogło podziałać