Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szatynka wrote:u mnie to samo
wstałam rano i zaczęłam ogarniać dom. Umyłam dwa okna, poprałam zasłony i firanki, poprasowałam. Wypucowałam łazienkę, zrobiłam porządki w szafie z kosmetykami i chemią. Jeszcze zostało mi zetrzeć kurze w pokoju i przelecieć się z odkurzaczem.
Aaaa i soki z malin porobiłam.
Mniej więcej coś takiego pewnie u każdej z nas
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1de2d2bff40.jpg
P.s owulka tuż tuż, do dzieła29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
LILITH.P wrote:mnie się czasami zdarzało dzień po mieć kremowy śluz, ale 2... raczej nie
może dziewczyny się wypowiedzą
yhy bo to był pierwszy stosunek po długiej przerwie chyba z 4-5 dniowej bo wcześniej była @ więc się nazbierało,, to może powinnam wpisać śluz kremowy .. a czy taki się w ogóle zdarza w I fazie cyklu bo u mnie nigdy nie było ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:yhy bo to był pierwszy stosunek po długiej przerwie chyba z 4-5 dniowej bo wcześniej była @ więc się nazbierało,, to może powinnam wpisać śluz kremowy .. a czy taki się w ogóle zdarza w I fazie cyklu bo u mnie nigdy nie było ..
po prostu odpuść zaznaczanie śluzu, nie jest to śluz płodny, więc... nie ma to aż takiego znaczenia dla cyklujak jutro będzie taki sam, to będziesz mieć odp., czy to śluz, czy resztki spermy
-
AniaŁ123 wrote:Cześć Laski! Ja tylko chciałam Wam napisać, że dzisiejszej nocy cała Metformina wylądowała w koszu na śmieci! To już było ponad moje siły
Najgorsze było to, że już moje relacje z M zaczęły na tym cierpieć. A tego już nie poświecę.. Wracam do punktu wyjścia. W poniedziałek gin, chociaż nie wiem jak to będzie bo powinna wtedy przyjść @, a chciałabym żeby zrobiła mi usg i sprawdziła co ze starym pęcherzykiem.
Mam wrażenie że ostatnio ze wszystkim mam pod górkę
przytulam bardzo mocno. Wierzę że wszystko jakoś się poukłada, za co bardzo mocno trzymam kciuki.
magnolia ja również tak jak dziewczyny uważam, że na test jeszcze jest za wcześnie. Także uszy do góry i czekamy do 22go na pozytywne wieściAniaŁ123 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Hej dziewczyny ale u mnie nudy po całości
Siedzę sama w domu bo mój robi prąd na garażach i nie mam co robić w chacie wczoraj wysprzątałam
Zażeram nudę cukierami znowu pójdzie w boczki -
Chyba sobie zaraz lampkę winka naleję i jakies romansidło obejrzę
-
Dzezabella wrote:A ja powiem Wam, że po wczorajszym
i chyba-pozytywnym teście mam bardzo dobre przeczucie
no i super, takie podejście to ja rozumiem
ja sobie obiecałam że postaram się w tym cyklu za wcześnie nie testować aleeeee .... no właśnie pojawiło się ale ... powinnam testować 3 października ale zapomniałam że 1 października idziemy na wesele do kolegi męża ... no i chyba jednak zatestuję dwa dni wcześniej co by wiedzieć czy można co nie co wypić. Mój na bank pić nie będzie bo w dalszym ciągu będzie na zastrzykach przeciwzakrzepowych, więc będzie za kółkiem więc ja mogałbym se co nie co chlapnąć %09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Dzezabella wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ec939147320.jpg
Myślicie, że ten z 14dc z 10.00 można uznać za pozytyw, czy jeszcze nie?
z tych wszystkich testów na fotce to myślę że właśnie ten z 14dc z godz. 10.00 najlepszy bo na późniejszych kreska robi się coraz to bledsza.09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
agape wrote:Hej laski:) niestety nie mam czasu czytać co tam nadrukowałyście od wczoraj, bo dzisiaj mój mąż ma imprezę imieninowe i od wczoraj po południu do teraz spędziłam przy garach
ale kupiłam sobie butelkę Mogen Davida, więc na jeden dzień odstawiam bromergon i się alkoholizuje
Stosunkowo udanej soboty Wam życzę:*
mmmm moje ulubione winko słodkie Mogen David blackberry, jedna flaszeczka stoi w lodóweczce a druga w szafce ... uwielbiam je09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
agape wrote:Stosunkowo udanej soboty Wam życzę
:*
wzajemnie
i życzę wszystkiego co najlepsze dla męża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 16:43
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Parsleyek wrote:Zołza, Lilith testujemy gdzieś chyba w podobnym terminie? Końcówka września nasza
w takim razie proszę w pięknym stylu w kolorze zieleni zakończyć wrzesień, a ja postaram się w takim samym stylu rozpocząć październik09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:
Z przyjemnością! I niech tak będzie!!!!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
LILITH.P wrote:po prostu odpuść zaznaczanie śluzu, nie jest to śluz płodny, więc... nie ma to aż takiego znaczenia dla cyklu
jak jutro będzie taki sam, to będziesz mieć odp., czy to śluz, czy resztki spermy
hi hi więc i tak n ie będę wiedzieć hihi
Justyś91 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Aby juz tylko same groszki były a @ mówimy papa i walizki za drzwi nie chcemy jej
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Justyś91 wrote:Hej dziewczyny ale u mnie nudy po całości
Siedzę sama w domu bo mój robi prąd na garażach i nie mam co robić w chacie wczoraj wysprzątałam
Zażeram nudę cukierami znowu pójdzie w boczki
Justyś u mnie tak samomój dostał się na roczne szkolenie menadżerskie, jeden weekend w miesiącu się szkoli i... mieszkanie wypucowane, obiady nagotowane (w poniedziałek jadę do Bydzi na kilka dni)i co tu dalej?? Pić nie będę, bo jestem na dietce
słodkości nie, bo...dieta
co prawda mam książki na stoliku do poczytania, ale jakoś weny na czytanie brak -
Parsleyek wrote:P.s owulka tuż tuż, do dzieła
serducho już jedno dziś było, kolejne jutro
ale powiem Wam że ten cykl to kupa śmiechu podczas seksu. Akrobacje i udziwnianie co by za bardzo małża noga nie bolała bo w dalszym ciągu boli go nacięcie w pachwinie, do tego szwy ciągną. Normalnie cuda cudawianki jeśli chodzi o pozycje do tego stopnia że mam zatartą mniejszą prawą wargę sromową, szczypie, że teraz musimy przy seksie tak kombinować aby go noga nie bolała a mnie nie obcierało o prawą wargę .... he he .... mówię Wam w łóżku ubaw po pachy mamyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 16:33
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
LILITH.P wrote:Justyś u mnie tak samo
mój dostał się na roczne szkolenie menadżerskie, jeden weekend w miesiącu się szkoli i... mieszkanie wypucowane, obiady nagotowane (w poniedziałek jadę do Bydzi na kilka dni)i co tu dalej?? Pić nie będę, bo jestem na dietce
słodkości nie, bo...dieta
co prawda mam książki na stoliku do poczytania, ale jakoś weny na czytanie brak