Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyś91 wrote:Ja oglądam jakiś program o operacjach plastycznych. Ludzie naprawdę są odważni ja bym chyba się nie odważyła nic poprawić
ja nie mam telewizorkaani tv...pewnie przez lapka bym mogła, ale nie chcem
a co do operacji, wiele ludzi ma takie "wady", z którymi ciężko żyć i operacja plastyczna jest jedynym wyjściem, problemy z samoakceptacją, ze znalezieniem partnera, wstyd... jest różnie
dla samej kosmetyki w życiu bym się pod narkozę nie kładła, za duży cykor ze mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 16:37
-
LILITH.P wrote:po prostu odpuść zaznaczanie śluzu, nie jest to śluz płodny, więc... nie ma to aż takiego znaczenia dla cyklu
jak jutro będzie taki sam, to będziesz mieć odp., czy to śluz, czy resztki spermy
ja też odpuściłam zaznaczanie rodzaju śluzu. Jedynie na początku dwa dni mam zaznaczone bo byłam w 100% pewna że rozciągliwy. A później miałam już problem z jego rozróżnianiem więc odpuściłam sobie.09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Justyś91 wrote:Hej dziewczyny ale u mnie nudy po całości
Siedzę sama w domu bo mój robi prąd na garażach i nie mam co robić w chacie wczoraj wysprzątałam
Zażeram nudę cukierami znowu pójdzie w boczki
mój też coś tam dłubie w garażu.
Młody gra na tablecie.
A ja się wygodnie rozsiadłam ale muszę podnieść cztery litery bo jeszcze kurze muszę zetrzeć i odkurzyća tak mi się nie chce.
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
LILITH.P wrote:ja nie mam telewizorka
ani tv...pewnie przez lapka bym mogła, ale nie chcem
A pójdę chyba soku nacisnąć z pomarańczy -
szatynka wrote:mój też coś tam dłubie w garażu.
Młody gra na tablecie.
A ja się wygodnie rozsiadłam ale muszę podnieść cztery litery bo jeszcze kurze muszę zetrzeć i odkurzyća tak mi się nie chce.
pewniemyślę, że nie ma się co spinać w kwestii śluzu - podstawowe rozpoznanie, najważniejsze w owu a potem... olać
no chyba,że są jakieś anomalia, grudki, które świadczą o infekcji
-
szatynka wrote:mój też coś tam dłubie w garażu.
Młody gra na tablecie.
A ja zupełnie samiutka -
LILITH.P wrote:pewnie
myślę, że nie ma się co spinać w kwestii śluzu - podstawowe rozpoznanie, najważniejsze w owu a potem... olać
no chyba,że są jakieś anomalia, grudki, które świadczą o infekcji
-
Ja to się swojego cienia boję a po horrorze to bym ja przeżywała horror
-
Justyś91 wrote:Ja to się swojego cienia boję a po horrorze to bym ja przeżywała horror
Mam tak samo jak Ty29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
LILITH.P wrote:mój kituch też śpi, napił się śmietanki i chrapie
-
-
-
Parsleyek wrote:Mam tak samo jak Ty
-
ja kota nie mam ale mam suczkę, która właśnie przechodzi cieczkę a psów ile się pod bramę złazi, że głowa mała.
Mój się śmieje, że obie mamy cieczkę he he09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
LILITH.P wrote:ja różnie
)
a tak z ciekawości, w jakim języku programuje Twój Mąż?
Najczęściej to chyba PHP, ale jak trzeba to i w innychJa humanistka nie do końca to ogarniam
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Justyś91 wrote:A u mnie śluz zniknął i brzusio pobolewa a jestem juz po owu troszkę mnie to niepokoi
u mnie dziś nie ma nic a nic płodnego. Taki kremowy się zrobił, w małej ilości.09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙