Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Jak dla mnie to za wcześnie z tym testem wystartowalas jak @ ma być dopiero 22.09
Są jeszcze szanse.
35 lat, 2 ciąża -
Zołza:) wrote:Dziń dybry
Przepraszam za brak odzewu wczoraj ale... nie miałam jak do Was napisać
Co do usg... to komedia
Przyszłam na umówiona godzine.. Pani dr się nie spieszyla oczywiscie...
Po 10min przylazla... starsza Panino ok...
Wchodze z nią do gabinetu.. od razu mówię po co przyszłam pokazuje wydruk z poniedzialkowego monitoringu...
A ta mnie pyta o ostatnia miesiaczke... ? No dobra.. mowie jak bylo i dalej gadam ze chce sprawdzic jak tam moje pecherzemyki itd... a ta czy jakies infekcje w ostatnim czasie...wtf ???
W koncu siadam na fotel i..... gdzie jest aparat do usg ????!!!!
Nie ma !!!!
Ta sie do badania przygotowuje.. wziernik...Ja do niej że ja chce usg... nie badanie.
A ona do mnie że usg jest osobno. U niej badanieNosz ku...
Wciagam majty... dziekuje za pogawedke.. i biegne zrobic dym do rejestracji
A tam.. znudzona Pani do mnie ze u nich jest oddzielnie usgNa to ja z piana ze dzwonilam rano i pytalam czy wizyta bedzie z usg to uslyszalam ze tak. W odp uslyszalam ze pewnie nowa rejestratorka gafe walnela.. i ze moge sie na wt umowic
Poprosilam o zwrot kasy bo z badania nie skorzystalam... i dziś na 12:45 ide.
No comment....Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
LILITH.P wrote:Pączek u mnie dzisiaj sny filmowe na tle ciążowym
Śniła mi się Daenerys (Gra o tron)... straciła swoje smoki i została żoną olbrzyma. OLBRZYMA nawet. No i olbrzym szedł na operację żylaków jąder (WTF????!!!) i chciał
A Ona, że nie ma opcji, bo ma @... ten ją podniósł, zajrzał pod spódnicę, potrząsnął... jak chlusnęło krwią... i odp. "no faktycznie"...
a bardzo chciał, to bał się, że po operacji będzie bezpłodny, a potomek męski musi być
co na to FREUD???Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Cześć Laski! Ja tylko chciałam Wam napisać, że dzisiejszej nocy cała Metformina wylądowała w koszu na śmieci! To już było ponad moje siły
Najgorsze było to, że już moje relacje z M zaczęły na tym cierpieć. A tego już nie poświecę.. Wracam do punktu wyjścia. W poniedziałek gin, chociaż nie wiem jak to będzie bo powinna wtedy przyjść @, a chciałabym żeby zrobiła mi usg i sprawdziła co ze starym pęcherzykiem.
Mam wrażenie że ostatnio ze wszystkim mam pod górkę -
AniaŁ123 wrote:Cześć Laski! Ja tylko chciałam Wam napisać, że dzisiejszej nocy cała Metformina wylądowała w koszu na śmieci! To już było ponad moje siły
Najgorsze było to, że już moje relacje z M zaczęły na tym cierpieć. A tego już nie poświecę.. Wracam do punktu wyjścia. W poniedziałek gin, chociaż nie wiem jak to będzie bo powinna wtedy przyjść @, a chciałabym żeby zrobiła mi usg i sprawdziła co ze starym pęcherzykiem.
Mam wrażenie że ostatnio ze wszystkim mam pod górkęAniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
AniaŁ123 wrote:Cześć Laski! Ja tylko chciałam Wam napisać, że dzisiejszej nocy cała Metformina wylądowała w koszu na śmieci! To już było ponad moje siły
Mam wrażenie że ostatnio ze wszystkim mam pod górkęAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Mam wrażenie że ostatnio ze wszystkim mam pod górkę
Aniu, mocno Cię tulę!
Może czas na odstawienie wszelkich hormonów, wyluzowanie i jak pisałaś, lepszy lekarz; gin-endo. Nie można się tak męczyć. Pomyśl, że przed Wami urlop, wypoczynek i czas dla siebie. Wszystko się ułoży po Twojej myśli.
Jak Kim pisze, najpierw pod górkę, a potem już z górki:*
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Dziń dybry
Przepraszam za brak odzewu wczoraj ale... nie miałam jak do Was napisać
Co do usg... to komedia
Przyszłam na umówiona godzine.. Pani dr się nie spieszyla oczywiscie...
Po 10min przylazla... starsza Panino ok...
Wchodze z nią do gabinetu.. od razu mówię po co przyszłam pokazuje wydruk z poniedzialkowego monitoringu...
A ta mnie pyta o ostatnia miesiaczke... ? No dobra.. mowie jak bylo i dalej gadam ze chce sprawdzic jak tam moje pecherzemyki itd... a ta czy jakies infekcje w ostatnim czasie...wtf ???
W koncu siadam na fotel i..... gdzie jest aparat do usg ????!!!!
Nie ma !!!!
Ta sie do badania przygotowuje.. wziernik...Ja do niej że ja chce usg... nie badanie.
A ona do mnie że usg jest osobno. U niej badanieNosz ku...
Wciagam majty... dziekuje za pogawedke.. i biegne zrobic dym do rejestracji
A tam.. znudzona Pani do mnie ze u nich jest oddzielnie usgNa to ja z piana ze dzwonilam rano i pytalam czy wizyta bedzie z usg to uslyszalam ze tak. W odp uslyszalam ze pewnie nowa rejestratorka gafe walnela.. i ze moge sie na wt umowic
Poprosilam o zwrot kasy bo z badania nie skorzystalam... i dziś na 12:45 ide.
No comment....
ja pier**** Zołzamam nadzieje, że dziś już gładko i bez atrakcji.
Magnolia szkoda, ale teraz musisz uzbroić się w cierpliwość.
walnijcie mnie w łeb bo zaczynam mieć złe nastawienie i spisuje kolejny cykl na straty...Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:ja pier**** Zołza
mam nadzieje, że dziś już gładko i bez atrakcji.
Magnolia szkoda, ale teraz musisz uzbroić się w cierpliwość.
walnijcie mnie w łeb bo zaczynam mieć złe nastawienie i spisuje kolejny cykl na straty...ines. lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:<wali w łeb >
dzięki
zrobiłam sie nerwowa przed owulacją jak przed okresemCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Dzezabella wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ec939147320.jpg
Myślicie, że ten z 14dc z 10.00 można uznać za pozytyw, czy jeszcze nie?
Następne są już słabsze więc mi się wydaje że tak29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Dzezabella wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ec939147320.jpg
Myślicie, że ten z 14dc z 10.00 można uznać za pozytyw, czy jeszcze nie?Parsleyek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laski:) niestety nie mam czasu czytać co tam nadrukowałyście od wczoraj, bo dzisiaj mój mąż ma imprezę imieninowe i od wczoraj po południu do teraz spędziłam przy garach
ale kupiłam sobie butelkę Mogen Davida, więc na jeden dzień odstawiam bromergon i się alkoholizuje
Stosunkowo udanej soboty Wam życzę:*
Parsleyek, Dzezabella, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie